Nyhet!

Stryktipset 12/9 Jackpott 15 Miljoner!

Då var det dags, Premier League är tillbaka och Stryktips-kupongen ser finare ut än någonsin! Vi har 15 Miljoner i Jackpott och jag kommer köra 3 olika system till helgen. Först och främst, har du inte ännu gått med i Spelcash Tillsammans-lag där jag lägger andelar via Ica Supermarket i Tierp, då är det dags nu! Klicka in dig på länken nedan och klicka på “Följ”

Till andelslsaget!


“Olssons Stryktips Stora”
Detta system kommer byggas på 3 spikar, 5 helgardering och 5 halvgarderingar. (20 andelar á 428kr) Där är några potentiella spikar redan nu som lockar, men procenten kommer såklart röra på sig framåt spelstopp, så kommer inte kunna ge någon preliminär rad idag. Här gäller det att vänta så länge man bara kan, mot spelstopp 15:59 på Lördag. Detta systemet är det som har gått bäst och levererat 13 rätt några ggr, senaste i helgen spelade jag in nästan 50 000 kr – Tack till er som var med då!

Häng med på en andel HÄR

“Olssons Stryktips Mellan”
Här kör vi ett lite mindre system, 20 andelar á 286 kr. Kommer att utgå från liknande system som “Olssons Stryktips Stora” men vi får en helgardering mindre. Kommer inte heller köra samma 3 spikar som på det större systemet.

Häng med på en andel HÄR

“Olssons Chansdrag Jackpott”
Detta systemet kommer gå för Jackpotten, och här kommer vi “chansa” lite mer och leta värde på kupongen, framförallt på spikarna, detta för att kunna gardera upp favoriterna. 20 andelar á 286 kr, alltså samma storlek på systemet som i “Olssons Stryktips Mellan” Spikarna kommer att bli tuffa, men ska man ha alla 15 miljonerna, så gäller det att hitta strecken som många andra inte har med på kupongen.

Häng med på en andel HÄR

Då hoppas vi på en helg med hög utdelning och att vi är med och hugger på dom 15 miljonerna. Fullkomligt älskar att Premier League och Championship är tillbaka på kupongen, nu drar vi igång säsongen på allvar!

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.
Stryktipset 28/8
Vi tackar Dennis för många fina Stryktipsanalyser. Nu har turen kommit till mig och tillsammans ska vi knäcka koden till de magiska 13 rätta strecken. Stryktipset den här lördagen bjuder på en härlig matta av matcher från de brittiska öarna samt jackpot på 17 miljoner. Häng med på resan mot 13 rätt! 1. Liverpool – […]
Stryktipset v.29
Morsning Korsning alla läsare såhär mitt i Glassätarperioden och juli månad. Solen lyser och Fotbollen i Norden blomstrar och är i Full Rulle med allt ifrån Allsvenskan, Superettan och Danska Superliga. Norsken får flytta på sig denna vecka och ägna all sin tid åt oljan och skidförberedelserna istället. På Lördag då kupongen tar sin start […]
Stryktipset 17/7
Hallå i Värmen alla semesterfirare. Med Dryga 30 grader i Stockholmsområdet är det dags för ett Helt Svensk-norskt stryktips till helgen, 8 matcher från Sverige och 5 matcher från Norge. På Lördag den 17 juli går vi i kräftans tecken och hyllar den internationella emoji-dagen samt dagen för världsomfattande rättvisa. Värmen som ligger över hela […]