Bethard

5/5
 • + Höga Odds
 • + Snabba Uttag
 • + Grym Bonus
5/5

Expekt

5/5
 • + Riktigt bra bonus
 • + Stort Utbud
 • + Enkel och snygg layout
 • + Höga konkurrenskraftiga odds
 • Något svårt att hitta på sidan i början
5/5

LeoVegas

5/5
 • + Stort utbud av marknader
 • + Enkel och snabb sökfunktion
 • + Enkel och snygg layout
 • + App med LeoAlert
5/5

Snabbare

5/5
 • + Stor bonus
 • + Grymt snabba uttag
 • + Stort utbud av spel
 • + Pay&Play Bolag
 • + Erbjuder Livestreams
 • Något svårt att hitta på sajten i början
5/5

Hajper

5/5
 • + Stor bonus
 • + Pay&Play bolag
 • + Ruskigt snabba uttag
 • + Grym Mobilapp
 • Lite knepigt att hitta på sajten i början
5/5

Bäst spelbolag för livebetting

Bäst spelbolag för livebetting

Livebetting är något som verkligen ökat i popularitet under de senaste åren. I takt med att fler och fler matcher livesänds, samtidigt som man kan vara uppkopplad överallt, så blir marknaden bara större och större.

Så gott som alla spelbolag på marknaden erbjuder numera liveodds i mängder till sina kunder. Det kan vara allt ifrån vilket lag som gör nästa mål i fotboll, till vem som vinner nästa game i tennis.

FAQ – Bäst spelbolag för livebetting

Hur fungerar livebetting?

Livebetting fungerar precis som vanlig betting, med skillnaden att du spelar på en match som redan startat.

Vilka spelbolag erbjuder bäst livebetting?

Alla bettingsidor har livebetting av något slag, men några bettingsidor vi verkligen gillar är Bet365, Snabbare, och Expekt.

Kan man få någon bonus när man spelar på livebetting?

Ja, vissa av spelbolagen erbjuder en bonus för livespel. Expekt är en av dessa bettingsidor som erbjuder ett gratisspel värt 1500 kr.

Vad kan jag spela på live som inte finns innan matchen?

Vid livespel så kan du exempelvis spela på vilket lag som får nästa hörna, eller vilka som får nästa inkast.

Vilka sporter kan jag livebetta på hos bettingsidor?

Alla bettingsidor erbjuder olika utbud, men sporter som du så gott som alltid kan livebetta på är fotboll, tennis, ishockey, basket och e-sport.

Kan jag utnyttja cash out under livebetting?

Ja, det är möjligt. Cash out innebär att du säljer ditt spel live under matchen för mindre än vad du får ut om du vinner ditt bett. Cash out kan göras på de flesta livebett som är singelspel och på sporter där cash out är möjligt.

Vad är viktigt att tänka på vid livebetting?

För att lyckas med din livebetting kan det vara klokt att ha en taktik eller strategi för att vinna dina betts. Vi listar tre viktiga taktiker som är bra att tänka på när du ska livebetta.

 1. En bra taktik att använda sig utav kan vara att du kollar på matchen live, antingen via en streaming tjänst, eller på spelbolagets egna plattform genom en livestream. Då kan du skapa dig en egen bild av matchen och placera dina spel utifrån matchbilden.
 2. Om du ser att ett större lag släpper in ett mål i tidigt skede under matchen. Då brukar oddsen för storlaget som nu ligger i underläge vara förhöjda. Det ger dig en bra möjlighet att betta på storlaget till bättre odds – med förutsättning att du tror att dem kan vända matchen.
 3. När du bettar live bör du alltid kolla igenom olika slags oddsmarknader. Ibland sätter spelbolagen ”fel” odds och då kan du dra nytta av det.

Vad är livebetting?

Livebetting är något som verkligen har blivit allt populärare under de senaste åren. I takt med att fler och fler matcher sänds live och att uppkoppling är tillgänglig från var som helst i världen, blir marknaden alltmer omfattande.

Praktiskt taget erbjuder alla spelbolag nu livebetting till sina kunder. Allt från vilket lag som kommer att göra nästa mål i fotboll till vem som kommer att vinna nästa tennismatch.

