Andelsspel på Svenska Spel och ATG

Vill du spela andelsspel tillsammans med ett av Sveriges mest vinstrika lag? Då har du kommit rätt. Dela spänningen med oss och delta i våra andelsspel hos Svenska Spel och ATG.

Våra spelläggare

Oliver Pihlström
Nyligen lagt min aktiva hockeykarriär på hyllan för att satsa helhjärtat på spel som jag hållit på med sidan av min idrottskarirär i ca 10 år men proffessioneltl sedan 5-6 år tillbaka. Följer framförallt fotboll,hockey och travet närmast och bygger mina spel mycket på information och kontakter som jag byggt upp genom min egen karriär.

Bettingmaffian Megajackpot

Ett system som enbart öppnas upp när vi har jackpotmiljoner att spela om! Här går vi för de stora pengarna och plockar bort felaktiga favoriter och istället lyfter fram de undervärderade skrällarna. Slagkraftigt system!

Visa länk

Bettingmaffian Stryktips 10

Mitt klassiska system där jag bygger ett system utifrån spelvärde och sannolikhet. Ett litet mindre men starkt system!

Visa länk
Dan Olsson
Älskar Premier League och engelsk fotboll. Följer det slaviskt, och har gjort sedan jag var liten. Älskar poolspel och utmaningen som medföljer. Stryktipset har inbringat mest vinster under åren, men gillar även Topptipset väldigt mycket. Mina system på Stryktipset hittar ni i Spelcash tillsammanslag.

Olssons Stora

Visa länk

Olssons Mellan

Visa länk
Axel Andersson
Med ett brinnande intresse för sport överlag så går jag in på ännu ett år där jag satsar fullt ut på spel. Dart och tennis är två sporter jag dyrkar och verkligen lägger stor vikt vid, men det är till fotbollen den mesta av tiden går åt. Poolspel är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och 16:00 på lördagar kommer alltid vara ett heligt klockslag för mig. Vid köp av mina andelar för ni alltid ett system som är noggrant analyserat blandat med spelförståelse för streckvärden!

Axels 10 Halvor

Detta system är ett populärt system som är precis vad det låter. För 76kr/andelen får man vara med i ett system med 10 halvgarderingar och 3 spikar. Systemet har varit med och huggit flertalet gånger med 12 och 11 rätt. Smällen kommer när som helst!

Visa länk

Axels 4 Spikar

Detta system är ett system som frekvent används för Stryktipset. Med fyra spikar, tre helgarderingar och sex halvgardering letar vi efter 13 rätt. Systemet kostar 127/andelen och är ett perfekt system för den som vill ha många tecken till en mindre peng!

Visa länk
Tobias Lindh
Jag går alltid efter mina egna tankar, jag baserar väldigt mycket av mina system på kunskapen jag har samt hur strecken fördelas. Följer odds / streck & bakar in det med min egna kunskap. Här räds vi inte plocka bort överstreckade favoriter, alternativt spika en underdog. Vi går alltid för stora pengar. Häng med mig på en andel!

Skapa ett konto hos Svenska Spel

För att kunna spela hos Svenska Spel och ta del av de speltips och andelsspel Spelcash erbjuder, så behöver du ha ett konto. När du skapar ett konto hos Svenska Spel så ger du inte bara dig själv chansen till stora vinster, utan du främjar även ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige som tar del av överskottet från Svenska Spel. För att bli medlem hos Svenska Spel så klicka här. Vill du läsa på mer och få en recension om spelbolaget så kan du klicka dig vidare här på Svenska Spel. Svenska Spel är mer än bara poolspel och Oddset Lången är en populär spelform i svenska hem.

Spelcash andelslag

Spelcash har jagat till sig några av landets med dedikerade spelare för att våra läsare ska kunna köpa in sig i dom bästa poolspelen på marknaden. Spelcash har andelsläggare som såväl har fotboll, som hockey, som travsport som sitt stora intresse. Denna mix gör att Spelcash alltid har kvalite, oavsett vilket poolspel det gäller.

