Nyhet!

Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 8/1

Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland.

Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong.

Gå med i Spelcash-andelslag här

“Lasses luring”

Birmingham–Plymouth 2
Southampton–Newcastle blev tyvärr uppskjuten. Nya tag den här helgen.

FA-cupen är en traditionsfylld turnering som bjudit på många sköna skrällar genom åren. Och jag tror jag hittat ett intressant skrällspel i form av League One-laget Plymouth. De hade en svacka i slutet av november då de förlorade tre raka matcher. Men de har hittat formen igen och vunnit tre av de fem senaste matcherna och ligger på sjätte plats och de bör vara taggat inför den här cupmatchen.

Birmingham, som håller till i Championship, har däremot tappat all form på slutet och bara vunnit en av sina åtta senaste matcher och riskerar att bli indragna i bottenstriden. Det är möjligt att de fokuserar på ligan istället och ställer över lite spelare.

Jag tror Plymouth kan särlla och 19 procent på bortasegern känns lockande.

“Olssons drag“

Swansea–Southampton 2
Tottenham var draget på nyårsdagen och de vann till slut med 1–0, där segermålet kom på stopptid av Sanchez.

Southampton blir mitt drag på lördag. Premier League-laget möter Champion Ship-gänget Swansea på bortaplan i FA-cupen och just nu är Southampton streckade för lågt. Swansea kommer från tre raka förluster och frågan är hur man prioriterar cupen i detta läget. Bortalaget kommer såklart rotera i startelvan, men man är klasser större ändå.
En fin tvåa till 44 procent.

Mer om profilerna

Lasse Jacobsson

Lasse Jacobsson är född i Jönköping, men flyttade tidigt till Markaryd där han gick på Fotbollslinjen och har sedan dess blivit kvar. Han har tränat Öster, Halmstad och Mjällby i allsvenskan. Sedan 2016 tillhör han landsledningen på herrsidan då han är spion för att kartlägga motståndarna. Favoritlaget är Bayern München.

Dan Olsson

Dan Olsson, uppvuxen och bor i Markaryd. Väldigt intresserad av fotboll, har spelat fotboll själv i Markaryd men har inga större fotbollsmeriter som mina tipskollegor. För min del är det fotboll på teven som är fokus så jag får hoppas på att mina oddsdrag är bättre.

Gå med i Spelcash-andelslag här

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 15/1
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Preston–Birmingham xFA-cupmötet mellan Birmingham–Plymouth slutade med bortaseger (0–1), men först […]
Stryktipset 15/1
Spelcash stryktipsanalys inför jackpotförstärkta omgången 15/1
Stryktipsanalysen 8/1
Spelcash stryktipsanalys inför FA-cupomgången 8/1.
Stryktipsanalysen 1/1
Spelcash Stryktipsanalys inför nyårsdagen.
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 1/1
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Southampton–Newcastle xAston Villa tog ledningen mot Chelsea men tappade till […]
Bästa speldragen till stryktipset av Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Aston Villa–Chelsea 1Ipswich kryssade mot Sunderland efter 1–1. Omgången som […]