Skillnaden mellan betting och livebetting, är att vid livebetting placerar du ditt spel under en pågående match!

De flesta spelbolagen runt om på marknaden har även utvecklat en produkt som gör att vi får statistik live från matcherna, och kan se allt ifrån vilket lag som skapat flest hörnor, till vilken tennisspelare som slagit flest dubbelfel.

 

Livebetting med liveodds

Livebetting med Odds

Att betta på liveodds gör spelupplevelsen roligare och mer spännande. Det händer alltid något i matchen och oddsen förändras därefter, vilket betyder att du måste vara snabb när du placerar dina bett.

Spela bara när du känner att läget är rätt

Men det är minst lika viktigt att ha is i magen så att du inte gör ett ogenomtänkt spel. Spelar du smart kan du nämligen få utdelning genom att hitta bättre odds som spelbolagen ”bedömt fel”.

Men hur får jag bättre liveodds? Nedan ger vi ett exempel på hur du kan få bättre liveodds:

Räkneexempel:

Arsenal möter West Ham med oddsen 1.5 till Arsenal och 4.0 till West Ham. Du tror på att Arsenal kommer vinna matchen.

Låt säga att West Ham gör matchens första mål, då kommer oddsen på att Arsenal vinner matchen efter fulltid förändras till något högre odds än de ursprungliga oddset (1.5).

Oddsen förändras på grund av att Arsenal måste vända matchen för att vinna

Där ska du dra nytta av West Hams ledningsmål om du fortfarande tror på att Arsenal kan vända matchen.

Livebetting med livestream

Livebetting med Livestream

Som att liveodds inte gör din spelupplevelse spännande nog, kan en livestream sätta guldkant på din livebetting. Många spelbolag med livebetting erbjuder nämligen en gratis livestream på matchen du bettar på direkt via deras plattform – vilket kan öka dina chanser till vinst.

Livebetting med livestream gör spelupplevelsen dubbelt så rolig och kan öka dina vinstchanser

Med en livestream kan du nämligen följa lagen och göra din egen bedömning om vilket lag som håller i matchen eller vem som gör nästa mål, inkast eller hörna.

Räkneexempel:

Låt säga att du följer ett London-derby mellan Tottenham och Arsenal där resultatet är 0-0 med några minuter kvar att spela. Du följer matchen via en livestream och ser att Arsenal har det svårt i försvaret – vilket kan leda till att dem släpper in ett mål i slutminuterna.

Då har du chans att spela på Tottenham om du tror att de kommer spräcka nollan och avgöra matchen.

Topplista – Bästa spelbolagen för livebetting

 1. Bet365 – Ett stort utbud av livespel
 2. Unibet – En av de bästa på livebetting
 3. Betsson – Riktigt höga odds på livebetting
 4. Betway – Stort utbud kombinerat med höga liveodds
 5. Nordicbet – Perfekta för livebetting på fotboll och ishockey
 6. Betfair – Bäst på livebetting för tennis
 7. ComeOn – Enkel och smidig spelplattform
 8. Fastbet – Lättnavigerad plattform
 9. No Account Bet – Bra utbud av olika sporter
 10. Casumo – Stort utbud av NHL

Bäst spelbolag för livebetting på olika sporter

Konkurrensen mellan spelbolagen är stenhård och det gäller att erbjuda bäst spelupplevelse och störst utbud för att vinna kunder. Något som är viktigt för kunden är möjlighet till livebetting inom flera olika sporter. Nedan listar vi några av de mest populära sporterna att spela på.

Lista – Livebetting på sporter

 1. Fotboll
 2. Ishockey
 3. Tennis
 4. Esport

Bäst spelbolag med livebetting på fotboll

Bäst spelbolag för livebetting på fotboll

Inom livebetting är fotboll den absolut populäraste sporten, vilket också innebär att det finns störst utbud inom fotbollsmarknaden.

Vill du betta på fotboll redan idag är NordicBet ett bra spelbolag som har stort utbud med höga liveodds. Med hjälp av deras livestream kan du följa matcherna samtidigt som du bettar på matchen live.

Livebetting på fotboll finns tillgängligt med matcher över hela världen

Livebetting på Premier League ger dig till exempel ett mycket bättre utbud än att spela på matcher i den engelska andradivisionen. Detta beror på att man vet mer om matcher i högsta divisionen än om mindre populära matcher i andradivisionen.