Nedan ser ni vilka poolspel som Spelcash erbjuder andelsspel från:

 • Stryktipset
 • Europatipset
 • Topptipset
 • Bomben
 • Fullträff
 • Powerplay
 • High Five
 • Big 9

Gå med i Spelcash andelslag och köp en andel till ett av alla poolspel!

Så köper du en andel på Svenska Spel från Spelcash

För att gå med i Spelcash andelslag på Svenska Spel är stegen få, och väldigt simpla. Följ stegen nedan för att gå med i laget:

 1. Klicka dig vidare här
 2. Logga in eller skapa ett konto hos Svenska Spel sport och casino
 3. Välj vilket/vilka system du vill köpa andel/andelar till

När du gått med i Spelcash andelslag så är möjligheterna många. I stallet så har vi många duktiga andelsläggare, och du väljer helt själv vilket system du vill köpa in dig i. När du är inne på Spelcash ombudslag så kommer du se alla system uppradade, och hur mycket var och en av systemen kostar att köpa in sig i. I det allra flesta fall har även andelsläggaren lagt ut en preliminär rad, så du vet ungefär hur raden kommer att spelas. 

Varför ska du spela tillsammans hos Svenska Spel & ATG?

Det finns många anledningar till varför man ska spela tillsammans. En av de mest självklara anledningar är att vinstchansen ökar. När du spelar tillsammans så får du vara med i ett större system till en mindre peng, och det säger ju sig själv att desto fler tecken ger desto större vinstchans.

En annan stor anledning till varför det kan vara smart att spela tillsammans är att man inte behöver lägga ned samma tid. Alla poolspel har en hög svårighetsgrad och det krävs en rejäl genomgång av varje kupong för att ge dig själv någon chans. Har du inte tid, eller inte lust att gå igenom kupongen, så är det ofta klokare att låta någon annan göra jobbet och spela tillsammans.

Varför ska du spela tillsammans med Spelcash?

Den stora anledningen till varför du ska spela tillsammans med Spelcash är för att våra andelsläggare lägger ned tid och kraft för sina kunder inför varje kupong. Här varvas tidig information, med startelvor, med spelstreck, för att bygga den ultimata kupongen. Spelcash andelsläggare är utvalda efter sina kvaliter och här har alla sport och spel som sitt stora intresse.

När du väljer att spela med Spelcash får du inte bara en rad som är noga analyserad, utan då får även en större rad för en mindre peng. Spelcash ombudslag erbjuder flertalet andelar inför alla poolspel och du väljer själv vilket lag du vill gå med i. Det finns andelar från 32 kr upp till ibland 500 kr. Du väljer själv vilken nivå du vill spela på. Oavsett får du chansen att vara med i ett större system än om du hade spelat själv.

Spela tillsammans med Spelcash och öka chansen att få 13 rätt!

Andelsläggare hos Spelcash

Spelcash har noga valt ut sina andelsläggare till sitt ombudslag. Här finns personer som lever på spel, och här finns även gamla proffsidrottare som har en extra inblick bland lagen. Spelcash andelsläggare är experter på olika områden. Här finns fotbollsexperter, hockeyexperter och travexperter. Allt för att täcka och ha koll på alla de poolspel som erbjuds. 

Alla andelsläggare hos Spelcash går sin egen väg och du hittar sällan ett system som ser ut som någon annans. Alla system finns i olika prisklasser och alla andelsläggare har sin egen taktik för att lägga den bästa raden. Våra andelsläggare väljer så gott som alltid att lägga ut en preliminär rad vilket gör att du kan se ungefär hur raden kommer att spelas. Detta kan gör att du antingen inte vill köpa en andel i det systemet, eller bli väldigt sugen på att köpa en andel.

Alla andelsläggare jobbar stenhårt med sina spel. Vem är din favorit?

