Nyhet!

Speltips Leicester-Newcastle (7/5)

Ett hungrigt Leicester som spelar för en plats i finrummet kommande säsong (Champions League) tar emot Newcastle på fredag, och allt annat än vinst är underkänt! Detta vinner dom relativt komfortabelt?!

Match: Leicester-Newcastle
Spel:
Leicester vinst+Ö2,5 mål i matchen
Odds:
2,21
Insats:
2 units
Spelbolag: Betsson

Ett fröjdigt Leicester spelar på King Power Stadium på Fredag mot Newcastle och detta är en match som man bara ska vinna! Formen är god, man kommer till matchen med 4 raka utan förlust och ska man spela Champions League nästa säsong, så är detta en match man måste vinna. Framförallt i detta skedet av säsongen när Newcastle härjar i den nedre regionen av tabellen och spelet ej imponerar. Skadeläget är ok i hemmalaget, i backlinjen är det Evans och Justin som kan komma att saknas, där den förstnämnda är närmre spel. På mittfältet är Harvey Barnes fortsatt knäskadad. Truppen är dock bred och med spelare som Tielemans, Maddison, Vardy och “stekheta” Ihenacho så finns det gott om offensiv kraft.

Hur ser statistiken ut för Leicester på hemmaplan då?
Leicester har faktiskt vunnit fler matcher på bortaplan än på hemmaplan i år, men matcher som slutar Ö2,5 mål respektive Ö3,5 mål är betydligt högre på hemmaplan än borta. Leicester City snittar 1,76 gjorda mål på hemmaplan medans snittet av lagen i PL ligger på 1,32. Dessutom släpper man in 1,29 mål i snitt/match denna säsong på hemmaplan. För mig vinner Leicester denna matchen och att det ska bli Ö2,5 mål ser jag som sannolikt då motståndet för dagen är sämre. Kikar man dessutom senaste 3 mötena lagen emellan har Leicester gjort 10 mål.
Motivationen, att man är det bättre laget, och den offensiva kraften talar för att man vinner matchen, och att vi får se mål.

Newcastle?
Newcastle ligger just nu på 17 plats i Premier League och denna säsongen ska man inte vara nöjda med! Man kommer senast från en förlust på hemmaplan mot Arsenal vilket inte är bra, men innan dess hade man 4 matcher utan förlust – dom matcherna räddade Newcastle kvar i Premier League. Även i Newcastle finns det offensiv krav, jag tänker primärt på Wilson (nyligen tillbaka från skada) samt Allan Saint- Maximin. Lyckas man göra ett mål på Leicester då? Historiskt har man haft problem mot Leicester, men här tror jag man kan göra ett mål. Skulle man inte lyckas med detta är det inte helt otänkbart att Leicester gör tre mål. Newcastle släpper in 1,59 mål i snitt på bortaplan, och gör 0,82 mål i snitt framåt. Båda dessa snitt ökar man på under Fredagen – mitt resultattips blir 3-1 eller 4-1.

Jag spelar alltså Leicester att vinna matchen+Ö2,5 mål i matchen till 2,21 hos Betsson. Lycka till vid rygg!

Jag spelar Leicester vinst + Ö2,5 mål

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 16/10
Spelcash stryktipsanalys inför kommande helg.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Stryktipset 28/8
Vi tackar Dennis för många fina Stryktipsanalyser. Nu har turen kommit till mig och tillsammans ska vi knäcka koden till de magiska 13 rätta strecken. Stryktipset den här lördagen bjuder på en härlig matta av matcher från de brittiska öarna samt jackpot på 17 miljoner. Häng med på resan mot 13 rätt! 1. Liverpool – […]
Speltips: Aston Villa – Chelsea (Premier League)
Det ska spelas en viktig match på förhand sett till tabellläget. Chelsea behöve vinna för att vara säkra på att det blir Champions League spel nästa säsong. Och detta är en match som Londonlaget ska vinna med tanke på det spel som de visat upp det senaste månaderna. Match: Aston Villa – ChelseaSpeltips: Chelsea -1.0 asiatiskt […]