Räkneexempel:

Det är en bra idé att kontrollera den aktuella statistiken för matchen du satsar på innan du placerar ditt spel. Om ställningen är 0-0, men ett av lagen har bollen, skjuter på mål eller genomför ett farligt anfall, då kan det vara en signal om att ett mål är på väg att göras.

I det här fallet kan du satsa på om det här laget kommer att göra nästa mål, om det här laget kommer att vinna matchen eller om det här laget kommer att göra mer än 1.5 mål.

Om motståndarlaget är under press kan du satsa på att de får ett gult kort eller förlorar matchen.

Bäst bettingsidor med livebetting på ishockey

Kolla på matcher hos Bet365.

Ishockey är sveriges näst populäraste sport inom livebetting. Hos spelbolagen kan du spela på allt från SHL, NHL eller Ishockey VM.

Återigen är det lämpligt att studera statistiken innan spelet börjar. Om två jämbördiga lag spelar, men ett av dem fått 3 raka utvisningar, kommer domarna att försöka utjämna denna siffra under matchens gång.

Med spelformen ”handikapp” kan du göra din spelupplevelse mer spännande

I det här fallet kan det vara en bra idé att satsa på att det lag som får flest utvisningar gör nästa mål, eftersom domaren sannolikt kommer att peka på en spelare i det andra laget vilket kan leda till en ”explosion” i powerplay.

Betsson, huvudsponsor för SHL, har alltid bra erbjudande när det gäller livebetting på ishockey.

Räkneexempel:

Om ett lag är storfavorit och har ett stort övertag i antal skott, men matchen fortfarande är oavgjord, kan du satsa på ett handikapp att det laget vinner med -1,5 mål (en vinst med 2 mål eller mer).

Om det här laget gör ett mål brukar motståndarlaget ta ut målvakten i slutskedet och då kan ytterligare ett mål görs i tom kasse. Ofta vinner det ena laget med en marginal på två mål. Det är inte heller ovanligt att motståndarlaget tar bort målvakten när de ligger under med två mål, och om de släpper in ett mål i tom kasse kan de vinna med tre mål.

Bäst bettingsidor med livebetting på tennis

Livebetting på tennis är också mycket populärt bland spelare, med spelbolag som Bet365 erbjuds ofta möjligheten att spela live på varje poäng i en match, oavsett om det handlar om ATP-, WTA- eller Grand Slam-turneringar.

Bet365 erbjuder också ett bra utbud när det gäller livebetting på tennis, vilket gör livebettingen ännu roligare om du kan titta på matcherna samtidigt. Om du spelar live tennis och en bra spelare spelar mot en något sämre spelare händer det ibland att den dåliga spelaren vinner de två första poängen och leder 0-30 när den bra spelaren har serve.

Med live betting på tennis gäller det att känna till tennisspelarna på planen

I det här fallet är det lämpligt att satsa på att den bättre spelaren ska vinna, eftersom det inte är ovanligt att spelaren som servar tar fyra poäng i rad. På så sätt har du möjlighet att satsa till något högre odds.

Bäst bettingsidor med livebetting på esport

Att erbjuda livestreams blir allt mer vanligt bland spelbolagen. Det är en detalj som verkligen höjer betting upplevelsen för alla oss betting-älskare. Idag kan du följa live matcher hos spelbolag som Bet365, Unibet och Pixel.Bet.

Hos spelbolagen ovan kan du följa matchen live i en livestream via deras egna livestream eller twitch, samtidigt som du kombinerar det med ett live spel.

Kolla på matcher hos Bet365.

Både Unibet och Bet365 erbjuder sin egna livestream så att du kan följa resultat under din livebetting. Hos spelbolaget Pixel.bet har man valt att bara rikta in sig på esport betting utbud vilket gör att man har ett större utbud men erbjuder däremot alla livestreams via Twitch.

Snabb enkelt och effektivt när du vill livebetta på Esport

Livestreams från esport ger en bra möjlighet att följa turneringar, även om spelbolagen ännu inte gör några satsningar på esport; webbplatser som Youtube och Twitch är utmärkta alternativ för gratis livestreams från esport. Viaplay sänder också stora esport-evenemang, men du måste betala för det.

