Nyhet!

Stryktipset 12/6

Hallå från hela SpelCash-familjen och äntligen är dagen kommen som vi alla gått och väntat på hur länge som helst nu. Fotbolls-EM 2020/2021 som går av stapeln runt om i hela Europa tar sitt startskott idag, fredag kväll och taggad till tusen är det minsta jag är just för tillfället. Även om det läggs mest fokus på det stora mästerskapet just nu går en spännande Stryktipskupong parallellt och självklart får vi lite EM-godis med på kupongen även här. EM och svensk Division 1 matcher står på agendan och jag laddar upp för festen redan nu. Imorgon, Lördag, är det Filippinerna som får fira nationaldag samt går en liten tanke till alla barnarbetare där ute i världen eftersom det imorgon är den internationella dagen MOT barnarbete. Ryssland firar även med en liten egen tillställning då det är fest till minne av grundandet av Ryska federationen. Nog om allt skitsnack och jag väljer att lägga allt fokus på Fotbollsmatcherna!

PANG PÅ EM!

Som tidigare kommer jag erbjuda ett spännande andelsspel som är baserat på mitt tidiga grubbel. Det finns 10 andelar á 127 kr och går man i liknande tankebanor som mig är det bara att ansluta sig. Icke att förglömma är att sport är sport och mycket kan hända på en dag eller två. Ändringar i systemet kan komma att ske efter oddsrörelser och möjliga startelvor.

Till andelslsaget!

  1. Danmark – Finland (1)

Dansken har fått samtliga matcher som de ska spela i gruppspelet på hemmaplan och Parken i Köpenhamn. Fördelen ligger redan där hos de Röd/vita men om vi ska vara ärliga så skiljer det stora kvalitetsskillnader mellan dessa två nationer. Danmark är en outsider som snackats upp rejält och många håller landet som klar favorit att vinna EM utöver stornationerna. Ettan ser ut att landa på höga procent men antagligen så måste man välja en del åsnespikar på denna kupong och Dansken är bara för bra för att förlora eller kryssa i denna match. Med två kommande svåra matcher tror jag att en bra inledning är att föredra och ettan spikas.

2. Belgien – Ryssland (1x)

Belgien är självklart det bättre landslaget om man jämför dessa två mot varandra men med tanke på att det är den första matchen tror jag att man kan skaka till en del och kanske gå ut för att känna lite på varandra. Jag höjer ett litet varningens finger för detta Ryssland som ser ruskigt intressanta ut i mina ögon. Med alla hemmasupportrar i St. Petersburg kan man absolut göra en bra insats och sno en pinne mot detta Belgien som ser ut att sakna den stora stjärnan Kevin De Bruyne som skadades i CL-finalen mot Chelsea. Ettan kommer översträckas rejält men ska med på min kupong. Krysset lika så.

3. Gefle – Täby (1)

Spiken på Gefle känns bra i magen och laget kommer obesegrade i de fem senaste matcherna. Med ett odds på 1,44 på svenska spel känns det lite överflödigt att kasta ut garderingar till höger och vänster så spiken får tala sitt tydliga språk. Motståndarlaget Täby har haft det svårt efter vinsten i första matchen och inte en fullpoängare har man sen dess. Gefle trivs även på hemmaplan vilket gör att spiken känns ännu mer självklar i mina små fotbollsögon. SPIK

4. Hudiksvall – Dalkurd (2)

Spikradarn har ställt in sig på bortalaget i denna match då det skiljer ljusår mellan dessa klubbar. Dalkurd som åkte ur Superettan i fjol besitter ett betydligt bättre lag än sina motståndare och man har lyckats bygga upp en trupp med harmoni och kvalité. På andra sidan är Huddik nykomlingar och har torskat 6/9 matcher vilket inte är hållbart i längden. Fördelen ligger på tvåan men krysset kan bli intressant med tanke på oddsrörelser närmre inpå matchstart.

5. IF Karlstad – Sollentuna (1x)

Karlstad ser intressanta ut denna säsong och med två pinnar mer än Sollentuna tror jag att laget kommer göra en bra insats i helgens match. Laget har kommit igång och var det bättre laget sist på hemmaplan när man fick spela på sin gräsmatta på Tingvalla. Med siktet att gå långt detta år bygger man något stort i Karlstad och kanske staden ska få ett fotbollslag i de högre serierna snart. Fördel Karlstad!

6. Örebro Syrianska – Umeå (x2)

Hemmalaget hade riktig stolpe in senast mot Hammarby TFF när man lyckades ta tre poäng efter mål i sista sparken men en bra insats är frågan om man gjorde. Borde avgjort tidigare men en man mer på banan från matchminut 32. Umeå ser riktigt heta ut med 4 raka segrar och ligger därför på en tredjeplats i tabellen. Bara tre poäng före sina motståndare nu men fördelen ligger ändå på bortavinsten här. Laget vann rättvist sist mot topplaget Sandviken så kanske man bara ska göra desamma mot detta Syrianska.

