Nyhet!

Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 15/1

Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland.

Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong.

Gå med i Spelcash-andelslag här

“Lasses luring”

Preston–Birmingham x
FA-cupmötet mellan Birmingham–Plymouth slutade med bortaseger (0–1), men först efter förlängning. Lite surt.

Den här veckan återgår jag till att gå på en oavgjord match. Valet föll på Preston–Birmingham. Hemmalaget är ett stabilt mittengäng och är allt som oftast inblandat i täta drabbningar. Birmingham är inne i en tyngre period men är bara fyra poäng bakom i tabellen och kan säkert kriga till sig en pinne trots bortaplan i en förväntad tät match.

Krysset till 24 procent känns högintressant.

“Olssons drag“

Burnley–Leicester 2
FA-cupmatchen mellan Swansea–Southampoton slutade med bortaseger (2–3), men först efter förlängning. Bittert.

Den här veckan faller mitt val på Leicester som möter Burnley på bortaplan och här ska tre poäng inkasseras för tränaren Brendan Rogers och hans mannar. Bortalaget, som gästar med fin form, streckas i högsta laget just nu, och man kommer stiga ytterligare ju närmre lördagen vi kommer. Ibland är det dock inte fel att ta en spik som blir överstreckad, för att kunna balansera systemet.

Burnley imponerar ej, och när man dessutom sålt Mbappe, eller jag menar Chris Wood, så tappar man tyngd i anfallet.

Det blir en spiktvåa på Leicester till 50 procent.

Mer om profilerna

Lasse Jacobsson

Lasse Jacobsson är född i Jönköping, men flyttade tidigt till Markaryd där han gick på Fotbollslinjen och har sedan dess blivit kvar. Han har tränat Öster, Halmstad och Mjällby i allsvenskan. Sedan 2016 tillhör han landsledningen på herrsidan då han är spion för att kartlägga motståndarna. Favoritlaget är Bayern München.

Dan Olsson

Dan Olsson, uppvuxen och bor i Markaryd. Väldigt intresserad av fotboll, har spelat fotboll själv i Markaryd men har inga större fotbollsmeriter som mina tipskollegor. För min del är det fotboll på teven som är fokus så jag får hoppas på att mina oddsdrag är bättre.

Gå med i Spelcash-andelslag här

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 15/1
Spelcash stryktipsanalys inför jackpotförstärkta omgången 15/1
Stryktipsanalysen 8/1
Spelcash stryktipsanalys inför FA-cupomgången 8/1.
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 8/1
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Birmingham–Plymouth 2Southampton–Newcastle blev tyvärr uppskjuten. Nya tag den här helgen. […]
Stryktipsanalysen 1/1
Spelcash Stryktipsanalys inför nyårsdagen.
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 1/1
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Southampton–Newcastle xAston Villa tog ledningen mot Chelsea men tappade till […]
Bästa speldragen till stryktipset av Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Aston Villa–Chelsea 1Ipswich kryssade mot Sunderland efter 1–1. Omgången som […]