Nyhet!

StryktipsAnalys 27/2

Hallå alla Isbjörnar! På den 8:de veckans lördag är det dags för en SuperDuperomgång på vårt älskade Stryktips. Våren är på ingång, Champions Leagueslutspelet är i full rulle och vi har 13-miljonersjackpot i sikte. Så här på Lotta Schelins födelsedag eller även kallad L8s födelsedag slår vi ett hårt slag för alla Isbjörnar. Lördagen präglas nämligen av att det är den internationella isbjörnsdagen samt nationaldag i Dominikanska republiken. Med 308 dagar kvar av 2021 ser jag fram emot denna kupong extra mycket eftersom den är svår som attans. Nog om det så biter vi i det sura kupongsäpplet med desamma.

Som tidigare kommer jag erbjuda ett spännande andelsspel som är baserat på mitt tidiga grubbel. Det finns 10 andelar á 127 kr och går man i liknande tankebanor som mig är det bara att ansluta sig. Icke att förglömma är att sport är sport och mycket kan hända på en dag eller två. Ändringar i systemet kan komma att ske efter oddsrörelser och möjliga startelvor.

Till andelslsaget!

 

 1. Leeds – Aston Villa (1x)

Allt startar med en otroligt svårbedömd och öppen match på Elland Road mellan tabell-Tian Leeds som står för värdskapet när Villa kommer på besök. Med endast en poängs skillnad i tabellen ser jag ändå Leeds som knappa favoriter, speciellt nu när Aston Villa åkt på en tung skada på den briljanta Grealish. Med en stark 3-0 vinst i ryggen kommer laget med god känsla i truppen och man trivs ganska bra på hemmagräs. Villa kommer från en tung smäll mot Leicester och kan ha börjat räknat bort topplaceringarna i tabellen. Jag kommer ta bort Villa-strecket helt och tro på att Leeds spelar riktig Bielsaoffensiv och bjuder på en mängd smällkarameller. ETTKRYSS

 1. Newcastle – Wolverhampton (2)

Det Nya slottet har gått på grund återigen efter två raka förlustmatcher i ländryggen. Efter två imponerande segrar över såväl Everton som Soton kunde skutan inte orka hålla uppe sin positiva trend utan tog sikte söderut i tabellen. En bottenstrid där jag personligen hoppas laget för en gångs skull åker ur. Mina förhoppningar står på bortsidan denna match då formstarka Wolves ställer upp med bästa möjliga startuppställning. Två raka vinster för vargen och siktet norrut är självklart. Med hela 10 plockade poäng på de 4 senaste omgångarna spikar jag denna tvåan till bra procent då många spelare vill hitta enklare singlar. SPIK2

 1. West Brom – Brighton (x2)

Efter många fina insatser från Brighton och Graham Potter har nu förlustmössan återigen blivit ett tandplagg att sätta på sig innan matchstart. Kryss, förlust, kryss och förlust ser trenden ut just nu så varför inte vända detta nu. Hur Brighton förlorade förra matchen mot Crystal Palace är en gåta för mig och kommer alltid vara det. Ett bollinnehav på knappa 80%, 25 – 3 i målchanser och helt dominanta i matchen lyckades man alltså ändå förlora. Tunga poängtapp i Botten. West Brom har det tuffare med bara en seger 2021 och överlag mediokra insatser. Trots att man lyckades ta en pinne mot United säger nog mer att motståndarna gjorde en dålig match än att West brom gjorde det bra. Ettan tas bort helt och krysstvå är min första tanke.

 1. Barnsley – Millwall (1x)

Många kommer spika Hemmalaget på en annars svår kupong men inte jag. Millwall är ett otroligt skickligt lag och svårslagna i Championship. Laget har inte förlorat sedan slutet av januari och kommer med 8 raka poängmatcher. Med en hyfsad form ser jag absolut möjligheten till ett kryss i denna match där Millwall skulle vara nöjda med en pinne. Barnsley har på något sätt växlat upp rejält och kommer med 4 raka triumfer. Med en poäng upp till slutspel och med en hängmatch i byxan räknar jag med att laget kommer göra allt för att vinna och ta tre poäng. 1x spelas när två formstarka lag möter varandra.

 1. Birmingham – QPR (2)

Spik nummer två kommer i denna match där QPR visar gång på gång att man har något på G. Laget är inne i en fantastisk period och har ett grymt GO i laget för tillfället. 4 vinster och ett kryss på de 5 senaste matcherna och efter man har slagit toppkonkurrenterna har klättrandet mot säker mark och möjligen slutspel tagit sin början. Som 4 i formtabellen väljer jag att spika QPR som nu ska möta ett av tabellens formsvagaste lag. 4/5 förluster på kontot och indragna i en riktig bottenstrid för att hålla sig kvar. Utan sina fina BrumsFans på läktaren hjälper inte hemmaplansfördelen. Spik2!

 1. Blackburn – Coventry (x2)

Två förlorarlag på sistonde ska ställas öga mot öga där Loserkampen ändå vinns av hemmalaget som kommer med fem raka uddamålsförluster och är formsvagast i hela ligan. Blackburn har verkligen trampat snett på slutet och att komma som favoriter kan vara en aning galenskap i mina ögon. Trots detta ska nämnas att Coventry inte är ett bortaglatt gäng och kommer med många bortaförluster i bagaget. Jag vill ändå hävda att man blir betydligt underbetrodda här av det svenska folket så jag väljer att gå emot. Krysstvå passar in perfekt till bra procent.