Guide – Steg för steg kom igång med livebetting

Hur man går tillväga för att börja med livebetting är inte helt självklart. För att underlätta kan du följa vår enkla guide så att du inte missar något steg.

 1. Jämför spelbolag

  När du ska välja spelbolag med livebetting kan det vara klokt att jämföra för- och nackdelar mellan olika spelbolag. Läs mer om hur du jämför spelbolag hos oss på Spelcash.

  Genom att jämföra odds hos olika bettingsidor kan du alltid säkerställa att du inte spelar på minsta odds för samma match.Nedan listar vi fem viktiga funktioner som är bra att spelbolaget erbjuder:

  • Livestream
  • Livebetting
  • Cash out
  • Snabba uttag
  • Spel med BankID
 2. Hitta en match

  Nu gäller det att hitta en match du vill spela på. Kanske kollar du på en matchen IRL, via en streamingtjänst eller så letar du upp en match du tycker verkar intressant bland alla live-matcher hos spelbolaget.

  Hitta match

 3. Välj spel

  Nu har du din match som du ska spela på. Då återstår bara spelet du ska spela på. Kanske kan det vara, vilket lag som gör nästa mål, hur många inkast det bli under matchen eller vad det exakta matchresultatet blir.

  Betway

 4. Jämför odds

  När du ska betta är det alltid viktigt att jämföra odds, oavsett om det är innan eller under match. Olika spelbolag kan nämligen erbjuda olika odds för ett och samma spel på en och samma match.

 5. Skapa konto

  När du valt spelbolag och spel du vill betta på, då skapar du ett konto hos spelbolaget, eller loggar in med BankID om de erbjuder det.

  Unibet

 6. Gör en insättning

  Unibet

  Sätt in pengar med spelbolagets tillgängliga betalningsmetoder, det kan exempelvis vara:

  • Swish
  • Trustly
  • Visa/Mastercard
  • Apple Pay
  • PayPal
 7. Placera ditt bett

  Nu är allt klart och du kan placera ditt bett till bra odds!

  Unibet

Topplista – Bästa bettingsidorna med liveodds

När det kommer till topplistor gällande bettingsidor så ser alla spelares olika ut. Vi har sammanställt en topplista med de 10 spelbolag vi verkligen gillar när det kommer till livebetting!

 1. Bet365 – Enormt utbud av livespel, grym produkt och mycket livestreams. Erbjuder även en bonus där vi får upp till 1250 kr i spelkrediter.
 2. Expekt – Bra liveutbud där vi dessutom får ett gratisspel på livebetting värt 1500 kr.
 3. No Account Bet – Grym produkt för livespel, och vi får en bonus på upp till 2000 kr.
 4. Snabbare – Väldigt stort utbud för livespel, och vi får en oddsbonus på hela 2500 kr.
 5. Hajper – Snabb klient, enormt utbud av livespel, livestreams, och en oddsbonus på 1000 kr
 6. Comeon – Stort utbud, bra produkt, och en oddsbonus på 1000 kr.
 7. Betsson – Stort urval av livespel, livestreams, och en oddsbonus på 500 kr.
 8. Unibet – Klassiskt spelbolag med grymt liveutbud, livestreams, och erbjuder ett gratisspel värt 100 kr.
 9. Leovegas – Svenskt spelbolag med bra liveutbud och en oddsbonus på 100 kr.
 10. Pinnacle – Spelbolaget med högst odds på livemarknaden

 

Vilka olika liveodds kan man betta på?

Om du aldrig spelat på liveodds förut så kommer en hel ny värld att öppna sig när du besöker sektionen för livespel. Här kan du nämligen i de allra flesta fall betta på exakt samma saker som du kan göra innan en match börjar.

När du spelar livespel så kan du se att oddsen förändras för varje minut som går. Detta då matchens utveckling kommer att ha en inverkan på liveoddsen som du kan betta på.

Spelar du på oddsen innan en match så står oddsens till, men spelar du på oddsen live så är dom alltid i rörelse!

 

Vilka marknader finns i livebetting?

När du livebettar så kommer det finnas mängder av olika typer av spel att välja mellan. Utbudet är i de allra flesta fall lika stort som innan matchen. Här nedan följer några av de marknader som finns för livespel i tre olika sporter.

