Nyhet!

Stryktipset 6/2

Hallå alla Sportfinkar ute i trädtopparna. SpelCash bara växer och växer och med ett större Team kommer även större möjligheter till storvinster. Formen är på topp i laget med flertalet vinster på senaste tiden och självklart går vi för det igen i helgen som kommer. 6 februari och idag firas det rejält nere på Nya Zeeland som hyllar sig själva på sin egen nationaldag. Här hemma, på lite nordligare breddgrader är det flaggdag för Samerna men inte bara det utan även firas den stora fotbollsspelaren, Lisa Dahlkvist på sin födelsedag. Fyller år gör även den stora artisten Bob Marley så stort Grattis till dig. Nog om allt skitsnack och vidare till Kupongen. Som tidigare kommer jag erbjuda ett spännande andelsspel som är baserat på mitt tidiga grubbel. Det finns 10 andelar á 127 kr och går man i liknande tankebanor som mig är det bara att ansluta sig. Icke att förglömma är att sport är sport och mycket kan hända på en dag eller två. Ändringar i systemet kan komma att ske efter oddsrörelser och möjliga startelvor.

Till andelslsaget!

 

 1. Manchester United – Everton (1x)

Manchester United bara tuffar på och snacka om enkel vinst i den senaste PL-omgången när man slog Southampton med hela 9–0 på hemmagräs. Detta ligger i grund för att jag har största förtroendet att United kommer gå segrande från denna match MEN så fort laget presterat kommer oväntade nitar. Därför kommer krysset få komma med på ett hörn då många andra kommer spika ett starkt Manchesterlag. Everton har gjort en mycket bra säsong så här långt och imponerat på många. Senast tog man en vinst på bortaplan mot Leeds och med vår kära Robin Olsen i mål har man ambitioner att komma topp5 i tabellen. Manchester United är ett starkt hemmalag men om vi tittar på Evertons bortastatistik så kommer laget med 4 raka bortavinster. Absolut ska Everton inte snackas ner för mycket så i mina tidiga tankar får detta bli en 1x:a

 1. Newcastle – Southampton (x2)

Newcastle är enligt mig ett av ligans sämsta lag och har bara en seger på de 13 senaste matcherna. Nu kommer man med en tung hemmaförlust mot Palace och laget sjunker allt närmare negativt kvalplatsen. På hemmagräs har man tre raka förlustmatcher och fem utan seger och jag har känslan att denna negativa trend bara fortsätter. Det är svårt att förutspå hur Soton ska hantera den senaste brakförlusten mot United men jag tror att laget har goda chanser att hoppa upp på hästen igen och minst ta en pinne. Bortafördelen här väger tyngre än ettan som tas bort helt. Utgångstvåan får sällskap med krysset.

 1. Burnley – Brighton (x2)

En riktigt B-match med stort B kommer som tredje match på Kupongen när Premier Leagues båda lag på B ska slåss. Bortalaget Brighton har hittat en helt ny gnista och efter att varit kritiserade för att inte vinna matcher har man nu 4/5 vinster och senast mot självaste Liverpool som är i brygga just nu. Brighton är ett av ligans formstarkaste lag och därför tror jag självklart att man ska komma som knappa favoriter i denna match när man möter Burnley. Burnley hade en positiv trend på gång med tre raka segrar men har därefter två raka förluster, dock ska sägas att det var mot City och Chelsea. Med två raka bortasegrar ser jag absolut att man kan ta den tredje raka och magen säger att Brighton med Potter i täten kan Segra. Krysset ska med! Jag har alltid hört att om två lag börjar på samma bokstav ska krysset alltid med så varsågod alla som tror på sådant.

