Nyhet!

Stryktipset v.29

Morsning Korsning alla läsare såhär mitt i Glassätarperioden och juli månad. Solen lyser och Fotbollen i Norden blomstrar och är i Full Rulle med allt ifrån Allsvenskan, Superettan och Danska Superliga. Norsken får flytta på sig denna vecka och ägna all sin tid åt oljan och skidförberedelserna istället. På Lördag då kupongen tar sin start firar vi den Internationella Drive-thru-dagen. Kanske en snabbis på närmsta Donken funkar? Vi knyter ihop Stryktipssäcken på Söndagen med Puerto Ricos nationaldag och 13rätt! Pang på bara

om tidigare kommer jag erbjuda ett spännande andelsspel som är baserat på mitt tidiga grubbel. Det finns 10 andelar á 127 kr och går man i liknande tankebanor som mig är det bara att ansluta sig. Icke att förglömma är att sport är sport och mycket kan hända på en dag eller två. Ändringar i systemet kan komma att ske efter oddsrörelser och möjliga startelvor.

Till andelslsaget!

Veckans Kupong

 1. Sirius – Degerfors 1x
 2. Brage – Trelleborg 1 2
 3. Landskrona – GIF Sundsvall 1
 4. Aalborg – Midtjylland 1 2
 5. Hammarby – Norrköping 1×2
 6. Häcken – Elfsborg 1x
 7. Kalmar – Djurgården 2
 8. AFC Eskilstuna – Örgryte x2
 9. Värnamo – Vasalund 1
 10. Bröndby – Viborg 1
 11. FC Köpenhamn – Silkeborg 1
 12. Nordsjälland – Aarhus 1×2
 13. Randers – Odense 1×2

864r

Spikarna

Vecka 29 har hittat sina spikar på systemet och den första är Landskrona. Landskrona Bois fortsätter med sin segersvit och senast besegrades Trelleborg med 4-2 vilket var den fjärde i rad. Hemma på Landskrona idrottsplats är man starka och finns i toppen av hemmatabellen. hela 13 mål framåt och endast 6 insläppta. Formen ser otroligt bra ut och en vinst skulle göra att klubben befäster sin plats i toppen av Superettan, Giffarna åkte på en riktig snedgunga mot AFC Eskilstuna sist och förlorade med 2-0. Nu har laget två raka bortaförluster och med den statistiken i ryggen känns detta som en bra chansspik till bra procent. Jobba hemmaplansfördelen med publiken i ryggen!

Den andra spiken för dagen hittar vi i Superettanmötet mellan Värnamo Vasalund. Tabellmässigt ska Toppen möta bottenträsket och som nykomlingar är det tufft för Vasalund. Värnamo Hoppade tillbaka till Vinstspåret efter segern mot Östers IF i den förra matchen och jag förutspår att man vill fortsätta på den vägen. Vasalund kommer med det sagt från tre raka förluster mot lag på den undre halvan. Jag går på känslan och spikar ettan.

I den Danska Superliga Håller jag Bröndby och Köpenhamn som de lag som utmanar om titeln tillsammans med Midtjylland och därför får det två förstnämnde förtroendet av mig att agera som spikar. Bröndby är regerande mästare men fick bara med sig en poäng från premiären. Jag tror att laget löser den första vinsten nu när man får spela på hemmaplan mot ett Viborg som förutspås komma i den nedra delen av tabellen enligt odds. Spiken på ettan är tagen snabbt med tanke på hemmapubliken som de GULBLÅ Bröndby kommer stöttas av.. Köpenhamnspiken bör vara ett singelstreck att ta även om den kan bli överstreckad då man möter nykomlingarna på Parken. Nu är det dags för FCK att ta över Danmark igen efter ett par tuffa år.

Midtjylland kommer jag försöka fälla och absolut inte spika då inledningen var allt mindre än godkänt. Förlust mot Odense för att sedan spela kryss mot Celtic i CL-Kvalet. En chansning som kan gå hem eller helt åt skogen.

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Olssons Stryktipsdrag & Podcast
Vilken helg som väntar oss, 25 miljoner i Jackpott och här tänkte jag bjuda på mina Stryktipsdrag samt veckans Stryktips-Pod! Först och främst, är ni ännu inte med i Spelcash Tillsammanslag, så är det hög tid för det. Ni går med i laget HÄR genom att klicka på “stjärnan” uppe till höger där det står […]
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.
Stryktipset 28/8
Vi tackar Dennis för många fina Stryktipsanalyser. Nu har turen kommit till mig och tillsammans ska vi knäcka koden till de magiska 13 rätta strecken. Stryktipset den här lördagen bjuder på en härlig matta av matcher från de brittiska öarna samt jackpot på 17 miljoner. Häng med på resan mot 13 rätt! 1. Liverpool – […]