Nyhet!

Stryktipset 6/3

Hallå alla Logopeder och grattis på den europeiska logopeddagen som faller in på lördag! Från lördag den 6 mars är det bara 301 dagar kvar av år 2021 och jag känner att SpelCash tar större och större kliv mot ljuset. Mars månad har tagit ett grepp om oss, deklarationerna har börjat skickas ut till allmänheten och mornarna blir bara ljusare och ljusare. Härliga tider! Härliga tider är det även nere i Ghana som har nationaldag efter att ha blivit självständiga från britterna 1957. Nog om det ena efter det andra som händer eller hände denna dag och vidare till det som faktiskt spelar någon som helst roll: Stryktipset och Fotbollen. 13 Matcher där vi har tre större favoriter på kupongen. Frågan är vilken ska vi fälla?     

Som tidigare kommer jag erbjuda ett spännande andelsspel som är baserat på mitt tidiga grubbel. Det finns 10 andelar á 127 kr och går man i liknande tankebanor som mig är det bara att ansluta sig. Icke att förglömma är att sport är sport och mycket kan hända på en dag eller två. Ändringar i systemet kan komma att ske efter oddsrörelser och möjliga startelvor.

Till andelslsaget!

 

 1. Aston Villa – Wolves (1×2)

Aston Villa har länge varit en mindre hype i PL denna säsong och kämpat på match efter match i ett riktigt bra tempo. Frågan är när man går in i verklighetsväggen, kanske är det nu. Efter en stark insats av laget i vinsten mot Leeds på bortaplan åkte man på en riktig smäll mot seriens sämsta hemmalag Sheffield. Med överlägset bollinnehav, en man mer på banan och kontroll över spelet lyckades man inte kvittera in en 1-1 boll mot Blades utan fick åka hem tomhänta. Ett ineffektivt Villa som nu börjar falla tillbaka i tabellen en aning. Wolves kämpar med sina portugiser men mot City hade man inget att sätta emot. En förväntad förlust var ett faktum men formen finns ändå där. Traore fick spela hela matchen för en gångs skull men frågan är om det är rätt med den bristande spelförståelsen den spelaren har. Jag väljer att helgardera denna vidöppna match direkt. HEL

 1. Brighton – Leicester (x2)

Ett annat oerhört ineffektivt lag är Brighton som inte lyckas göra mål trots många chanser och mycket boll. Laget har nu fem raka matcher utan seger och kommer till denna match med två raka förluster. Sist torskade man en viktig bortamatch mot West Brom med ynka 0-1 efter två, TVÅ, missade straffar, sjuka lägen, ett misstänkt felaktigt bortdömt frisparksmål och 70% bollinnehav! Jag kan inte skylla Potter på den förlusten men det är för dåligt av spelarna i sin helhet, speciellt när man ligger och skvalpar i den nedre delen av tabellen. Leicester har fått tacka för sig i Europaspelet men hänger med bra i toppen av Premier, frågan är hur formen är. Efter uttåget mot Slavia har laget hunnit torska mot Arsenal för att sedan bara få kryss mot Burnley. Nu gäller det att visa att man kan vinna igen för att befästa tredjeplatsen i tabellen. X2 är ett lås från min sida nu när Vardy börjar tuffa igång.

 1. Sheffield U – Southampton (2)

Uselt på hemmaplan men lyckades mirakulöst hålla ut en 1-0 ledning till vinst senast mot Villa trots en man mindre på banan. En otroligt stark insats av Blades som man ändå kan räkna bort denna säsong. Det krävs hela 12 pinnar just nu för att åter vara på säker mark och det är lite för långt upp till den platsen för att tro på den. Däremot visar laget att man ändå inte gett upp utan kämpar ända in i det sista. Bortalaget Soton har hamnat lite i en svacka efter två raka torskar mot Everton och Leeds. Det laget som överraskade i starten har nu nästan blivit indraget i en bottenkamp. Lag för lag är Southampton det bättre och jag lägger mina stålar på de i första taget och väljer därför att spika tvåan! Sheffield vinner inte två matcher på hemmaplan i rad. Sanna mina ord. TVÅASPIK

