Speltips 27/1 inför Chelsea-Wolves

Oj så intressant denna match blir ikväll. Vi har ett Chelsea som precis har sparkat sin manager likaså klubblegendar Frank Lampard till förmån för Thomas Tuchel som senast var tränare i PSG. Bortalaget Wolves som har varit en frisk fläkt de senaste två säsongerna har nu problem och kommer från två raka förluster. 

Match: Chelsea-Wolves
Speltips: 
Chelsea rak 1a
Odds: 
1.74
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
4

Förlusten senast mot Leicester vart droppen, ledningen agerade och sparkade Lampard. Det är inget snack om att truppen besitter en oerhört hög kvalité och jag tror att Tuchel är helt rätt man för att få igång detta maskineri. Tuchel har inte haft så många träningar på sig att sätta sin prägel men tror dock att det kommer ge en positiv effekt direkt.

Wolves med sin tränare Nuno Santo i spetsen har varit ett lag man verkligen tagit till sitt hjärta. Spelat en fin och rolig fotboll med tydliga linjer i sitt spel. Denna säsong har dom dock varit en stor besvikelse, laget kommer från en 3-2 förlust mot WBA. Jag tycker att det ser trögt och idéfattigt ut hos Wolves. Laget har självklart drabbats hårt av stjärnanfallare Raul Jimenez varit skadad sen en tid tillbaka.

Jag tycker att oddset på Chelsea har tickat upp alldeles för högt. Hemmalaget öppnade runt 1.55 och nu kan vi få dom till priset 1.74 vilket jag anser vara väldigt bra. Wolves som även har frågetecken på Jonny, Marcal, Podence och Raul. Chelsea har frågetecken på Kane utöver det så är alla tillgängliga. Således spelar jag hemmaseger till 1.74.

Jag spelar Chelsea rak 1a