Speltips 31/1 inför West Ham-Liverpool

Ett häftigt möte idag mellan ett West Ham som både har imponerat och överraskat på många under denna säsong. Liverpool har haft en tuff Januari månad, men man gjorde en riktig bra insats senast mot Spurs och kan det vara som så att Liverpool har börjat tuffa igång igen!

Match: West Ham-Liverpool
Speltips: 
Liverpool rak 2a
Odds: 
1.80
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
2

West Ham kommer från en seger senast över Crystal Palace och kommer in i denna match med fin form där man gått sex matcher utan förlust. Det finns flera olika faktorer som pekar på att att West Ham kommer vara bra under hela denna säsong och inte bara någon kortvarig formtopp. Moyes har skapat en  trygg defensiv, framförallt med det sittande blocket Soucek och Rice som skyddar sin baklinje på en ypperligt sätt. Framåt finns flera spelare av högsta kvalité och man är riktigt tunga att möte i deras inläggspel.

Liverpool har haft ett skadehelvete under denna säsong och det är självklart en bidragande faktorer till varför dom har hackat lite. Det råder dock inga tvivel om att det finns en höjd i detta lag som väntar på att explodera. Snart är de dags för firma Mane, Firminio, Salah att få sin islossning och bära detta lag. Senaste matchen mot Spurs tyckte jag Liverpool genomförde på ett suveränt sätt och visade att man är på gång.

Jag tycker att West Ham varit bra inget snack om det, men till en sån här match tror jag West Ham känner efter alla segrar på slutet att man inte riktigt orka ladda om. Liverpool däremot är en drake som precis vaknat och dom vill visa alla vilket jäkla bra fotbollslag dom är! Således tycker jag att få 1.80 på Liverpool är ett fint spel. 

Jag spelar Liverpool rak 2a