Livebetting fotboll:

 • Fulltidsresultat
 • Antal mål
 • Antal hörnor
 • Vilket lag får nästa hörna
 • Nästa inkast
 • Målskyttar
 • Halvtidsresultat
 • Asian handicap

 

Livebetting ishockey:

 • Fulltidsresultat
 • Antal mål
 • Nästa mål
 • Dubbelchans

 

Livebetting tennis:

 • Matchvinnare
 • Setvinnare
 • Över/under antal games
 • Över/under antal set
 • Vem vinner nästa game

Q&A – Bäst spelbolag för livebetting

Vilket spelbolag har bäst livebetting för fotboll

Fotboll är den mest populära sport inom livebetting. Vi listar de spelbolag vi tycker erbjuder bäst livebetting för fotboll:

 1. Unibet
 2. Bet365
 3. William Hill
Vilket spelbolag har bäst livebetting för ishockey

Ishockey är den mest populära sport inom livebetting. Vi listar de spelbolag vi tycker erbjuder bäst livebetting för ishockey:

 1. NordicBet
 2. Unibet
 3. Betsson
Vilket spelbolag har bäst livebetting för tennis

Tennis är den mest populära sport inom livebetting. Vi listar de spelbolag vi tycker erbjuder bäst livebetting för tennis:

 1. Unibet
 2. Bet365
 3. Bethard
Vilket spelbolag har bäst livebetting för esport

Esport är den mest populära sport inom livebetting. Vi listar de spelbolag vi tycker erbjuder bäst livebetting för esport:

 1. Pixel.bet
 2. Pinnacle
 3. Betway

Nya spelbolag med livebetting 2023

Smarkets

När nya svenska spelbolag lanseras finns det ett tydligt mönster – alla nya spelbolag erbjuder ett stort utbud av livebetting på sina plattformar.

Hos Bet365 hittar du mer avancerade verktyg, såsom automatisk- och delvis cash out. Vårt råd till nybörjare inom livebetting är att testa vilka ligor och sporter du är riktigt bra på och hitta de spel som passar dig.

Pröva dig fram mellan olika marknader och matcher för att hitta det som passar dig bäst

2023 kommer spelbolagen att lansera innovativa produkter som gör livebetting mer spännande. För att du inte ska missa chansen att prova något nytt kan det vara en bra idé att välja ett av de bästa spelbolag som finns på marknaden.

Använd de nya funktionerna för att göra spelupplevelsen roligare

Dessa funktioner finns även på andra spelbolag, så det är värt att kontrollera vilken bettingsida som har den bästa produkten, livestreaming av sporten du satsar på och de bästa liveoddsen.

Då och nu – Utveckling för livebetting

Till en början var det inte många spelbolag som erbjöd livebetting på sina spelplattformar. Idag har antalet spelbolag som erbjuder livebetting ökat avsevärt tack vare den stora efterfrågan från spelare runt om i världen.

Det finns många spelbolag som erbjuder livebetting, och spelbolagen erbjuder vanligtvis livebetting på flera olika sporter. De vanligaste är förstås fotboll och ishockey, men även andra evenemang och sporter kan spelas på inom livebetting.

Livebetting på fotboll är en av de populäraste spelformerna

Idag har livebetting blivit en del av spelarnas vardag och dess popularitet fortsätter att öka. Därför är det troligt att de kommer att utvecklas ytterligare i snabb takt.

Stort utbud

Du kan idag spela live på en mängd olika matcher inom olika sporter såsom tennis, fotboll, esport och ishockey. Du kan också satsa på flera olika marknader, särskilt i stora turneringar, och även få statistik och livestreaming från spelbolagen.

Detta är mycket attraktivt och gör att många sportintresserade verkligen kan testa sina sport-kunskaper.

Livebetting med cash out

Cash out är en funktion som erbjuder dig som kund att stänga ditt spel innan spelet har avgjorts. Att kunna stänga spelet innan det är avgjort innebär kort och gott att du kan spela på ett resultat i en match och avsluta spelet när det resultatet står sig.

Med cash out så har du möjlighet att ta ut dina vinster i förtid, alltså innan en match är klar. Funktionen ger dig också möjligheten till att ta ut pengar i förtid för att minimera en förlust.

