Nyhet!

Nanne Bergstrand, Lasse Jacobsson, och Dan Olsson tippar Stryktipset

Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Från och med denna veckan kan vi bjuda på experttips från tränarprofilen Nanne Bergstrand, scouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson. Gemensamt för dessa tre herrar är att de har ett stort intresse och kunnande för fotboll, och alla har en stark koppling till metropolen Markaryd.

Här kommer alltså Markaryds-trions tre bästa tips till helgens Stryktips-kupong.

Gå med i Spelcash-andelslag här

“Bergstrands bästa”

Brighton-Arsenal 2

Efter 5-0 förlusten mot Manchester City, så har Arsenal tre raka segrar och såg väldigt bra ut vid 3–1-vinsten mot Tottenham senast. Arsenal vann också bägge matcherna mot Brighton förra säsongen.

“Lasses luring”

Chelsea-Southampton X

Chelsea har gått mållöst från mötena mot Manchester City och Juventus i veckan. Har dessutom varit på resande fot. Southampton spelade 0–0 borta mot Manchester City och kan göra om bravaden igen. Tre av lagens fem senaste möten har också slutat kryss.

“Olssons spik

Barnsley – Millwall 2

Olssons spik denna veckan blir Millwall. Man möter Barnsley på bortaplan och hemmalaget har inte imponerat i år. Kickar vi på hur strecken är fördelade just nu så ligger allt värde på Millwall. Jag tror man blir lite bortglömda här trots att Barnsley inte imponerat. Millwall är favoriter på oddsmarknaden, men svenska folket håller Barnsley som favoriter. Vi hamrar in 2:an!

Mer om profilerna

Nanne Bergstrand

Nanne Bergstrand är född och uppvuxen i Markaryd i södra Småland. Han har tränat klubbar som Öster, Helsingborg, Hammarby och Kalmar. Med de sistnämnda tog han SM-guld 2008. Numera är han expertkommentator på Radiosporten. Favoritlaget är Leeds United.

Lasse Jacobsson

Lasse Jacobsson är född i Jönköping, men flyttade tidigt till Markaryd där han gick på Fotbollslinjen och har sedan dess blivit kvar. Han har tränat Öster, Halmstad och Mjällby i allsvenskan. Sedan 2016 tillhör han landsledningen på herrsidan då han är spion för att kartlägga motståndarna. Favoritlaget är Bayern München.

Dan Olsson

Dan Olsson, uppvuxen och bor i Markaryd. Väldigt intresserad av fotboll, har spelat fotboll själv i Markaryd men har inga större fotbollsmeriter som mina tipskollegor. För min del är det fotboll på teven som är fokusså jag får hoppas på att mina oddsdrag är bättre.

Gå med i Spelcash-andelslag här

Fullständig analys:

Stryktips-analys från Dan Olsson i videoformat finns här:

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Nanne Bergstrand, Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar sina bästa speldrag till stryktipset
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från tränarprofilen Nanne Bergstrand, landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson. Gemensamt för dessa tre herrar är att de har ett stort intresse och kunnande för fotboll, och alla har en stark koppling till metropolen Markaryd i södra Småland. Här kommer alltså […]
Tips till Stryktipset och jackpott på 10 miljoner
Det är premiär för mig på spelcash, kommer att reka och analysera Europatipset och Topptipset, och så klart även Stryktipset. Tidigare har jag bland annat jobba på Svenska Spel, och jag har spelat sportsbetting och poker i över 15 år. Det ska bli riktigt roligt att bjuda på mina tankar och analyser här på Spelcash. […]
Stryktipset 16/10
Spelcash stryktipsanalys inför kommande helg.
Markarydstrion tippar VM-kvalmatcher
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från tränarprofilen Nanne Bergstrand, scouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson. Gemensamt för dessa tre herrar är att de har ett stort intresse och kunnande för fotboll, och alla har en stark koppling till metropolen Markaryd. Här kommer alltså Markaryds-trions tre bästa […]
Stryktipset 9/10
Spelcash stryktipsanalys!
Stryktipset 2/10
Spelcash stryktipsanalys 2/10