Nyhet!

Europatipset 12/9

Denna söndag har vi en fin jackpot på Europatipset att dela på (eller lägga beslag på hela potten). Kupongen består av 13 härliga matcher runt om i Europa. Där huvudmatchen kanske får vara Stockholmsderbyt mellan Djurgården och Hammarby. Häng med på en andel och ta sikte på jackpotmiljonerna!

Till andelslsaget!

Omgångens hetaste match – 5. Djurgården – Hammarby

Ett derby är alltid ovisst och allt kan verkligen hända. Inget undantag här. Extra krydda i moset är att båda Stockholmslagen har presterat bra under denna säsong och är i strid om topplaceringarna. Resultatet här kommer verkligen att avgöra resten av säsongen. Mitt förslag är att helgardera denna match och bara njuta av det krampaktiga spelet som väntar.

Omgångens överstreckade match – 10. Real Madrid – Celta Vigo

I skrivande stund har över 90% av strecken fördelats på Real Madrid, visst de är självklara favoriter men till 90% kan vi kosta på oss ett par garderingsstreck, detta ett måste om ni jagar miljonerna.

Omgångens spik – 12. Bochum – Hertha Berlin

Här är en match där många kupongmakare kommer att gardera ordentligt – då spikar vi! Jag ser att ettan här, Bochum, är fullt kapabla att vinna denna match komfortabelt. Genom att spika här ger vi oss möjlighet att gardera tex Real Madrid.

Omgångens skräll – 3. Roma – Sassuolo

Ett Mourinho-lett Roma ska ta sig an grönsvarta Sassuolo på hemmaplan och värderas till stora favoriter, inte riktigt befogat enligt mig. Sassuolo är inget bottenlag, förra året placerades de på samma poäng som dagens motståndare – Roma. Sassuolo har tre raka matcher utan förlust mot Roma och den sviten har större chans att förlängas idag än vad strecken antyder. Framför allt tvåan till 5% är väldigt lockande och kan vara en nyckel till miljonerna.

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Detta var allt för idag, lycka till vid spel och rygg.

Med vänliga hälsningar,

Alexander

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]