I det långa loppet kan cash out-funktionen göra små skillnader till stora vinster.

Så fungerar cash out hos spelbolagen

cashout

Cash out påminner mycket om traders i finansbranschen som stänger sina affärer för att minimera en förlust eller hämta hem en vinst.

Det fungerar inte riktigt på samma sätt hos spelbolagen, men i grund och botten så handlar det om samma sak, att ha möjligheten att minimera en förlust eller att maxa en vinst.

Cash out odds

Cashout odds

I det allra flesta fall när du spelar hos ett spelbolag som erbjuder cash out på odds så kan du se om cash out-funktionen är tillgänglig innan du bekräftar ditt spel.

Om cash out är tillgängligt så kommer du ha möjlighet att direkt efter du placerat ditt spel göra en cash out, detta även innan matchen du spelat på har startat.

Oddsen som var när du placerade ditt spel förändras hela tiden och om oddsen sjunker så kan du göra en cash out med vinst. Stiger däremot oddsen så går du med förlust.

ishockey

Räkneexempel:

 1. Du har spelat 100 kronor på att Sverige mot Finland ska sluta över 2.5 mål, oddsen ligger på 2.00.
 2. En bit in i matchen gör Sverige 1-0 och oddsen 2.0 sänks nu till 1.40.
 3. Du har nu möjlighet att använda cash outfunktionen för att få ut dina 140 kronor direkt istället för att vänta klart på matchen.

När är cash out bra att använda?

Att casha ut sitt spel är klokt att använda vid ett par olika tillfällen, och vi ska här ge några exempel!

 

Räkneexempel 1:

Du har spelat ett liveodds där du vill att det ska bli över 2,5 mål i matchen. Efter 45 minuter så står det 1-1 och du känner dig lugn. När andra halvleken sedan startar är matchbilden helt förändrad och det skapas inte en enda målchans.

Du kan då välja i 65e minuten att “cash out” och hämta ut din vinst till en mindre utdelning än vad du skulle få om det blev ett tredje mål. Men i detta fallet slutar matchen 1-1 och du gick plus, fast ditt spel missade.

 

Räkneexempel 2:

Du har spelat ett liveodds där du vill att Manchester City ska vinna över Liverpool. Manchester City leder med 1-0 med tio minuter kvar av matchen, men du känner att Liverpool närmar sig en kvittering.

Du väljer då att “cash out” och hämta din vinst till en något mindre utdelning. Liverpool gör sedan 1-1 i 88e minuten, och du undviker en förlust, och kommer istället vinnande ur ditt spel!

 

Livebetting och livestreaming

Betsson

Vill du leva ut din bettingupplevelse full ut? Då ska du kombinera din livebetting med en livestream av matchen från spelbolagets egna plattform. Att streama padel från spelbolagets egna plattform gör att du kommer närmre alla händelser i matchen och gör att du kan förändra dina bett live efter hur matchen går.

Idag är det vanligt att de större spelbolagen erbjuder padel livestream på sina bettingsidor. Då har du möjlighet att titta på matchen i samma fönster som du bettar – en grym kombination för dig som vill maxa din betting upplevelse.

Genom att titta på livestreams lär du dig dessutom mer om sporten och kan bli bättre inom padel betting.

 

Tips och strategier för livebetting

När det kommer till livebetting så finns det ett par saker som kan vara bra att tänka på för att lyckas. Här kommer vi ge lite tips och strategier för att du ska kunna utnyttja livebetting på bästa möjliga sätt.

 

Kolla på matcher

Första tipset är något vi alltid rekommenderar vi ett livespel. Genom att titta på en match så kan du skapa dig en bild av hur matchbilden är. Är matchen öppen och det lutar åt mycket mål? Är det tillknäppt och luktar 0-0?

Bara genom att kolla på matchen så kan du få en helt annan bild, än om du bara ser statistiken. Det är annars enkelt att kolla på vilket lag som har mest bollinnehav, och tro att dom styr matchen. Men i verkligheten så är det de andra laget som skapar alla målchanser.

Genom att kolla på en match inom en sport där man tävlar en mot en får du också en stor fördel. Genom att bara se statistik så kan du enkelt missa att ena spelaren börjar få kramp, eller att den börjar tappa humöret.

