Vinnare på sportsbetting

Spelcash Spelskola

Vi har skapat en guide för dig som är intresserad av att lära dig mer om betting online. Här kan du ta del av grunderna inom betting, men även guider för hur du ska ta nästa steg för att bli en mer avancerad spelare.

Spelskolan för dig som vill öka din kunskap kring betting

Är betting bara tur eller går det att genom kunskap lära sig att bli en vinnande spelare? Självklart kommer kunskap göra dig till en bättre spelare, och genom att läsa vår guide så är vår förhoppning att du kan bli just en bättre spelare!

Att bli framgångsrik inom betting är allt annat än enkelt, och för att kunna ge sig själv chansen för att bli det så måste man kunna ett och annat. Genom att ta del av Spelcash spelskola så kommer du få lära dig mer om betting, på olika nivåer. Här på Spelcash välkomnar vi alla typer av spelare, och tycker inte att något är viktigare än någon annan. Vi har därför skapat guider i tre olika typer av svårighetsgrad. En för nybörjaren, en för den lite mer vana spelare, och en för spelaren som spelar kontinuerligt men vill utveckla sina kunskaper.

Hos Spelcash välkomnar vi alla spelare och vi tycker inte att någon är viktigare än någon annan, och vi har därför skapat tre olika typer av guider så att alla ska känna sig välkomna!

Nybörjarguider

Vår första guide riktar sig till de spelare som intresserade av att börja betta, eller precis har börjat. Med hjälp av denna guide så lär vi dig grunderna inom betting och vad som kan vara viktigt att tänka på när man spelar. Denna guide går igenom ett visst antal av punkter som gör att du kommer lära dig grunderna inom betting, för att sedan kunna ta nästa steg.

Varför ska jag spela på odds?

Vad är ett odds?

Hur väljer jag rätt spelbolag?

Spela på andra spel än vinnare

Vad är ett bra odds?

10 tips för ökan chans till vinst

Hur fungerar en välkomstbonus?

Viktiga speltermer att lära dig

Hur fungerar livebetting?

Vad är ett andelsspel?

Spela på olika sporter

Hur gör man för att vinna på betting?

Medelguide

När du lärt dig grunderna inom betting och känner att du börjar få något bättre koll på odds och alla begrepp, så rekommenderar vi att du går vidare och läser vår medelguide. Genom att läsa denna guide så har du chansen att fortsätta utveckla din betting genom att få ännu mer kunskap. 

Vad är asian handicap?

Vad är sure bet?

Vad är ett spreadsheet?

Vad innebär units?

Vad är betting bankroll management?

Vad innebär cash out?

Vad betyder ROI?

Vad innebär underliggande siffror?

Vad är betting exchange?

Betta med hjälp av statistik

Avancerad guide

Om du är en spelare som redan känner att du spelar på en hög nivå, men vill ta ett steg till. Då rekommenderar vi att du läser våran avancerade guide. Här får du lära dig olika strategier och system som kan göra dig till en ännu vassare spelare. Denna avancerade guide lär dig även vikten av att slå slutoddset.

Spelbolag för den avancerade spelaren

Martingale systemet

Hur du bygger din egna spelmodell för betting