Nyhet!

Speltips 1/8 inför Djurgården-Häcken

Ett möte mellan två förväntade topplag, Djurgården har infriat förväntningarna medans Häcken har stått för en riktigt dålig säsong hittills. Till denna match så kommer även Djurgårds favoriten Per Mathias Högmo tillbaka i Stockholm men nu som tränare för Häcken. Högmo har fått en fin start som tränare för Häcken där man vunnit tre av fyra matcher.

Match: Djurgården-Häcken
Speltips: 
Djurgården rak seger
Odds: 
1.65
Spelbolag: 
Pinnacle
Units: 
2

Man kan inte annat än att lyfta på hatten för det Kim och Tolle gör med detta Djurgården. Med i mitt tycke ett ganska begränsat material så maxar verkligen detta tränarpar allt som finns att kräma ut. Man har hittat tillbaka till det man tappade lite under förra säsongen, med ett fint presspel och ett ramstarkt försvarspel. Vilket gör detta Djurgården extremt svårslagna.

Det var respass för Häcken mot skotska Aberdeen i europa league, men i allsvenskan har Högmo fått en fin start. Ska vi dock vara ärlig så har man överpresterat något kopiöst sett till Xg. Man borde således inte fått med sig så mycket poäng som man fått. Det jag har sett av Häcken efter tränarbytet, så är jag inte heller nämnvärt imponerad. Nyckeln för detta Häcken är att man får igång Irandust efter sitt skadehelvete samt att Jeremejeff fortsätter göra mål. Till denna match så är Lindgren, Youssef och Tuominen borta.

Med tanke på att Häcken inte spelat speciellt bra samt att man har spelt totalt två matcher mer en Djurgården på 7 dagar så är jag rätt övertygad om att DIF kommer vinna denna match. Jag medger att oddset är rätt pressat, men här tror jag att man kommer att lägga i sexans växel och gasa rejält från start och då kommer ett tröttkört Häcken få problem.

Jag spelar DIF rak seger

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]