Speltips 3/3 inför Sheffield-Aston Villa

Ikväll väntar en måstematch för hemmalaget Sheffield om dom ska ha någon slags möjlighet att hålla sig kvar i högsta divisionen. Aston Villa smyger med i kampen om Europaplats och båda lagen är inne i ett tight matchande. Jag har en tanke om hur denna match kommer att gestalta sig.

Match: Sheffield United-Aston Villa
Speltips: 
Under 2.5 mål
Odds: 
1.88
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
2

Det är framförallt Sheffields helt bedrövligt start på denna säsong som har satt dom i detta prekära läge. Ser man till dom senaste 10 omgångarna är hemmalaget på 17 plats i ligan. Dessvärre för hemmalaget har det blivit lite för många hedersamma förluster. Men är det något man vet med Wilders gäng så är det att man inte kommer att ge upp.

Aston Villa kommer från en stark 1-0 seger mot Leeds. Det är fortfarande ett frågetecken på Jack Grealish medverkan till denna match. Smith har gått rätt hårt på en och samma elva och vi får se nu hur det jan ta ut sin rätt när det är ett intensivt matchschema.

Jag tror denna match kommer att bli en jämn historia. Det har varit ett fåtal vilodagar efter förra matcher och det borde generera en lägre pulsering i dagens match. Tittar man rent statistiskt på Sheffields hemmamatcher så blir det i snitt 2.2 mål per match. Aston Villas bortamatcher i år blir det i snitt 2.2 mål per match. Mycket tyder på att detta blir en tillknäppt och målsnål i historia. Således spelar jag under 2.5 mål i matchen.

Jag spelar under 2.5 mål i matchen