Andelsspel Svenska Spel

Svenska Spel är helt klart spelbolaget som ligger i framkant när det gäller poolspel på sport. I skrivande stund har spelbolaget åtta olika poolspel som dom erbjuder sina kunder, och det åttonde ligger just runt hörnet. Här nedan går vi igenom poolspelen från Svenska Spel.

Andelsspel Stryktipset – Spela tillsammans

Stryktipset är såväl det mest populära poolspelet att spela tillsammans på, som att spela överlag på. Det klassiska poolspelet går ut på att man ska tippa 1, X, 2 på 13 olika matcher. Dessa 13 matcher är primärt engelska matcher, men ibland är det även svensk och internationella matcher på kupongen.

Om du tror att det blir hemmaseger i en match så tippar du “1”, om du tror att det blir oavgjort så tippar du “X”, och om du tror att det blir bortaseger så tippar du “2”. Det går även att såväl halvgardera som att helgardera matcher på kupongen. En halvgadering betyder att du väljer två olika tecken på en match, exempelvis “1,X” och då får du rätt både vi hemmaseger och vid oavgjort resultat. Det går även att helgardera matcher på kupongen, vilket betyder att du klickar i alla tecken. Då är du garanterad att få rätt på den matchen.

Viktigt att veta är dock att raden du spelar bli dyrare för varje tecken du fyller i. Om du fyller i en halvgardering så kommer din radkostnad att dubblas. Fyller du in en helgardering så kommer din radkostnad att tripplas. 

Hos Spelcash kan du varje vecka läsa en analys av den aktuella kupongen!

Andelsspel Europatipset – Spela tillsammans

Europatipset är i princip en kopia utav Stryktipset. Den stora skillnaden är att poolspelet riktar in sig mer på matcher från flertalet europeiska ligor, än bara de engelska. Syftet med Europatipset är likt Stryktipset att få 13 rätt. Detta gör du genom att tippa 1,X,2 i matcherna. Det går att såväl spika, som att halvgardera, som att helgardera matcher.

På Europatipset kom Spelcash senaste storvinst!

Andelsspel Topptips – Spela tillsammans

Topptipset är ett poolspel från Svenska Spel där det gäller att tippa rätt på 8 olika matcher med hjälp av 1,X,2. Topptipset går att spela på så gott som varje dag om året, och spelformen innehåller matcher från världens alla ligor. Under lördagar är det ofta engelsk fotboll som gäller, och under veckorna kan det komma matcher från bland annat de brasilianska ligorna. När du spelar på Topptipset kan du välja vilken radinsats du vill ha. Du kan välja att spela 1X, 2X, 3X, 5X, eller 10X. Detta betyder att vinsten som Topptipset ger kommer multipliceras med din radinsats. Viktigt att veta är också att din insats kommer att multipliceras med din radinsats. För att vinna på Topptipset måste du ha alla rätt. Ingen utdelning sker på sju rätt eller lägre.

Andelsspel Powerplay – Spela tillsammans

Powerplay är en spelform som funkar exakt likadant som Topptipset. Den enda skillnaden är att det är hockey istället för fotboll på kupongen. Powerplay spelas nästan varje dag och på kupongen kan det dyka upp matcher från bland annat SHL, NHL, KHL och hockeyallsvenskan. 

Är du intresserad av hockey och vill köpa andelar så rekommenderar vi starkt att du köper av våran hockeyexpert Oliver Pihlström som har mycket bra inside i hockeyvärlden. 

Gillar du hockey? Köp en andel av Oliver och ge dig själv en chans för vinst!

