Speltips 6/3 inför Sheffield-Southampton

Idag väntar ett möte på Bramall Lane som är en oerhört viktig match. Hemmalaget greppade halmstrået senast när man slog Aston Villa. Southampton där emot fortsätter att förlora och börjar på allvar bli lite indragna i bottenstriden. 

Match: Sheffield U-Southampton
Speltips: 
Sheffield U +0.5 asien
Odds: 
1.77
Spelbolag: 
Unibet
Units: 
3

Hemmalaget Sheffield har på senare tid spelat upp sig och kommer kriga in i det sista för att hålla sig kvar i ligan. På hemmaplan så är Sheffield relativt starka dessutom där dom är rätt svårslagna. Wilder kommer att gjuta mod i sina spelare och inte ge sig först det är kört.

Med Southampton vet jag inte vad som har hänt. Dom ledde till och med ligan under ett tag i denna säsong. Just nu ser det ut som man tappat allt. Visst laget har en del skador men så här illa ska det inte se ut. Nu börjar det bli riktigt allvarligt och vi får se om dom har den mentala styrkan att klara sig ur detta.

Jag tror denna match kommer bli ett stort ställningskrig, det kommer inte vara något av lagen som kommer att öppna upp sig. Det är enormt tufft mentalt för Southampton som går in i varje match nu med allt förlora ju närmare strecket nedåt dom kommer. Till denna match har Sheffield inget att förlora för dom har varit uträknade av alla efter omgång 10. Jag spelar således +0.5 på hemmalaget. Jag tycker inte efter rådande omständigheter att Southampton ska vara så stora favs.

Jag spelar Sheffield +0.5 asien