Speltips 4/2 inför Tottenham-Chelsea

Londonderby mellan två lag som befinner sig i ett vägskäl i vart denna säsong ska ta vägen. Går verkligen och ta på matchens betydelse dels sett till tabellen men också med den stora rivaliteten mellan lagen. Mourinho vs Tuchel blir verkligen oerhört häftig coach match att hålla ögonen på. 

Match: Tottenham-Chelsea
Speltips: 
Under 2.5 mål
Odds: 
1.81
Spelbolag: 
Bethard
Units: 
2

Spurs som startade upp denna säsong oerhört bra, firma Kane/Son bara flög fram och känslan där och då var att dom skulle hota om en ligatitel. Spelet har hackat till stora delar, men man har klarat sig av individuella prestationer som generade poäng. Nu har spelet kommit ifatt Mourinhos mannar och poängen har uteblivit. Tittar man på Spurs så ser det ut som dom spelar med noll tanke. Nu är dessutom Kane skadad vilket försvårar det hela rätt kraftigt.

Chelsea har två matcher med Tuchel vid rodret och det har blivit ett kryss och senast vart det en seger med 2-0 hemma mot Burnley. Man ser att Tuchel vill spela med ett högre bollinnehav än vad Lampard ville, samt att defensiven är ramstark med två raka nollor.

Jag tror detta kommer bli en tillknäppt match med mycket vilja. Det kommer vara två lag som mer kommer värna om att inte förlora och ta den poäng som ges innan matchen. Således tror jag att det max blir två mål i denna match. Jag spelar Under 2.5 mål i matchen till fina 1.81.

Jag spelar U2.5 mål i matchen