 1. Brentford – Stoke (1)

Spik Brentford skrek magen så fort jag såg kupongen så den vill jag inte gå emot direkt. Kommer spikas av många och landa på för höga procent i en jämn liga men ibland måste man åsnespika något lag som man tror på. Efter tre raka förluster studsade hemmalaget tillbaka senast med en stabil 3-0 seger. Med premier League i sikte vill man inte ge bort något gratis och kommer gå för segern här. Stoke är otroligt ojämna och efter två segrar åkte laget på en tuff förlust sist mot Barnsley. Bortamatcherna vaskas av Stoke denna säsong så spiken är självsäker och självklar.

 1. Middlesbrough – Cardiff (x2)

Cardiff har på riktigt börja spela fotboll och måste gå på riktigt tunga vinst-mediciner nu. Med sex raka segrar har Klättringen mot PL tagit riktig fart och med lågan uppe är inget omöjligt för topp 4. Hemmalaget åkte på en riktig sur förlust mot Bristol i den förra omgången och ingenting i mina ögon säger att man vinner denna match. Jag kommer dock inte spika Cardiff som många andra system kommer göra utan snart kommer även poängtappen börja trilla in på kontot för Cardiff.

 1. Luton – Sheffield W (1)

JAG SPIKAR LUTON! HÖR DU DET DAN? Många kantar skit på detta fina Luton och efter att helgarderat varje Lutonmatch så Spikar jag nu denna hemmaseger. På 17:e plats måste segrarna börja rulla in för Hattarna och varför inte starta nu när man möter ett Sheffield som kommer med tre raka förluster. Efter en bra insats mor Millwall sist kunde Luton inte hålla ut utan tappade in en boll i den 94 minuten. Med en god ton i Luton vinner man bara mot ett Sheffield i brygga och efter 0-3 i baken sist har man inte mycket att komma med. Kalla mig galen men vem minns en fegis?

 1. Preston – Hudds (1×2)

Helt jämn match leder till en säker Hel. Bortasegern ser ut som det svåraste att plocka in här då Hudds är helt bedrövliga på bortaplan. Bara ett lag är sämre i bortaspelet och med endast 10 samlade bortapoäng talar inte mycket för en vinst här. Dock är Hudds ofta bra värde att tro på då man spelar bra och vill hålla mycket i boll. Preston är väl heller inte det lag i bäst form utan efter 0-4 i baken mot Cardiff spelade man en tråkig 0-0 match mot QPR sist. Jag helar och tittar vidare på nästa match.

 1. Rotherham – Reading (1×2)

Även här kommer en Riktig Rysare och R-talet pekar mot R. R lagen ställ mot varandra och helgarderingen är ett faktum. Reading slåss om en riktigt bra tabellplacering uppe i toppen och räknar in slutspel till våren. Hemmalaget har kniven mot strupen och slåss i botten av tabellen och en vinst krävs. Jag har en knapp förkärlek för Rotherham efter finfina insatser i ligan och med vår fina målvaktstalang Johansson i målet kan man ju inget annat än att hålla på de. Oddsen är snorjämna och jag helar utan att ta ställning.

 1. Swansea – Bristol C (1x)

Swansea har gång på gång vunnit trots att man inte förtjänat det överlag. Laget har gått som tåget och på denna kupong kommer många kioskgubbar spika ettan utan att tänka sig för. I toppen av tabellen ska man i vanliga fall vinna denna match men om vi ska gå för pengarna blir detta en nyckelmatch att fälla favoriten. Efter blytunga förlusten mot Hudds förra helgen kunde man reparera misstaget genom en seger mot Coventry sist. Jag tror laget inte kommer förlora denna match men vinsten blir nog svårare att ta med ett Bristol som åter fått segervittring efter första segern på 5 raka matcher sist. Krysset ska med men ettan följer tätt bakom.

 1. Crewe – Sunderland (x2)

Efter att sett Serien med Sunderland måste jag hålla ett extra hopp att laget orkar sig uppåt i seriesystemet igen i England. Nu finns laget i övre delen av tabellen och har bara torskat en bortamatch denna säsong. Med 7 pinnar upp till direktplatsen krävs det att inkassera trean på kontot nu när man möter ett mittengäng i Crewe. Hemmalaget trivs bra på Alexandra Stadium och krysset plockas med. X2

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Olssons Stryktipsdrag & Podcast
Vilken helg som väntar oss, 25 miljoner i Jackpott och här tänkte jag bjuda på mina Stryktipsdrag samt veckans Stryktips-Pod! Först och främst, är ni ännu inte med i Spelcash Tillsammanslag, så är det hög tid för det. Ni går med i laget HÄR genom att klicka på “stjärnan” uppe till höger där det står […]
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.
Stryktipset 28/8
Vi tackar Dennis för många fina Stryktipsanalyser. Nu har turen kommit till mig och tillsammans ska vi knäcka koden till de magiska 13 rätta strecken. Stryktipset den här lördagen bjuder på en härlig matta av matcher från de brittiska öarna samt jackpot på 17 miljoner. Häng med på resan mot 13 rätt! 1. Liverpool – […]