 1. Bristol C – QPR (x2)

Det skiljer endast fem poäng mellan Bristol och QPR men ändå känns dessa lag långt ifrån varandra. Det är Bristol som leder med 5 pinnar men i mina ögon borde det vara tvärt om. Jag tycker att QPR är det bättre laget och bör ha en god chans att plocka poäng i denna match. Med två raka förluster måsta laget ta sig i kragen och åter hoppa på den fina trend man hade i matcherna innan. Bristol hade en riktig tråkig förlusttrend som bröts med två segrar. Nu kommer man dock från en förlust mot Bournemouth och jag har svårt att se laget ladda om för helgens match. X2 låser jag in på QPR.

 1. Coventry – Derby (1x)

Det alltid så underskattade Coventry kanske har visat att man förtjänar att vara underskattat när segrarna och poängen lyser med sin frånvaro.  Bara en seger på de 9 senaste matcherna och en tung förlust mot Middlesbrough hemma på St. Andrew´s är naturligtvis en missräkning. Nu måste laget visa att man ska och vill stanna i den näst högsta serien eftersom laget befinner sig i en riktigt sur bottenstrid. I denna bottenstrid finns även Derby med tre pinnars försprång och en hängmatch i bakfickan. En riktig smäll åkte Derby på med en 4-0 förlust mot Cardiff och omladdningen nu blir svår. Med två raka bortaförluster för Derby vinner man inte nu utan det första tecknet blir ettan. Krysset får följa med då förra mötet mellan dessa slutade 1-1

 1. Millwall – Blackburn (1x)

Millwall har gjort det ruskigt bra mot slutet och efter en rad bra matcher klättrar laget nu i tabellen. En tionde plats med möjlighet på slutspel och krysslaget har äntligen börjat hitta segrar igen. Laget har alltså endast en förlust på 10 matcher vilket måste ses som godkänt i denna svåra serie. Med tanke på formen måste ettan tas med först i denna match. Detta i grund att man nu möter ett lag i en mindre kris. Blackburn har 6 förluster på 7 matcher och ligger näst sist i formtabellen. Alla mål som Armstrong bidrog med i starten är som bortblåsta och tappad match efter tappad match är inte något vidare styrkebesked. Tvåan tas bort helt och hållet men krysset får följa eftersom Millwall fortfarande är KryssMillwall.

 1. Reading – Sheffield W (1x)

Sheffield har kämpat sig tillbaka efter den snöpliga poängbestraffningen i starten av säsongen men åter igen har man tappat allt här 2021. På näst sista plats i tabellen och totalsist i formtabellen kommer man inte ha mycket att sätta emot Reading som tuffar på mot Slutspelet. Sheffield har alltså 5 raka förlustmatcher med sig och detta mot lag på den undre halvan i främsta hand. Degraderingen är ett faktum men tron och hoppen finns alltid kvar om vinsterna åter börja komma. Reading har två vinster i ryggen. Man gör ofta ett mål för att sedan hålla tätt i backlinjen utan att släppa in mål. Med tanke på form, tabellställning och magkänsla tas tvåan bort med detsamma och jag väljer 1x.

 1. Swansea – Middlesbrough (1×2)

Swansea får för mycket hyllningar i mina ögon och frågan jag ställer mig är när pyspunkan kommer. Trots en fin fjärdeplats i tabellen och god chans på direktplatsen känns denna match vidöppen. Helgarderingen blir mitt val då Midds har kämpat sig tillbaka från en tuff period och gör det riktigt bra nu. Femma i formtabellen och fina insatser i ryggen kan man absolut störa ett Swansea med för mycket luft. Jag väljer bara helgarderingen och går vidare.

