Speltips 21/2 inför Man U-Newcastle

Kvällsmöte på Old Trafford under Söndagen mellan Manchester United vs Newcastle. Ett hemmalag som kommer starkt ur en riktigt bra prestation i Europa borta mot Real Sociedad. För bortalaget Newcastle är läget prekärt. Hur blir det i dagens match för dessa två lag i skilda världar. 

Match: Man U-Newcastle
Speltips:
Man U vinna och att hålla nollan.
Odds: 
2.10
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
2

Man U blir man inte riktigt kolka på, från topprestationer till mycket svaga prestationer som senast mot WBA på bortaplan. Det finns ju en sån enorm höjd i detta lag, men det känns så fort det börjar bränna till kring en titelstrid så kommer en svagare prestation. OGS är ständigt en man under lupp, men jag tycker ändå dom gör en bra säsong.

Newcastle har det oerhört tufft och det blir ett krig in i det sista om att hålla sig kvar i Premier League. Till denna match har man dessutom sin bästa spelare och likaså bästa målskytt Callum Wilson frånvarande och det gör ju denna uppgift ännu tuffare.

Jag tror Man U vinner denna match tämligen enkelt så ett spel på Man U -1.5 är också bra till 1.94. Jag väljer ett spel med lite högre odds pga att Wilson är borta. Jag har väldigt svårt och se hur och vem som ska göra mål ikväll för Newcastle. Wilson har gjort 10 mål i årets ligaspel två ligger Almiron på fyra mål och utöver det är det väldigt skralt med målskyttar. Detta gör att jag spelar Man U att vinna samt hålla nollan.

Jag spelar Man U att vinna samt hålla nollan