Speltips 22/2 inför Brighton-Crystal Palace

Måndagen bjuder oss på en intressant match med avspark 21:00 på Falmer Stadium. Två lag som vill vinna och ta poäng för att slippa bli indragna i den absoluta bottenstriden. 

Match: Brighton-Crystal Palace
Speltips:
Brighton rak 1a
Odds: 
1.76
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3

Brightons trupp är till stora delar intakt från frånvarande spelare. Formen är god där man har sex matcher utan förlust i ligan. Senast gjorde man en mycket bra prestation mot Aston Villa men då fick man enbart ett lika resultat. Spelet i sig sitter fint ihop och Potter har verkligen gjort något bra med detta lag. Hade man haft en bättre nummer nio är jag övertygad att man hade sett ett Brighton på övre halvan.

Crystal Palace är inne i en tuff period med många viktiga spelare frånvarande och det har gjort att formen är svag. Man kommer från två raka förlust med 3-0 samt 2-0 mot dessutom relativt svaga lag. Till denna match är fortfarande Zaha borta vilket inte gör det bättre.

Jag tycker Brighton har ett bättre grundspel än Palace samt att man till dagens match har både bättre form samt en ljusare frånvaro lista. Jag såg Brightons senaste match mot Aston Villa och där skulle Brighton bara ha vunnit. Jag tror att hemmalaget är inne i ett bra trend och kommer att avfärda ett svagt Palace för dagen tämligen enkelt. 

Jag spelar Brighton rak 1a