Nyhet!

Speltips 5/7 inför Göteborg-Elfsborg

Göteborg som satsade stenhårt inför säsongen fick det inte alls och stämma, den person som fick bära hundhuvudet för det vart Roland Nilsson. Roland fick sparken och nu har nygamle IFK Göteborg tränare Mikael Stahre tillbaka som chefstränare. Elfsborg blandade och gav under första delen av säsongen och nu blir det intressant och följa om Thelin kan få detta lag att återuppta jaken om topplaceringarna.

Match: Göteborg-Elfsborg
Speltips: 
Göteborg asien 0.0
Odds: 
1.88
Spelbolag: 
Pinnacle
Units: 
2

Göteborg drar igång Allsvenskan igen utan Marek Hamsik vilket självklart är tråkigt. Istället kommer landslagsspelarna Marcus Berg och Oscar Wendt ansluta till laget vilket är HÖG Allsvensk klass. Mikael Stahre är en tränare som har mycket energi och och driv i sitt ledarskap och jag tror att det är en perfekt match med den trupp som finns att tillgå i blåvitt just nu. Utöver alla rutinerade spelare som Thern, Sana och Aiesh så vill jag lyfta fram Kevin Yakob som jag tycker har imponerat under det stunder han har fått spela.

Elfsborg är ett lag med en tydlig spelide och det finns kvalité i truppen helt klart. Thelin har skapat en ramstark defensiv och här blir det intressant vad som sker med den nu när Okumu har försvunnit till Gent. Simon Olsson är fortsatt skadedrabbad vilket är ett tungt avbräck.

Jag tror att Göteborg kommer kliva in med en jäkla energi till denna match. Nya tränare Stahre tror jag kommer få igång sitt manskap och nu när man även har publiken med sig så har jag väldigt svårt att se Göteborg förlora en sådan här match. Trupp mässigt håller Göteborg som snäppet bättre just nu och klart bättre när Berg och Wendt kommer in. Med ny tränare och hemmapubliken i ryggen så väljer jag att ta ställning mot Göteborg och spelar dom asien 0.0 till 1.88.

Jag spelar Hammarby rak seger

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]