Nyhet!

Speltips 9/6 inför AFC Eskilstuna-Falkenberg

Två lag som gick in med två av ligans mest rutinerade tränare i Hasse Eklund och Özkan Melkimichel är nu båda borta från sina poster. Falkenberg kommer från en otrolig viktig seger senast, kan dom rida vidare på den vågen? Blir intressant och se vad AFC får för kortsiktig effekt av tränarbytet.

Match: AFC-Falkenberg
Speltips: 
AFC Eskilstuna asien 0.0
Odds: 
1.81
Spelbolag: 
Pinnacle
Units: 
2

AFC har i mitt tycke gjort en helt okej säsongsinledning. Man har varit solida bakåt, men man har gjort för lite mål. Totalt 11 inspelade poäng var tydligen för lite och Özkan fick lämna. Den starka trebackslinjen med AIK lånet Tihi, Wikström och Chaouche har varit riktigt starka och ger laget en fin trygghet.

Falkenberg tog en livsviktig seger senast och med det lämnade man jumbo platsen. Nu återstår det och se om Falkenberg har hittat formen och börjar klättra i tabellen. Jag är fortsatt lite osäker, mot Västerås senast så gör man en bra match, men tycker man ser att det är ett lag helt utan självförtroende.

AFC är ett extremt bra hemmalag under årets säsong. Man har vunnit tre matcher och spelat en oavgjort och det har varit mot meriterat motstånd så som Akropolis, GAIS, Jönköping och Trelleborg. Falkenberg där emot ett bedrövligt bortalag, man har vunnit en match och förlorat tre. Jag tror således att AFC kommer fortsätta sitt starka hemmafacit samt att jag tycker att AFC har sett bra ut. Nu kan laget även få en kick med ny tränare.

Jag spelar AFC asien 0.0

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]