 1. Fulham – West Ham (2)

West Ham Har haft tuffa år om man tittar i backspegeln men i år har man verkligen överraskat positivt. Med sju segrar på 8 matcher kommer laget med en riktigt fin form och finns just nu hack i häl på Liverpool och fjärdeplatsen i PL. Tuffare ser det ut för Fulham som kommer med en svag form och inte vunnit i ligan på hur länge som helst. Laget ligger och skvalpar nere på negativt kvalplats och inte mycket talar för att få med sig poäng här. Jag är medveten att man har tagit viktiga poäng på hemmaplan och det är på Craven Cottage man ska ta sina poäng men West Ham kommer med nytt blod i truppen. Lingard som lånats in från United startade finst med två mål i debuten för hammers. SPIK 2    

 1. Middlesbrough – Brentford (x2)

Brentford utmanar på riktigt om en plats till Premier League och ligger för tillfället på en andraplats bakom Norwich som spelat en match mer. Enda förlusterna i statistikfälet är mot PL-motstånd i FA-cupen och laget är inne i en riktig kanonform där allt bara rullar på. Poängen trillar in på kontot och sist kunde man ganska komfortabelt vinna över Bristol C. Midds är inne i en svårare period med två förluster och en oavgjord i de senaste matcherna. Man har ändå häng på slutspel om man börjar vinna matcher igen men här ser jag ändå bortalaget som favoriter. Vi vet att Championship är en svår liga att bara gå att vinna hela tiden så krysset får följa med. X2 är min magkänsla.

 1. Stoke – Reading (x2)

Kupongens 0-0 match möjligen? Kryss verkar vara ett resultat som dessa lag gillar när de möts och det är inte omöjligt denna dag heller. Stoke kommer med 3 kryss på 4 matcher och är i usel form för tillfället. Med bara 3 poäng på de senaste 5 matcherna ligger man rejält illa till och jämfört med sina motståndare som kommer till denna match med 11 pinnar på motsvarande matcher så plockas ettan bort totalt här. Just nu är Stoke småfavoriter och det kan jag ej förstå. Med tre raka hemmaförluster på kontot går jag emot och hoppas Reading fortsätter på den inslagna vägen och plockar mer poäng. Ettan klyvas helt!

 1. Bristol C – Cardiff (1×2)

Första helgarderingen kommer NU i en match som många kommer att spikEtta. Cardiff har inte vunnit en match i år och kommer med usel form MEN kanske har laget slutat förlora efter två raka plockade poäng mot Barnsley och Millwall. Efter massa torsk har laget börjat hålla tätt eller gjort lika många mål som sina motståndare vilket pekar uppåt. Bristol C är hemmastarka och det vet vi men med ett gäng skador ska inte Cardiff plockas bort för tidigt i tankarna. Vinsten måste komma snart och jag tror nästan att den gör det här. Dock kommer jag inte våga lita helt på detta Cardiff som visat sig riktigt svagt i vissa matcher och då är helgarderingen en perfekt utgång i mina tankar.

 1. QPR – Blackburn (x2)

Återigen tas hemmalaget bort när QPR förhoppningsvis läxas upp av Blackburn som kommer med två raka 1-0-vinster i ryggen. Blackburn är ett riktigt solitt lag med trygghet i backlinjen. Man har äntligen börjat hitta nyckar i bortaspelet och kommer med två raka segrar på bortaplan. Qpr är lite tvärtom och verkar mer vara rädda att spela hemma. 6 raka förluster på hemmagräs kan inte vara godkänt för ett Londonlag och kanske ska man vara glada att det är plubliklöst detta år. Blackburn kommer med två segrar mot QPR 2020 och jag tror att man ska höja ett varningens finger om QPR spelas upp som favoriter på hemmaplan här. Ettan klyvs men krysset får följa med.

 1. Luton – Hudds (1)

Ska Dennis Spika Luton? JAJAMEN. Idag går jag emot mitt stående helgarderingstrick och spikar mitt kära Luton. Här kommer två lag som visat svaghet på sistonde men Hudds tar vinsten i svaghetstävlingen så laget är hemskt dåliga nu. Totalsist i formtabellen med 1 pinne på de senaste 5 omgångarna och här bara fortsätter misären. Luton är hemmastarka och det är nu det gäller att visa det också. Med tre raka förluster måste laget nu börja ta poäng igen för att inte halka ner allt för långt i tabellen och detta är ett prefekt läge att faktiskt vinna. Hudds kommer med fem förluster och ett kryss i ryggen så självförtroendet är helt kört i botten. Jag säger bara GO Hatters! SPIKETT

