Speltips Everton-Crystal Palace

Premier League även ikväll och 19:00 tar Everton emot Crystal Palace på hemmaplan. I jakten på Europaspel för hemmalaget är detta en match man ska vinna!

Match: Everton-Crystal Palace
Spel 1: Everton
Odds: 1,87
Investering: 2 units
Spelbolag: Coolbet

(Sidospel blir även Ö9,5 hörnor i matchen till oddset 1,85. 1 unit)

Everton spelar alltså på hemmaplan ikväll mot ett (denna säsongen) sämre Crystal Palace. Trots det knackiga spelet för bortalaget så är man i alla fall inte med i bottenstriden, vilket är skönt för den gode Roy Hodgson och Crystal Palace. En anledning till det sämre spelet för Crystal Palace denna säsongen är såklart frånvaron på Zaha, som är otroligt viktig för laget! Han är nu tillbaka och är skadefri, men detta blir en alltför tuff uppgift ändå. Kikar man på formen för Crystal Palace så kommer man till matchen med väldigt blandade resultat, man vann senast på hemmaplan mot WBA med 1-0, där målet kom på straff. Formtabellen (8 senaste matcherna) lagen emellan är det något fördel Crystal Palace, men ikväll blir det 0 poäng. Crystal Palace släpper in för många mål på bortaplan (1,86) och mot ett offensivt Everton (snittar 1,36 gjorda mål på hemmaplan) och med DCL och Richarlison i anfallet lär inte detta snittet sänkas, tvärtom.

Everton då?
En väldigt viktig match ikväll! Man har färre matcher spelade än sina motståndare ovanför sig i tabellen, och 3 poäng ikväll skulle betyda väldigt mycket i jakten på Europaspel! Everton kommer till matchen med 3 raka förluster, där förlusten mot Burnley är den som får mig att rycka på ögonbrynen mest. I den matchen var man inte bra och det krävs att man “steppar upp” om man ska spela ute i Europa nästa säsong. Man kommer till matchen med en bra trupp, Robin Olsen förväntas vakta målet igen då Pickford är fortsatt skadad. James Rodriguez förväntas starta och viktiga Allan på mittfältet är också återigen skadefri, viktiga spelare för Everton. Crystal Palace är vanligtvis ett trivsamt motstånd för Everton där man på dom 5 senaste matcherna, mot varandra, inte förlorat – Den trenden håller i sig! Detta är vanligtvis inte statistik jag lägger någon större vikt vid, men värt att nämna. Lets Go Everton!

Fördel Everton ikväll mot Crystal Palace, och oddset 1,87 på hemmavinst plockas hos Coolbet med 2 units

Everton Vinst – Rygga här!