Speltips 4/3 inför Liverpool-Chelsea

Ikväll väntas det en riktig härlig match mellan regerande mästarna Liverpool mot Chelsea som befinner sig i en bra form. En match som är otroligt viktigt i kampen om Champions League plats. 

Match: Liverpool-Chelsea
Speltips: 
Chelsea +0.5 
Odds: 
1.72
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3

Liverpool befinner sig just nu i sin tuffaste period under tiden med Jurgen Klopp vid rodret. Man har gått från att vara den tydligaste titelutmanaren till Man City, till att kämpa med näbbar och klor för att klara av en CL plats till nästs säsong. Givetvis är skador på nyckelspelare en orsak till den sämre säsongen, men spelare som Salah, Mane och Firminio är inte lika bra som dom varit tidigare.

Chelsea har efter tränarbytet fått en fin effekt. Tuchel har byggt upp en ramstark defensiv som har gjort dom otroligt svårslagna, Chelsea har inte förlorat än under Tuchels ledning. Till denna match är truppen helt intakt bortsett från Thiago Silva.

Till denna match skulle jag hålla för dagen Chelsea som knapp favorit. Jag gillar verkligen det jag har sett av Chelsea på slutet. Att vi då får ett pris på 1.72 på Chelsea +0.5 är riktigt bra! Ett formstarkt Chelsea mot ett formsvagt Liverpool. 

Jag spelar Chelsea +0.5