Speltips 28/2 inför Chelsea-Man U

Toppmatch på Stamford Bridge mellan Chelsea vs Manchester United. Det är ett Chelsea med nya tränaren Thomas Tuchel som fått en flygande start på sin Chelsea sejour mot OGS Man U som i skrivande stund parkerar på en andra plats i ligan. Detta blir en högintressant match på så många olika plan.

Match: Chelsea-Man U
Speltips:
Man U +0.5 Asien
Odds: 
1.71
Spelbolag: 
Bethard
Units: 
3

Chelsea stod för en riktigt imponerande insats borta mot Atletico Madrid i veckan och det var Tuchels riktiga eld prov. Hemmalaget har under Tuchels ledning sett riktigt fina ut, man spelar med ett högt bollinnehav samt en ramstark defensiv har tysken redan hunnit bygga upp.

Manchester United visar också prov på fin form för dagen. United har under denna säsong visat sig vara ett svårslaget lag. Med tanke på Citys briljans så blir det tufft att rå på någon ligatitel i år. OGS kunde även i veckomatchen rotera elvan en del så det är pigga spelare till dagens match.

Jag tror det kommer bli en väldigt jämn match, ett ställningskrig mellan två lag som absolut inte vill förlora. Jag köper dock inte att Chelsea har blivit så pass stora favoriter. När jag då kan få över 1.70 på United plusset så väljer jag att klicka av. 

Jag spelar Man U +0.5 asien