Nyhet!

Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 1/1

Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland.

Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong.

Gå med i Spelcash-andelslag här

“Lasses luring”

Southampton–Newcastle x
Aston Villa tog ledningen mot Chelsea men tappade till 1–3.
Den här veckan är jag inne på att det blir en tajt match på St. Mary’s Stadium mellan två lag som har svårt att övertyga men som gärna kryssar. Southampton fick lira med en man kort mot Tottenham men lyckades få 1–1.

Även Newcastle lirade 1–1, men det var hemma mot Manchester United och där de var ett stolpskott ifrån tre poäng i slutet av matchen. Hemma har de stort stöd av sina fans, men de är sämre på resande fot. Här tror jag att Emil Krafths gäng gnetar sig till en pinne.

Streckprocenten ligger på 20 och det är lockande.

“Olssons drag“

Watford–Tottenham 2
Tottenham tog en övertygande seger och vann mot Crystal Palace med 3–0.
Olsson drag fortsätter gärna på vinnarspåret och litar åter på Tottenham.
Hemmalaget Watford imponerar ej och man kommer till matchen med fem raka förluster. I senaste matchen mot West Ham stämde inte spelet, även om man tog ledningen tidigt men föll till slut med klara 1–4. Frågan är hur långt Watford räcker denna säsongen i PL.
Tottenham, som i senaste matchen lirade 1–1 borta mot Southampton, har rent spelmässigt sett bättre ut på slutet och när säsongen summeras är detta en match man ska vinna.
Streckprocenten kommer givetvis att stiga men är en trygg spik att luta sig mot. Tvåan är i nuläget på 54 procent.

Mer om profilerna

Lasse Jacobsson

Lasse Jacobsson är född i Jönköping, men flyttade tidigt till Markaryd där han gick på Fotbollslinjen och har sedan dess blivit kvar. Han har tränat Öster, Halmstad och Mjällby i allsvenskan. Sedan 2016 tillhör han landsledningen på herrsidan då han är spion för att kartlägga motståndarna. Favoritlaget är Bayern München.

Dan Olsson

Dan Olsson, uppvuxen och bor i Markaryd. Väldigt intresserad av fotboll, har spelat fotboll själv i Markaryd men har inga större fotbollsmeriter som min tipskollega. För min del är det fotboll på teven som är fokus så jag får hoppas på att mina oddsdrag är bättre. Håller hårt på Manchester United.

Gå med i Spelcash-andelslag här

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 15/1
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Preston–Birmingham xFA-cupmötet mellan Birmingham–Plymouth slutade med bortaseger (0–1), men först […]
Stryktipset 15/1
Spelcash stryktipsanalys inför jackpotförstärkta omgången 15/1
Stryktipsanalysen 8/1
Spelcash stryktipsanalys inför FA-cupomgången 8/1.
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 8/1
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Birmingham–Plymouth 2Southampton–Newcastle blev tyvärr uppskjuten. Nya tag den här helgen. […]
Stryktipsanalysen 1/1
Spelcash Stryktipsanalys inför nyårsdagen.
Bästa speldragen till stryktipset av Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Aston Villa–Chelsea 1Ipswich kryssade mot Sunderland efter 1–1. Omgången som […]