7. Assyriska IK – Lindome (1×2)

Så fort jag såg denna match kände jag bara “Hela och gå vidare”. Med jämna odds och jämna insatser av båda dessa lag känner jag att denna match kan sluta hur som helst med fördel för hemmalaget. Assyriska har möblerat om en del i truppen och sist kunde man inte få in en kvittering trots rött kort på motståndarna. Brist på spelkvalitén gör att ettan garderas tidigt och Lindome ska man inte snacka bort eftersom detta är ett spelande lag som alltid villl hålla bollen inom laget. Tyvärr har detta straffat sig när man tappat boll. HEL

8. Oskarshamn – Lund (1x)

Detta är en intressant match på kupongen och en av nyckelmatcherna för att det ska bli högre utdelning. Att ett lag i Division ett ligger på ett sådant högt procentintervall av svenska folket måste vi besvara med att gå emot en del. Att inte ta med krysset är dumt och vi måste ju hitta skrällar för att gå plus. För att vara ärliga är hemmalaget bättre och bara tabellplaceringen kan tyda på det. Med bara en förlust ligger Oskarshamn etta i tabellen man laget var inte lika bra som alltid i förra matchen och man skapade förvånansvärt lite. Lund är ett mer underskattat lag och har en fin spetsoffensiv som kan göra det svårt för backlinjen i Oskarshamn. Tuff match för bortalaget men jag garderar.

9. Torns IF – Skövde (2)

Är man Spikjägare och vill hitta bra och underspelade spikar på kupongen måste man gambla lite. Mitt Val har landat på mitt eget semesterparadis Skövde som fick sin stjärna på toppen Bergqvist utvisad förra matchen men vann ändå rättvist trots en man mindre på banan. Nu ska man möta Torns som tappat rejält mot slutet och kommer med fyra raka förluster. Krysset kan värderas att plockas med då dessa två klubbar gillar delad poäng när de tidigare ställts mot varandra men såhär dagen innan spelstopp chansar jag lite på att tvåan får stå för sig själv.

10. Åtvidaberg – Vänersborg (1×2)

Helgardering på match 10 känns även den bra i magen då det bara skiljer en pinne mellan lagen tabellmässigt. Åtvid kommer till matchen med två raka kryss medan bortalaget som har god chans att störa hemmalaget kommer från en seger med 2-1 sist. Jag helgarderar då denna match känns vidöppen

11. England – Kroatien (1x)

Över till EM igen och ett England som målats upp som en kandidat för att vinna hela EM enligt många. Med hemmaplan och en massa galna hemmafans känns det som att England är redo att ta hem den där mästerskapsbucklan men det finns många hinder. Truppen ser bra ut och uppladdningen lika så. Det som stör mig personligen är att vinnaren i denna grupp kommer få möta trean i dödensgrupp med Tyskland, Portugal och Frankrike. Detta kan leda till att England inte vill vinna denna match för att få fördelen att komma tvåa i gruppen och därför åker krysset med. Annars spikas England om man ska kolla på Kvalitén.

12. Österrike – NordMakedonien (1x)

Bortalaget och Nordmekedonien är rejält nedtippade till detta EM och i mina ögon helt riktigt. laget håller inte riktigt måttet mot de större drakarna och Österrike är det bättre laget av dessa två. Kampen om tredjeplatsen sår mellan dessa och Österrike måste se detta som en nyckelmatch då en vinst skulle garantera Åttondel nästan. Om Österrikes Franco Foda lyckas ånga på sitt landslag kan det gå bra. Ettan kommer dock bli aningen överstreckad och att ta med krysset kan visa sig vara ett bra och sunt drag på lördagens kupong. skulle rensa fint bland kioskgubbarna.

13. Nederländerna – Ukraina (1x)

Som klara favoriter att vinna gruppen kommer nog många spika ettan här utan att titta på vare sig form eller motståndarnas kvalité. Nederländerna har inte imponerat ett dugg på mig och utan Van Dijk i backlinjen ser jag ingen att ta hans plats. Även om matchen spelas i Amsterdam med tusentals grönrökande hemmafans kan Ukraina störa en del. Med ett lågt liggande spel och omställningar gör att krysset ska med.!

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 27/11
Spelcash stryktipsanalys inför helgens jackpotomgång.
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson. Gemensamt för den här duon är att de har ett stort intresse och kunnande för fotboll samt att båda är boende i metropolen Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens […]
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson. Gemensamt för den här duon är att de har ett stort intresse och kunnande för fotboll samt att båda är boende i metropolen Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens […]
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson. Gemensamt för den här duon är att de har ett stort intresse och kunnande för fotboll samt att båda är boende i metropolen Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens […]
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson. Gemensamt för den här duon är att de har ett stort intresse och kunnande för fotboll samt att båda är boende i metropolen Markaryd i södra Småland. Vi hade även med tränarprofilen Nanne Bergstrand […]
Stryktipset 6/11
Spelcash stryktipsanalys inför helgens jackpotomgång!