Andelsspel Bomben – Spela tillsammans

Bomben är ett väldigt populärt poolspel hos Svenska Spel där det inte handlar om att sätta ut 1,X,2 i matcherna. Istället ska du tippa hur många mål de lagen som är med på kupongen gör. Bomben är ett poolspel som inte specificerar sig på en sport, utan här kan vi få se kuponger med fotboll, hockey och bandy bland annat. Varje kupong innehåller vanligtvis tre matcher, och då gäller det att tippa alla sex lagens antal mål. Du kan välja att gardera dig och klicka i flertalet mål för alla lag, men för varje mål du klickar i blir kupongen dyrare att spela. När du spelar på Bomben kan du välja att ha en radinsats som är 1X, 2X, 3X, 5X, eller 10X. Det alternativet du klickar i kommer multipliceras med din vinst. Viktigt att veta är att även din insats multipliceras med den radinsats du väljer.

Andelsspel High Five – Spela tillsammans

High Five är Svenska Spel senaste poolspel och ett banbrytande sådant då det handlar om trav. High Five är ett poolspel som körs varje dag, och det är från lopp från Frankrike som befinner sig på kupongen. Spelet omsätter dagligen miljonbelopp då du hamnar i den franska poolen när du spelar, och möter därav inte bara svenska spelare. Poolspelet handlar om att du ska tippa de fem första hästarna i rätt ordning i ett enstaka lopp. Du kan givetvis gardera och fylla i flera hästar på samma position, men då blir din rad dyrare.

Andelsspel Fullträff – Spela tillsammans

Fullträff är Svenska Spels nyaste poolspel som gör debut så sent som i oktober 2023. I denna spelform handlar det om att tippa hur många mål det blir i 13 olika matcher. Poolspelet har en otroligt hög svårighetsgrad, men även en enorm vinstpott. 13 rätts-potten innehåller varje vecka minst 50 miljoner, och här kan vi förvänta oss hög utdelning vecka efter vecka.

Köp en andel till Svenska Spels senaste poolspel, Fullträff!

Andelsspel ATG

Länge och väl så var det bara hos Svenska Spel vi erbjuds möjligheten att spela poolspel. Sedan 2021 har dock ATG klivit in i handlingarna och vill vara med och konkurrera om poolspels-kunderna. Detta genom att lansera ett unikt poolspel som har fått väldigt bra respons.

Andelsspel Big 9 – Spela tillsammans

Big 9 är det nya poolspelet från ATG där det gäller att tippa rätt på nio olika fotbollsmatcher. Det unika med just detta poolspel är att du inte bara ska tippa 1,X,2, utan du ska även tippa om det blir över eller under 2,5 mål i matchen. Precis som på Stryktipset så kan du såklart gardera matcherna genom att använda halvgarderingar eller helgarderingar. Till en av matcherna får du dessutom klicka i ett “Wildcard” och detta betyder att du är garanterad att få rätt på den matchen.

Big 9 är ett spel som vi på Spelcash direkt fattade tycke för, och självklart går det att köpa andelar till våra system. Dom hittar du här!

Testa på Big9 och köp en andel av våra duktiga experter!

Spela tillsammans med dina vänner och familj hos Svenska Spel

Svenska Spel har lanserat en tjänst dom kallar för “Spela Tillsammans”. Med den tjänst så kan du tillsammans med dina vänner och familj spela tillsammans hos Svenska Spel.

Den 1a April 2019 så lanserade Svenska Spel tjänsten “Spela Tillsammans”. Tjänsten är en uppdaterad version av “Andelsspel” som är mycket uppskattad. Med denna tjänst så kan man dra ihop ett gäng av sina kompisar, eller sina familj och spela på exempelvis Stryktipset, Europatipset, eller Topptipset tillsammans. Genom att skapa ett lag på Svenska Spel så kan du och dina kompisar väldigt enkelt spela tillsammans.

Fördelarna med att Svenska Spels “Spela Tillsammans” är många. Först och främst går det att bygga ett större system när man är flera personer som bidrar till radkostnaden. Större rad ger större chans för vinst. Med Svenska Spels “Spela Tillsammans” behöver man inte heller skicka pengar till en individ som sedan ska lägga spelet. Här för istället alla spelare i laget in en summa, och allt går väldigt smidigt. Att spela tillsammans är dessutom väldigt socialt, och alla tycker ju att det är roligare att vinna tillsammans.

