Speltips 8/3 inför Chelsea-Everton

Premier League matcherna duggar tätt och ikväll är det en match mellan fyran vs femman i tabellen. Således en oerhört viktig match i kampen om Champions League platserna. Formen är fin hos båda lagen så detta blir en häftig match att följa.

Match: Chelsea-Everton
Speltips: 
Under 2.5 mål i matchen
Odds: 
1.90
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
3

Chelsea går som tåget just nu och man har inte förlorat än under Tuchels ledning. Jag har nämnt i det tidigare texter kring Chelsea, men det är anmärkningsvärt hur snabbt Tuchel har satt sin prägel på detta lag och den otrolig defensiv som man har byggt upp.

Everton går mot en riktigt bra säsong och oavsett om det blir CL eller ej så ska Ancelotti vara nöjd med sin prestation. Nu kommer laget från tre raka segrar efter ha haft en lite mini formsvacka. Till dagens match har man frågetecken på viktiga spelarna James, Tom Davies samt bekräftat borta på Mina. Vilket alla är vanligtvis personer för startelvan.

Chelsea är ramstarka för dagen och summerar man Tuchels matcher i ligan med sitt lag så har man av åtta matcher täckt under 2.5 mål i hela sju av dom matcherna. Detta är en match som betyder mycket och det är dessutom en riktig häftig match mellan Tuchel och Ancelotti där jag tror att ingen kommer vilja att gå bort sig. Med dessa faktorer i åtanke så spelar jag under 2.5 mål i matchen.

 

Jag spelar under 2.5 mål i matchen