 

Behåll lugnet

Det är väldigt vanligt att man var påväg att spela ett överspel, och som ett brev på posten blir det då mål. Se då till att behålla lugnet och inte per automatik spela ett nytt överspel bara av irritation.

Alla mål påverkar matchbilder, och du lär i de allra flesta fallen omvärdera ditt spel efter att ett mål har förekommit. Så se till att inte låta frustrationen över ett missat spel leda dig till att du klickar ett bet som inte alls är bra.

Väldigt viktigt att jämföra oddsen

Någonting som vi på Spelcash alltid rekommenderar är att du har tillgång till mer än ett spelbolag när du ska betta. På så vis kan du alltid betta där oddset är högst, och därav vinna mycket mer pengar i längden.

Även om du inte tycker det gör något större skillnad att spela till oddset 1,88 istället för 1,92, så kommer det göra en enorm skillnad i det långa loppet. Om du hela tiden spelar till ett odds som är fyra decimaler lägre, så kommer du tappa fyra kronor av din vinst efter varje spelad hundralapp.

Att jämföra odds en är viktig del i det långa loppet!

 

Spela ansvarsfullt

När det kommer till livespel så är det väldigt viktigt att upplysa lite extra om att spela ansvarsfullt. På livemarknaden kan man vinna pengar väldigt fort, men man kan även förlora pengar väldigt fort.

Försök aldrig efter ett förlorat spel på livemarknaden vinna tillbaka din förlust. De gånger man försöker göra det, så är det sällan ett genomtänkt spel. Dessa beslut leder så gott som alltid till att man bara förlorar mer. Så se till att spela ansvarsfullt, för då kommer du bli en mer framgångsrik spelare i längden.

 

Livebetting-tips

Det finns ett par hemsidor på internet som delar speltips dagligen, men dessa sker alltid inför en match. Att dela speltips under matchens gång är inte något som är särskilt vanligt, och det krävs en annan plattform för just detta. Just en annan plattform har Spelcash, där vi delar speltips under matchens gång.

Spelcash speltips

Spelcash har en grupp på plattformen Telegram som är helt gratis att gå med i. Här delar våra experter gratis speltips på matcher de själva såväl har koll på innan, och dessutom följer med sina egna ögon. Gå med i gruppen här!

På Spelcash telegram hittar du gratis speltips både före och under matcher!

 

Fördelar och nackdelar med livebetting

Är det lönsamt att spela med livebetting? Kan livebetting öka mina chanser att vinna? Vi ställer fördelar mot nackdelar med livebetting för att reda ut om livebetting verkligen är en bra funktion.

Spelcash sammanfattar

Livebetting blir allt mer populärt. Intresset för funktionen ökar gradvis, vilket inte är någon överraskning då funktionen gör spelandet mer flexibelt och roligt för dig som spelare.

Funktionen är dessutom väldigt gynnsam för dig som har ett gott öga för sport och en fingertoppskänsla i hur lagens dagliga form är. Då kan du utnyttja lagens momentum och spela på laget du tror eller ser har bäst dagsform.

Med livebetting förändras oddsen snabbt. Då kanske du får möjligheten att spela på bättre odds, dvs ”risk-reward-case”. Dra nytta av detta och spela på oddset som är till din fördel om du tror att spelbolaget ”gjort fel”.

Med så många spelbolag som idag erbjuder livebetting kan det vara svårt att välja rätt spelbolag. Många parametrar måste bedömas, bland annat nivån på liveoddsen, hastigheten på webbplatsen och utbudet av sporter som är tillgängliga för livebetting. En viktig detalj i detta sammanhang är också utbudet av livestreaming är bra.

Men när ska man utnyttja livebetting? Nedan listar vi fyra tips att ta med sig om livebetting:

Lista – 4 tips att ta med sig om livebetting

 • Se till att kolla på matcherna du livebettar på!
 • Ha tillgång till flera spelbolag för att kunna spela till högsta oddset!
 • Försök aldrig vinna tillbaka pengar!
 • Regler & villkor gäller alltid hos spelbolagen, så läs igenom och se om antingen ditt specifika livespel har någon speciell regel, eller hur bonusen funkar för livebetting