Skapa ditt egna lag och spela med familj och vänner!

Spela tillsammans – Andelsspel

Det finns fler sätt att spela tillsammans utan att gå ihop en grupp av sina vänner eller familj. Det går att köpa andelar till Svenska Spels poolspel, från exempelvis Spelcash. Genom att köpa en andel så får man vara med i ett större system för en mindre peng. Man låter även en erkänt duktig tippare bygga ihop systemet, som alltid sker väldigt noggrant och analyserat.

Välj det system som passar dig, och spela med Spelcash!

Kom igång med att spela tillsammans

1. Logga in eller skapa ett konto

För att kunna spela tillsammans så måste du ha ett konto hos Svenska Spel. När du skapat ett konto och loggat in så klickar du på “Spela Tillsammans” som du hittar i menyn till vänster.

2. Starta igång ett lag

Ditt nästa steg blir att skapa ett lag. Detta gör du genom att bläddra ned för att klicka på “Starta ett lag”. Du får sedan döpa ditt lag till en lagnamn, och du får sedan en länk där du kan bjuda in personer till laget.

3. Välj ett poolspel

Nästa steg är att du klickar på “Förbered ett spel”. Där får du välja vilket poolspel du vill öppna för just ditt lag. I nuläget kan du välja Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Powerplay, Bomben, Fullträff, High Five och Challenge.

4. Välj regler för laget

När du valt vilket poolspel du ska öppna så får du sedan välja vilka regler som ska gälla för laget. Du kan välja hur mycket en andel ska kosta, hur många andelar man får köpa, och när man senast får köpa en andel.

5. Öppna för köp

När du sedan är nöjd med dina regler, eller kanske har kommit överens med dina vänner, så klickar du i “Öppna för köp”. Då kan alla med länken köpa in sig i systemet.

6. Placera spel

När tiden sedan har passerat när man får köpa en andel, eller när ni alla känner er nöjda med hur många andelar ni vill köpa, så kan lagkaptenen placera spelet. Sedan kommer alla kunna följa kupongen från sin dator eller telefon på sitt eget konto.

Vilka spel kan jag spela tillsammans?

Svenska Spel utvecklas hela tiden och försöker alltid göra det bättre för kunderna. Detta har dom verkligen lyckats med när det gäller “Spela Tillsammans” då dom har lyckats addera nästan alla poolspel till tjänsten. Just nu kan du spela Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Bomben, Powerplay, Fullträff, High Five och Challenge.

Spela tillsammans med Stryktipset

Spela tillsammans med Europatipset

Spela tillsammans med Topptipset

Spela tillsammans med Bomben

Spela tillsammans med Powerplay

Spela tillsammans med High Five

Spela tillsammans med Challenge

Spela tillsammans med Fullträff

Spela tillsammans – Vad betyder det att spela ett andelsspel?

Att spela ett andelsspel hos Svenska Spel betyder att du spelar själv. Du kan här välja att antingen spela tillsammans med ett gäng kompisar, eller välja att köpa en andel från en erkänt duktig tippare. Med denna tjänst kan du delta i ett större system för en mindre peng och ge dig själv en större chans att vinna.

När man spelar tillsammans med sina kompisar eller familj via Svenska Spel kan man själv välja hur stor del av systemet man vill äga. Det vanliga är dock att alla satsar lika mycket, och vinner lika mycket. En rolig grej med att spela med sina kompisar är att man tillsammans kan kämpa in 13 rätt. Att sätta den sista matchen och vinna tillsammans är en känsla som är svårslagen.

Varje lag har en lagkapten och det är den personen som i slutändan lämnar in raden. Denne person brukar ofta vara den som har mest koll och har en aning hur startelvorna påverkar matchen. 

Väljer du att köpa en andel via någon expert så är det såklart denne som lämnar in raden. Genom att köpa en andel kommer du sedan kunna ta del av raden när den har spelats.

