Smarkets recension:
Smarkets
100 kronor riskfritt!
SIDMENY:

Smarkets RANKING

Bonuserbjudande
8/10
Utbud
10/10
Mobilupplevelse
8/10
Betalningsmetoder
9/10
Spelupplevelse
10/10
Support
10/10
Helhetsbetyg
9/10
Välkomstbonus 100 kronor riskfritt!
Uttagshastighet
Insättningsalternativ
Besök Smarkets

Smarket Recension

Det senaste tillskottet på den svenska spelmarknaden stavas, Smarkets. Det nya spelbolaget Smarkets erbjuder en unik spelupplevelse till alla spelare. Konceptet är unikt på många sätt och oavsett vilken spelare man är kommer Smarkets erbjuda något som är speciellt. Med en inriktning på betting så har Smarkets vuxit sig starka om erbjudande på alla typer av spel. Själva plattformen är utformad som en spelbörs vilket betyder att alla spelares vad matchas mot varandra. Det här är en populär spelform som förvånansvärts få spelbolag använder. Det finns ett fåtal konkurrenter till Smarkets i denna kategorin, Betfair till exempel. Just en spelbörs är dock väldigt populärt bland spelare och det vore inte förvånande om det dyker upp fler börser i framtiden.

 

Hur fungerar spelbörsen hos Smarkets?

Börsen hos Smarkets skiljer sig inte jättemycket åt från andra spelbörser. Men hur fungerar då en spelbörs? En spelbörs går ut på att det inte finns någon oddssättare från spelbolagets sida. Alla odds bestäms utav spelarna själva. Det är därför spelarna som lägger upp sina odds för att sen se om de blir köpta av en annan spelare. Man kan alltså både lägga upp odds som spelare och köpa odds. Om man lägger upp odds så väljer man ett odds man anser vara bra på en viss match. Oddset måste sen köpas av en annan spelare för att vadet ska vara giltigt. Man kan även som spelare leta efter odds att köpa. Istället för att lägga upp ett spel själv så kan man söka igenom marknaden efter spelvärda odds. Om man hittar något odds som man gillar bland de som andra spelare har lagt upp, så köper man. Efter det är oddset giltigt och spelet är lagt, precis som på vilket annat spelbilag som helst.

 

Kommission Smarkets

Kommission är något som alla spelbörser behöver ta ut. Eftersom man spelar mot andra spelare på spelbörsen och inte ett spelbolag finns det inga andra sätt att tjäna pengar. Det krävs en viss intjäning för Smarkets för att underhålla deras plattform samt andra kostnader. Det unika med Smarkets är deras otroligt låga kommission. Kommissionen som är standard hos Smarkets ligger på 2%. Det är lägre än hos andra spelbörser som ligger på cirka 5%. Det går även att få andra kommissioner som 1% eller 3% beroende på vilka kriterier man uppfyller. Ju mer man satsar som spelare desto lägre kommission kan man få på just sitt konto.

 

Smidig spelbörs

När man kommer in på Smarkets så möts man av en enkel och lätt sida att navigera på. Designen med svart bakgrund ger ett snabbt och smidigt intryck. Det är lätt att hitta vilken match eller event man vill betta på. Det går även lätt att se vad oddsen är för varje match. Smarkets konverterar alla spel till vanliga odds. På andra börser kan det vara svårt att räkna på vilka odds man får med köp och sälj sidan. Hos Smarkets konverteras alla spel till vanliga odds som gör det lätt att räkna på för spelarna. För att spelupplevelsen skall bli ännu bättre så går det snabbt att lägga sina spel. Det går på ett kick för att spelet ska bli accepterat. Tillsammans med snabba bets så finns det cash out funktion hos Smarkets. Denna går att använda på de flesta spelen och är en funktion som är uppskattad hos alla spelare.

 

Höga odds hos Smarkets

Det finns några uppenbara fördelar med en spelbörs istället för ett vanligt spelbolag. En attribut som spelare uppskattar är de höga oddsen som uppstår på en spelbörs. Det finns två anledningar som gör att man kan få högre odds på en spelbörs än på andra ställen. Det första är att kommissionen är så låg jämfört med de procenten som vanliga spelbolag tar ut per spel. På så sätt kan ett odds på till exempel Barcelona vara högre på spelbörsen än andra ställen. Det andra sättet högre odds uppstår är om spelarna på spelbörsen värderar en match annorlunda än spelbolag. Spelbörsens spel måste matchas mot en annan spelares för att spelet skall vara giltigt. Om det då finns fler spelare som vill spela på lag A istället för Lag B kan det här förflytta oddsen rätt ordentligt. Det kan på så sätt bli ett mycket högre odds på lag B än vad man kan hitta någon annanstans. Höga odds är vanligt förekommande hos Smarkets.

 

Smarkets Bonus

Smarkets vill sätta ner foten i Sverige på bästa möjliga vis. Man ger alla nya svenska spelare än bonus när man registrerar sig. Bonusen hos Smarkets ger dig som spelare ett riskfritt spel på 100 kronor. För att kunna tillgå det riskfria spelet behöver man sätta in 200 kronor när man registrerar sig. Det riskfria spelet går ut på att man placerar ett spel för 100 kronor. Om man vinner på spelet så vinner man precis som vanligt. Om man istället förlorar spelet så får man hela insatsen betald tillbaka. Det är ett fåtal aktörer som har svensk licens som har detta välkomsterbjudandet. Nu när Smarkets har svensk licens också blev det ytterligare en aktör som har detta erbjudande. Det riskfria spelet kan placeras till vilket odds som helst på spelbörsen. Enda kravet är att det måste ske inom 60 dagar från att man har registrerat sig, vilket är gott om tid. Mer tid än vad många andra ger sina nya spelare att utnyttja bonusen på.

Smarkets sammanfattat

Att Smarkets har kommit till den svenska marknaden innebär en till vertikal för alla spelare. Dels så är det ett riskfritt spel som alla nya spelare kan hämta och utöver det mycket mer. Det finns nu ytterligare en spelbörs i Sverige som dessutom har en låg kommission. Spelarna blir de stora vinnarna i att Smarkets kommer till Sverige. En till spelbörs är bra för konkurrensen. Det blir även ett ställe där man kan hitta marknadsledande spelutbud när det kommer till höga odds. Höga odds och en smidig design är precis vad Smarkets representerar. Med alla dessa egenskaper kommer Smarkets som en frisk fläkt till den svenska spelmarknaden. Erbjuder något nytt till spelare och vissa saker bättre än nuvarande spelbolag med svensk licens.