Nyhet!

Olssons Stryktips 13 Miljoner Jackpott!

Vilken helg vi har framför oss, Stryktipset med 13 Miljoner i Jackpott och en riktigt intressant kupong som ska analyseras. Det är för tidigt att säga något om raden då strecken/procenten såklart inte satt sig ännu, så dom håller vi full koll på. Förra helgen hade vi 2 st system under Lördagen på 13 rätt och någon rad på 12, det får klassas som ett bra resultat. Vi går för något liknande denna helgen men förhoppningsvis med högre utdelning. Påminner om att Spelcash Stryktips-POD släpps i morgon, lyssna gärna.

Gå med i Spelcash Tillsammanslag och säkra upp en andel av mig eller av mina kollegor här:

Till andelslsaget!


Tidiga (korta) tankar om kupongen:
På förhand en 12-rättskupong då Manchester City är en av matcherna. Man möter Sheffield United på hemmaplan och även om dom tog en oväntad seger mot Manchester United så kommer det inte upprepas på Lördag mot det andra Manchesterlaget. 1:an lär väl hamna runt 85-90% (?) och blir en spik på dom flesta systemen. Behöver inte alls vara fel att ha med en sådan högt streckad spik på en för övrigt svårlöst kupong. En annan tänkbar spik som kan komma att bli intressant är Manchester United. Man förlorade alltså mot Sheffield U och behöver snabbt hitta in på vinnarspåret igen, här kommer allt handla om hur dom streckas, håll koll! I övrigt är det som sagt var en svår kupong att lösa så det gäller att läsa på ordentligt och följa procenten/värdet noggrant.  Veckans “måstestreck” som ska finnas med på kupongen är Stoke. Inget av lagen har rosat marknaden men blir hemmalaget favoriter här så “måla på”

Systemen till helgen:

Olssons Unika:
Byggs på 13 andelar á 990 kr och här är det 3 spikar, 6 helgarderingar och 4 halvgarderingar som gäller. Ska försöka hitta “bra” spikar för att bygga höjd för systemet och därmed kunna nå den högre utdelningen.

Olssons UNIKA


Olssons Stryktips Stora:
Byggs på 20 andelar á 428 kr och även här gäller det att hitta 3 spikar. 1 helgardering mindre på än på Olssons Unika och på detta systemet har vi satt 13 rätt några ggr tidigare!

Olssons Stryktips STORA


Olssons Stryktips Mellan:

Även detta system byggs på 20 andelar där andelspriset är 286 kr. 3 spikar, 4 helgarderingar och 6 halvgarderingar.

Olssons Stryktips MELLAN


Olssons MILJONDRAG:

20 andelar á 191 kr och som namnet antyder kommer vi här gå för dom riktigt stora pengarna! Detta är systemet för dom riktigt modiga där värdespikar och lågt streckade procent åker med!

Olssons MILJONDRAG

Vi går som sagt var för en liknande helg som förra, där 13 rätt ligger i fokus. På förhand en svår kupong att lösa. Med anledning av det, trots att Manchester City är med på kupongen tror jag att det kan ge bra i utdelning. Haka gärna med på ett system som passar dig och kom ihåg att spel ska vara kul!

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Olssons Stryktipsdrag & Podcast
Vilken helg som väntar oss, 25 miljoner i Jackpott och här tänkte jag bjuda på mina Stryktipsdrag samt veckans Stryktips-Pod! Först och främst, är ni ännu inte med i Spelcash Tillsammanslag, så är det hög tid för det. Ni går med i laget HÄR genom att klicka på “stjärnan” uppe till höger där det står […]
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.
Stryktipset 28/8
Vi tackar Dennis för många fina Stryktipsanalyser. Nu har turen kommit till mig och tillsammans ska vi knäcka koden till de magiska 13 rätta strecken. Stryktipset den här lördagen bjuder på en härlig matta av matcher från de brittiska öarna samt jackpot på 17 miljoner. Häng med på resan mot 13 rätt! 1. Liverpool – […]