Stryktipset 18 Miljoner Jackpott!

Nu närmar det sig, äntligen är Stryktipset tillbaka med någorlunda “normal” kupong. Vi bjuds på 18 miljoner i Jackpott och nu är det dags för 13 rätt! Jag siktar på att köra fyra stycken system (andelarna hittar ni längre ner) på Lördag där vi kommer gå för den fina utdelningen, bl.a. är systemet “Olssons Unika” tillbaka!

Till andelslsaget!


Som sagt, vi har en spännande lördag framför oss med 18 miljoner i jackpott på Stryktipset! Kupongen ser oerhört spännande ut på förhand där vi har två st Premier League matcher, tio st matcher hämtade från Championship och en allsvensk match. Tanken med detta inlägg är inte att gå igenom alla matcher/system och mina tankar, detta då mycket kommer hända fram till Lördag med strecken/procenten. Men, några intressanta spikar och “måste-streck” bjuder jag på nedan.

Kupongen:

Intressanta spikar: (tidigt)
Det är inte fel att spika ett lag som är överstreckat på kupongen, enligt mig behövs ofta detta för att få ihop systemet på ett bra sätt. Kikar man i dom båda Premier League matcherna så tror jag många kommer spika Liverpool och/eller Chelsea, men jag kommer nog i största möjliga mån gardera upp här, av olika anledningar. Här kommer mycket avgöras hur strecken ser ut på Lördag. Går Liverpool inte upp allt för mycket kan detta vara en intressant spik, trots CL spel kommande vecka! Är Grealish tillbaka?! Här tycker jag absolut man ska utnyttja att vi får ta del av startelvan innan inlämning. Chelsea vann mot Porto i CL och efter förra helgens nederlag mot WBA vill man snabbt studsa tillbaka mot Crystal Palace, men Roy Hodgsons mannar ska inte underskattas här. Crystal Palace kan bli bortglömda på lördag och då bör man fundera på att “måla brett”
Ett intressant spikalternativ kan vara Bournemouth på hemmaplan mot Coventry! Man krigar för Play-off plats och på hemmaplan till rådande procent är det spik och gå vidare. Ett annat alternativ som ser intressant ut (just nu) är Brentford, håll utkik!

Måste-strecken på kupongen:
Rotherham är ett streck som enligt mig ska med på kupongen på lördag, just nu streckat på ca 25% och man slåss för överlevnad i Championship – Vinna eller försvinna! Det samma gäller även laget som startade säsongen med poängavdrag Sheffield W. Just nu streckat på ca 28% och detta strecket måste med!

Mina andelar:

Olssons Unika 990kr/andel

Olssons Stryktips Stora 428kr/andel

Olssons Stryktips Mellan 286kr/andel

Olssons Chansdrag Jackpott 286kr/andel


Lycka till alla som spelar Stryktipset i helgen! Ett extra lycka till, till er som hakar på med en andel i något av mina system! =) Drömmen man haft länge om att vara ensam på 13 rätt hade passat utmärkt att slå in på Lördag.

Till Stryktipset hos Svenska Spel!