 1. Barnsley – Derby (1)

Spiken får även göra sig hörd i denna match där Barnsley måste hitta vinnarspåret igen. En mycket svår match på förhand där dessa båda lagen absolut inte går att lita på. Hemmalaget är faktiskt obesegrat på tre omgångar men det har inte varit någon poängkavalkad riktigt. Två raka kryss kommer man med så nu tusan ska laget ta en trea igen. Derby kunde inte följa upp tre raka vinster med ytterligare en vinst när man förlorade med hela 3-0 sist mot Rotherham. Jag väljer därför att hemmaplansfördelen kan ha betydelse här och spikar ettan till bra procent i nuläget. SPIKETT

 1. Millwall – Sheffield W (x2)

Spela alltid med Krysset när Millwall spelar fotboll, det är en vinnande melodi i mina öron. Tre raka kryss för Londonlaget och detta Millwall som jag trodde var hemmastarka har visat sig vara helt klappkassa vart de än spelar. Jag har gett laget förtroende ett flertal gånger denna säsong utan att de leveraret så nu går jag emot istället. Sheffield är inne i en riktigt bra form och hittas som tvåa i formtabellen. Med 12 poäng de senaste 5 matcherna kommer man inte förlora i London denna kväll enligt min spåkula. Även om laget just nu befinner sig på nedflyttningsplats är de bättre än många tror och efter minuspoängen i början av säsongen har laget fått mer energi och tron på att lyckas hålla sig kvar. Jag spelar bort hemmalaget på The Den och tror på krysset i första hand men tvåan får följa med.

 1. Bournemouth – Birmingham (1)

Sista spiken på min Kupong kommer bli Bournemouth som har hamnat i en riktig formsvacka och behöver en trea för att repa sig en aning. Laget ligger näst sist i formtabellen och tappat en direktplats till PL som glidit längre och längre ifrån efter varje match här på slutet. Med två raka förluster och 4 raka förluster i ligan talar inte mycket för hemmalaget men jag har ändå förhoppningen att man kan hoppa upp på hästen och ta den där trean som gör att laget kanske spelar upp sig. Birmingham är inte något kalasgäng de heller utan kämpar om att få spela kvar i den näst högsta ligan till nästa säsong. Med två raka kryss mot lag man ska slåss med i botten kommer en förlust nu mot Bournemouth som i grunden är ett bättre lag. SpikEttan tas med bra känsla i magen då detta är en riktig måstematch för hemmalaget. Jag testar

 1. Preston – Rotherham (1×2)

Avslutningsvis brukar jag ha fel i just match 13 så varför inte säkra upp hela skiten med en helgardering. JODÅ! Bortalaget har med en gnutta tur och mycket skicklighet vunnit 3 av 5 matcher på den senaste tiden och har två raka segrar mot just Preston i de senaste matcherna lagen spelat mot varandra. Två raka bortasegrar gör att Rotherham klättrar närmare säker mark i tabellen och i mitt tycke blir man allt för nedvärderade i varje match man spelar. Preston kommer inte de heller med en superform utan har svårt att göra mål. Det räcker inte med att man är tighta i förvaret om jag inte gör mål framåt. Helgarderingen fungerar därav utmärkt här

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Olssons Stryktipsdrag & Podcast
Vilken helg som väntar oss, 25 miljoner i Jackpott och här tänkte jag bjuda på mina Stryktipsdrag samt veckans Stryktips-Pod! Först och främst, är ni ännu inte med i Spelcash Tillsammanslag, så är det hög tid för det. Ni går med i laget HÄR genom att klicka på “stjärnan” uppe till höger där det står […]
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.
Stryktipset 28/8
Vi tackar Dennis för många fina Stryktipsanalyser. Nu har turen kommit till mig och tillsammans ska vi knäcka koden till de magiska 13 rätta strecken. Stryktipset den här lördagen bjuder på en härlig matta av matcher från de brittiska öarna samt jackpot på 17 miljoner. Häng med på resan mot 13 rätt! 1. Liverpool – […]