Speltips 27/2 inför Leeds-Aston Villa

18.30 är det avspark på Elland Road mellan Leeds vs Aston Villa. Ett hemmalag som spelade match för endast några dagar sedan i ligan mot ett bortalag som har sin absoluta storstjärna Jack G borta. Detta bör bli en rolig match att följa mellan 10 respektive 8 i tabellen. 

Match: Leeds-Aston Villa. 
Speltips:
Aston Villa +0.5 asien
Odds: 
1.71
Spelbolag: 
Bethard
Units: 
3

Leeds spelade match hemma mot Southampton den 23 feb, där Leeds vann med hela 3-0. Insatsen från Leeds var i ärlighetens namn inge vidare, men man lyckades ändå bärga tre poäng. Bielsa spelar med en stor kontinuitet i laget där samma elva spelas om och om igen. Detta bör bli jobbigt i längden för Leeds med en hög belastning på spelarna. De ska läggas till att Bielsas lag bygger på att spela en högintensiv fotboll.

Aston Villa är inne i en liten formsvacka och det är självklart ett enormt avbräck att sakna Grealish. Det går dock att argumentera för att Aston Villas trupp är bra nog för att hantera matcher som dessa. Spelare som El Gazi, Barkley och Watkins får kliva fram istället. Det finns en stark defensiv med en bra målvakt som gör att man blir ett svårslaget lag.

Med tanke på att Leeds att fått färre vilodagar så tror jag att Aston Villa har en bra möjlighet att vinna idag, men jag tror framförallt att Aston Villa inte förlorar. Tittar man tillbaka på hur Bielsas lag brukar se ut när det blir ett intensivt matchschema, så blir dom rätt lama och ser väldigt tröttkörda ut. Att Leeds har blivit så pass stora favoriter så att man kan få +0.5 för priset 1.71 håller jag som väldigt bra.