Speltips 6/2 inför Aston Villa-Arsenal

Tidiga matchen nu under Lördagen är en riktig fin sådan. Vi har två lag som båda kommer från förlust. Matchen på Emirates i höstas slutade 0-3 till Aston Villa, blir den repris idag eller kan Arsenal göra en bättre insats. 

Match: Aston Villa-Arsenal 
Speltips: 
Över 2.5 mål i matchen
Odds: 
1.78
Spelbolag: 
Bethard
Units: 
3

Aston Villa brände sig rejält senast hemma mot West Ham och dom gjorde en riktig svag prestation. Nu är det ett revanschsuget hemmalag som ska försöka haka på en europaplats. Nyckelspelarna levererar fortfarande och det ger Aston Vila hopp.

Arsenal spelade en ganska bra match senast mot Wolves, men David Luiz fick hjärnsläpp i 1a halvek och tog ett rött och inte nog med det så ville inte Leno vara sämre så han tog också ett rött under 2a halvek. Dock har Artetas mannar spelat upp sig och visat att dom är ett bra lag.

Jag tror detta blir en öppen tillställning, det är två skickliga lag som gillar det offensiva spelet. Således så tror jag starkt på att vi kommer att få se på över två mål i denna match. Spelare som Grealish, Saka, Watkins, Auba etc kommer att vara sugna framåt. Sen det kanske största anledning för att jag tror på över 2.5 är avstängningen på Leno samt att Ryan är skadad vilket gör att Arsenal kommer behöver ställa Runarsson i mål och han är inte Premier League bra. 

Jag spelar över 2.5 mål