 1. Norwich – Luton (1x)

Ibland måste man vara realistisk och tyvärr måste jag ta bort Luton här. Efter två riktigt bra insatser med en sjuk vändning förra helgen där laget låg under med 0-2 för att sedan vända steken i andra till 3-2 för att sedan ta en seger mot Nottingham när man stod i närmare 5gånger, degen det är starkt. Med en stabil Mittenplacering ska nu mitt kära Luton åka och möta seriens bästa lag Norwich som har radat upp seger efter seger nu på slutet. 6 raka segrar och jag bara hoppas att Luton kan kämpa sig till krysset. Önskekrysset ska absolut med här där många spelare kommer att spika ettan på statistik.

 1. Stoke – Wycombe (1)

Bortaplan, totalsist i tabellen och det sämsta laget på pappret får duga som motivering på SpikEttan i denna match. Wycombe har visat att man kan störa lag som Huddersfield, Reading och Millwall men i denna tuffa bortamatch har man 0 att sätta emot. Stoke har visat att man har en otrolig styrka i laget men vikit ner sig de senaste tre matcherna med förluster i alla. Dessa förluster var dock mot topp lag och nu är det andra bullar och premisser man ställs mot hemma på Bet365 Stadium. Spikettan tas här men en god känsla faktiskt.

 1. Brentford – Rotherham (1)

En trespikare i rad känner jag för på dagens kupong så det är väl bara att fortsätta spika ettorna här. Brentford är ett bra lag och kämpar för att inte göra samma misstag som förra säsongen. Man har höga toppar men dalarna man kan se ibland är djupare än jag önskar mig bevittna. Med pappa Jansson tillbaka på spelplanen igen snart tror jag att Brentford lyckas hålla samman iår men frågan är om Rotherham kan störa. Rotherham kom med fem raka torsk men har nu i och med segern mot usla Sheffield hittat en vinst att lägga i samlingen igen. Dock ska man ta med sig att det var mot seriens formsvagaste lag och mot Brentan är man chanslöst. 2 vs 22 i tabellen och därför väljer jag att lita till odds, tabell och kvalite. SPIKETT.

 1. Barnsley – Birmingham (1)

Som ni redan förstår kommer här den sista trippelEttan på kupongen när suveräna Barnsley går på någon olaglig substans nu. Jag önskar nästan jag hade lagets tränares telefonnummer för att fråga var han får tag på denna hemliga medicin men med 6 raka segrar och en hissfärd i nordlig riktning tabellmässigt kan jag inget annat än att spika. Från ett mediokert mittengäng till ett lag som slåss om slutspel gick fort och frågan är vilket lag som kan stoppa dem, inte är det Birmingham som är indraget i en bottenstrid. ETTA

 1. Preston – Bournemouth (x2)

MittenPreston vinner inte mot ett slutspelsjagande Bournemouth som kommer med två raka segrar och en intakt trupp just nu. Frånvarolistan är kort i bortalaget men desto länge i hemmagänget som dras med problem. Förlust mot Millwall sist och inte visat vilja i senaste matcherna. Jag kan inget annat än att ta med krysset med tvåan väljs först. X2!

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.
Stryktipset 28/8
Vi tackar Dennis för många fina Stryktipsanalyser. Nu har turen kommit till mig och tillsammans ska vi knäcka koden till de magiska 13 rätta strecken. Stryktipset den här lördagen bjuder på en härlig matta av matcher från de brittiska öarna samt jackpot på 17 miljoner. Häng med på resan mot 13 rätt! 1. Liverpool – […]
Stryktipset v.29
Morsning Korsning alla läsare såhär mitt i Glassätarperioden och juli månad. Solen lyser och Fotbollen i Norden blomstrar och är i Full Rulle med allt ifrån Allsvenskan, Superettan och Danska Superliga. Norsken får flytta på sig denna vecka och ägna all sin tid åt oljan och skidförberedelserna istället. På Lördag då kupongen tar sin start […]
Stryktipset 17/7
Hallå i Värmen alla semesterfirare. Med Dryga 30 grader i Stockholmsområdet är det dags för ett Helt Svensk-norskt stryktips till helgen, 8 matcher från Sverige och 5 matcher från Norge. På Lördag den 17 juli går vi i kräftans tecken och hyllar den internationella emoji-dagen samt dagen för världsomfattande rättvisa. Värmen som ligger över hela […]