Vad finns det för fördelar med andelsspel? – Spela tillsammans

 • Större vinstchans – Ta del av ett större system för en mindre peng
 • Det sociala – Det är alltid roligare att vinna tillsammans!
 • Få en slagkraftigare rad – Med en spelexpert som lägger raden så sköts allt väldigt noggrant

Vart kan jag spela andelsspel?

Något som Svenska Spel och ATG är ensamma med i den svenska spelbranschen är att det finns fler än ett sätt att spela på. Man måste inte sitta vid sin dator eller telefon!

Butik

Det finns tusentals ombud runt om i landet där man kan spela sina rader. Dessa ombud finns oftast vid mataffärer eller kisoker. Vid dessa kan du dessutom välja att spela andelsspel. När du köper en andel via ett ombud så är det de kunniga personerna i butiken som tagit fram andelen. Du kan alltså inte köpa en andel från vem som helst, när du spelar via ett ombud.

Online

Om du spelar online via din dator eller telefon så är dina möjligheter enorma. Genom att skapa ett konto hos Svenska Spel så kan du antingen välja att skapa ett eget lag via “Spela tillsammans” eller köpa en andel från alla kunniga personer runt om i Sverige. 

Andelsspel för ATG

Länge och väl var Svenska Spel det enda spelbolaget där man kunde spela poolspel på sport. Där har det nu skett en förändring då ATG tagit upp kampen med Svenska Spel. Dessutom kan man även spela tillsammans hos ATG.

ATG Tillsammans

ATG har en egen sida tillägnad för andelsspel. Precis som hos Svenska Spel så kan vem som helst skapa ett lag och bjuda in sina vänner. Det går även att skapa ett lag och låta vem som helst delta i laget.

ATG Andelsspel

Både Spelcash och våran systersida Travcash spenderar mycket tid hos ATG. ATG är ett spelbolag som verkligen uppfattat hur roligt det är med poolspel. ATG är som de flesta vet den största sajten i Sverige när det kommer till spel på trav och galopp. ATG har mängder med poolspel till sporten, och våra kompisar på Travcash är de vassaste i landet när det kommer till andelar. Vill du ha del i en travkupong så rekommenderar vi varmt att du kikar in här!

Vi på Spelcash spenderar som sagt även en hel del tid hos ATG. Detta på grund utav det nya poolspelet Big 9 som ATG presenterade 2021. Detta poolspel har verkligen tagit oss och kunderna med storm. Är man intresserad av att spela Big 9 och vill köpa en andel av våra duktiga andelsläggare så rekommenderar vi att kolla in här! Genom att köpa en andel så har man chansen att vara med i ett större system till en mindre peng. Man får även en slagkraftig kupong då andelsläggarna lägger ned stor vikt vid systemen och analyserar in i minsta detalj.

Köp en andel till Big 9 genom Spelcash och vinn tillsammans med oss!

ATG Big 9

Under hösten 2021 så lade ATG upp sin första kupong för det nya poolspelet Big 9. Big 9 är ett poolspel där det gäller att tippa rätt på nio olika fotbollsmatcher. Till skillnad från Stryktipset och Europatipset så räcker det dock inte med att tippa 1,X,2, utan man måste även tippa om det ska bli över eller under 2,5 mål i matcherna. En väldigt svår spelform där utdelningen allt som oftast blir väldigt hög. Våra andelsläggare sitter inne på all möjlig statistik och ser dock inga problem med att även tippa över och under i matcherna.

Andelsspel till Big 9 med Spelcash

Vill man testa på Big 9 och spela genom att köpa andelar av Spelcash så gör man det här. Hos Spelcash har vi många experter som är redo att bygga ihop slagkraftiga kuponger när det är dags för spel. Alla experter bygger på sitt eget vis, och allt som oftast lägger experterna upp sina preliminära rader så du kan se ungefär hur raden kommer se ut. Några av våra duktiga experter som du kan köpa andelar av ser du nedan:

Köp en andel till någon av dessa andelsläggare här!