Nyhet!

StryktipsTankar

Hej alla Lässugna StryktipsLosers där ute i stugorna. Denna underbara Vecka kommer jag tyvärr inte gå på djupet och dissekera varje match var för sig utan har istället valt ut ett par guldkorn i mina ögon. Dagens två Helgarderingar, dagens DennisDrag och dagens spik kommer nu att bli offentligt (förhoppningsvis). 28 november och dagen innan första advent. Albanien, Mayotte och Östtimor har nationaldagar och vi firar Flaskmatardagen…? Jag smäller istället på med att säga ett stort Grattis till den framstående sportprofilen Erik Niva!  Vi tar oss på studs till mina tidiga tankar!

Som tidigare kommer jag erbjuda ett spännande andelsspel som är baserat på mitt tidiga grubbel. Det finns 10 andelar á 127 kr och går man i liknande tankebanor som mig är det bara att ansluta sig. Icke att förglömma är att sport är sport och mycket kan hända på en dag eller två. Ändringar i systemet kan komma att ske efter oddsrörelser och möjliga startelvor.

Till andelslsaget!

 

Dagens Helgarderingar.

Första Helgarderingen på min kupong hittar ni i match 3 och ångestmötet mellan bottenklubbarna West Bromwich och Sheffield United. Sheffield United har startat denna säsong helt bedrövligt och har faktiskt inte vunnit så här långt. Sist Sheffield spelade mot West Ham visade man hur svaga och ur form ett lag kan vara. Ett självförtroende kört i botten samt att den irländske landslagsbacken Enda Stevens missar denna match. West Brom har även de en drös med förluster och kryss i bagaget och är knappa favoriter till denna match. Tre raka nederlag men trots det ett godkänt betyg sist mot Manchester United. En helt Otroligt svår match att ta ställning till och alla tecken tas med DIREKT.

Andra Helgarderingen på kupongen blir faktiskt mitt kära Luton som ständigt blir underskattade gång på gång. Luton har samlat på sig hela 19 poäng så här långt och kanske dessa är i underkant då man var förtjänat av alla tre i kryssmatchen sist mot Birmingham. Luton har ändå en bra form utan förlust på 4 raka matcher medan hemmalaget inte visat klass på slutet. Tre raka matcher för Cardiff utan seger och bara ett mål fram. Jag kommer inte underskatta Luton utan här kan mycket väl The Hatters visa på skräll.

Dagens DennisDrag

Dagens Dennisdrag på denna kupong blir att ta med Krysset i Coventry – Norwich. Vi går för miljonerna och det är här jag hittar den potentiella pusselbiten för det perfekta kupongbygget och miljonerna. Norwich är ett bättre lag i grund och botten och har en bra formryggsäck med sig. 9 raka matcher utan förlust och totalledare i ligan med en poängs försprång. Coventry kommer faktiskt från en gedigen kämparinsats mot Cardiff senast och lyckades ta hem alla tre livsviktiga poäng. Förhoppningsvis kan man surfa på vågen och göra en bra insats mot Kanariefåglarna.

Dagens SputnikSpik 

Dagens Spik blir… trumvirvel…. Bournemouth eller The Cherries även kallat. Bournemouth har en riktigt stark och bra form i dagsläget. Laget har tappat många spelare från förra säsongen men har gång på gång visat att man klarar av The Championship på ett bra och stabilt tillvägagångsätt och har tre raka segrar i bagaget. En otroligt stark offensiv och stabilitet i backlinjen resulterar i att nykomlingarna Rotherham inte kommer att ha en suck i denna match! Bornemouthraketen har startat mot den nya destinationen Premier League och Rotherham kan bara stå bredvid och hjälpa till att räkna ner sekunderna mot en ny förlust.

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.
Stryktipset 28/8
Vi tackar Dennis för många fina Stryktipsanalyser. Nu har turen kommit till mig och tillsammans ska vi knäcka koden till de magiska 13 rätta strecken. Stryktipset den här lördagen bjuder på en härlig matta av matcher från de brittiska öarna samt jackpot på 17 miljoner. Häng med på resan mot 13 rätt! 1. Liverpool – […]
Stryktipset v.29
Morsning Korsning alla läsare såhär mitt i Glassätarperioden och juli månad. Solen lyser och Fotbollen i Norden blomstrar och är i Full Rulle med allt ifrån Allsvenskan, Superettan och Danska Superliga. Norsken får flytta på sig denna vecka och ägna all sin tid åt oljan och skidförberedelserna istället. På Lördag då kupongen tar sin start […]
Stryktipset 17/7
Hallå i Värmen alla semesterfirare. Med Dryga 30 grader i Stockholmsområdet är det dags för ett Helt Svensk-norskt stryktips till helgen, 8 matcher från Sverige och 5 matcher från Norge. På Lördag den 17 juli går vi i kräftans tecken och hyllar den internationella emoji-dagen samt dagen för världsomfattande rättvisa. Värmen som ligger över hela […]