Nyhet!

Stryktipset 11/9

Nu tackar vi för landslagsfotbollen och välkomnar tillbaka den brittiska fotbollen. 13 härliga matcher från de brittiska öarna ska komponera denna kupong som kryddas med jackpot på 15 miljoner. Formen är god i laget och vi är på gång – häng med på en andel!

Andel stryktipsanalysen

1. Leicester– Manchester City, (2)

Vi inleder kuponger med en spik på bortalaget Manchester City när de ska gästa Leicester. Båda lagen har inlett med två segrar och en förlust men kvaliteten hos bredden hos Peps mannar avgör här.

Spik!

2. Arsenal – Norwich, (1X2)

Det var inte många som trodde att Arsenal skulle placera sig på sistaplatsen tre omgångar in i Premier League-säsongen. Både Arsenal och Norwich har inlett säsongen med tre raka förluster, Arteta har inte fått ordning på laget och den stora frågan denna helg är om de kan vända skutan. Vi tar det säkra före det osäkra och helgardera denna match.

Vi jobbar in minst ett bortapoäng och går för högre utdelning, heltäckningsmatta!

3. Chelsea – Aston Villa, (1)

På andra sidan Buckingham Palace har vi ett annat Londonlag som det går lite bättre för. Chelsea har kryssat mot Liverpool och vunnit två matcher inledningsvis. Tongångarna går bättre och Chelsea är definitivt en titelkandidat att räkna med när säsongen summeras. Aston Villa har inte mycket att sätta emot, trots Danny Ings till ära.

Spik!

4. Manchester United – Newcastle, (1X)

Den här matchen kommer att handla om en enda sak – Cristiano Ronaldos återkomst till det röda Manchester-laget. Ronaldo har hunnit med att slå många rekord i både klubb-och landslaget sedan han lämnade Old Trafford. United är rättvisa favoriter mot ett blekt Newcastle men sett till streckfördelning lockar krysset. Kan det bli pannkaka av allt för Manchester United och Newcastle knipa en poäng?

5. Southampton – West Ham, (X2)

Två klassiska klubbar ställs mot varandra denna lördag där West Ham fått igång maskineriet någorlunda bättre än sina motståndare. Nästan alla anfallare har producerat och West Ham-supportrarna behöver inte ställa allt sitt hopp till Antonio. Dock ska Southampton inte underskattas, de har krigat sig till två kryss varav ena mot Manchester United och senast räddade man poäng borta mot Newcastle i 6 övertidsminuten. Jag utgår från vänster men utelämnar inte krysset.

6. Brentford – Brighton, (2)

Brentford har varit en positiv överraskning denna premiärsäsong i Premier League och visst vill man att det ska gå bra för våra svenskbekantingar i Brentford, Pontus Jansson och Saman Ghoddos. Den sistnämde ställs mot sin gamle tränare Graham Potter som leder Brighton för dagen. Ett Brighton som hade mycket motflyt förra säsongen där laget ofta vann “xG-matchen” men inte fick med sig resultaten. I år har laget börjat få utdelning för sitt fina spel. De tidiga strecken visar att Brentford kommer att bli övervärderade och det tar vi fördel av – spik Brighton!

Spik!

7. Watford – Wolverhampton, (X2)

Matchen om vilket W-lag som är bäst? Wolverhampton med tre raka förluster ska resa till Watford med en vinst i bagaget. Visst luktar det mållöst och kryss om denna match? Jag slänger även in tvåan då Wolverhampton har ett bättre lag i grunden med bland annat Adama Traoe som satte skräck i de svenska backarna under slutspurten av Sverige – Spanien. X men lutande mot bortaseger är min idé.

8. Blackburn – Luton, (12)

Vi lämnar Premier League och beger oss söderut i engelska ligasystemet där vi stöter på Blackburn mot Luton i Championship. Båda lagen har inlett likvärdigt och börjat cementera sina roller som mittenlag. Under landslagsuppehållet förstärkte Blackburn med ytterligare två Premier League-spelare på lån och har nu ett slagkraftigt lag. Detta visar även de tidiga oddsen där Blackburn ses som klara favoriter. Jag vill ändå krydda med en streck på bortalaget då Luton är kapabla att sno med sig segern här. Jag säger att samtliga tre poäng kommer att delas ut!

