Speltips 3/2 inför Aston Villa-West Ham

Två lag som imponerat under denna säsong är Aston Villa och West Ham. Hemmalaget ligger i skrivande stund på en nionde plats i ligan medans Moyes mannar parkerar på en imponerade femte plats. Finns flera intressanta spelare att hålla ögonen på till dagens match. 

Match: Aston Villa-West Ham
Speltips: 
West Ham +0.5 asien
Odds: 
1.70
Spelbolag: 
Unibet
Units: 
2

Aston Villa kommer från en stark 1-0 seger borta mot Southampton och det stärker dom självfallet. Jag har sett mycket av Aston Villa den säsong och måste medge att dom spelar en rolig fotboll. Martinez i mål inger en stor trygghet och med spelare som Grealish, Barkley och Watkins så finns det även kvalité framåt.

West Ham kommer från en förlust hemma mot Liverpool, men trots det är formen god. Truppen är fri från avbräck på viktiga spelare och Moyes kan således spela detta lag med en stor kontinuitet.

Jag tror detta kommer bli en jämn match och i mitt tycke är Aston villa lite för stora favoriter. West Ham har visat upp en stor stabilitet vilket gör dom väldigt svårslagna. Till denna match tror jag kysser ligger närmast tillhands mellan dessa två jämna lag. Jag förlitar mig på West Ham trygghet och form vilket gör att jag spelar West Ham +0.5. 

Jag spelar West Ham +0.5