9. Bournemouth – Barnsley, (1X2)

Vi tuffar vidare till nästa match i Championship – Bournemouth ställs mot Barnsley. Båda lagen slutade topp sex under förra säsongens minst sagt speciella upplaga och fick därmed kvala uppåt till engelsk fotbolls finrum men fick respass. Inledningsvis har vi tre kryss för respektive lag men Barnsley har en förlust med sig i bagaget. De tidiga strecken och oddssättarna indikerar att hemmalaget kommer bli stora favoriter – det blir fint värde på övriga streck.

Vi rullar ut heltäckningsmattan!

10. Bristol City– Preston, (1)

Vi hittar den sista tänkbara spiken i Bristol City när de ställs mot Preston på hemmaplan. Österrikaren Andreas Weimann har stänkt in fyra mål inledningsvis och jag räknar med att högformen håller i sig. Preston inledde med tre raka förluster och följde upp det med två vinster men mot lag som får ses som avsevärt sämre än Bristol City – Vinsttåget stannar här.

Spik!

11. Coventry – Middlesbrough, (12)

Coventry förlorade senast mot QPR strax före landslagsuppehållet och innan dess hade laget samlat in nio poäng på fyra omgångar vilket får ses som en stark prestation. Nu ställs de mot ett Middlesbrough jag inte riktigt vet var jag har ännu – de har blandat och gett under de första matcherna. Tre kryssmatcher, vinst mot Bristol och en förlust står resultatraden för. Däremot tror jag att det blir en målrik match och att första plinget kommer tidigt, därför väljer att att ta med både ettan och tvåan här.

Tre poäng delas ut!

12. Reading – Queens PR, (X2)

Vi närmar oss slutet av denna kupong och analys när botten ställs mot toppen. QPR har inlett strålande medan Reading står för en mindre smickrande start. Trots all rutin Reading har plockat in inför säsongen har det inte riktigt stämt för dem. Det räcker inte hela vägen nu heller – vi utgår från vänster och QPR men kostar på oss ett kryss.

13. Stoke – Huddersfield, (1X2)

Vi avrundar denna kupong med ett toppmöte mellan Stoke och Huddersfield. Stoke besitter en större grundkapacitet och bättre bredd på laget än sina motståndare för dagen. Dock ska vi inte underskatta Huddersfield och här kan vi hitta fina värdestreck när det närmar sig spelstopp på lördag. Vi helgarderar denna och håller tummarna för att vi får några pling med oss.

Heltäckningsmatta!

Det var allt för denna vecka, lycka till vid rygg och mot alla rätt!
Alexander

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Olssons Stryktipsdrag & Podcast
Vilken helg som väntar oss, 25 miljoner i Jackpott och här tänkte jag bjuda på mina Stryktipsdrag samt veckans Stryktips-Pod! Först och främst, är ni ännu inte med i Spelcash Tillsammanslag, så är det hög tid för det. Ni går med i laget HÄR genom att klicka på “stjärnan” uppe till höger där det står […]
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.
Stryktipset 28/8
Vi tackar Dennis för många fina Stryktipsanalyser. Nu har turen kommit till mig och tillsammans ska vi knäcka koden till de magiska 13 rätta strecken. Stryktipset den här lördagen bjuder på en härlig matta av matcher från de brittiska öarna samt jackpot på 17 miljoner. Häng med på resan mot 13 rätt! 1. Liverpool – […]
Stryktipset v.29
Morsning Korsning alla läsare såhär mitt i Glassätarperioden och juli månad. Solen lyser och Fotbollen i Norden blomstrar och är i Full Rulle med allt ifrån Allsvenskan, Superettan och Danska Superliga. Norsken får flytta på sig denna vecka och ägna all sin tid åt oljan och skidförberedelserna istället. På Lördag då kupongen tar sin start […]