Om oss

Vilka är Spelcash.se?

Om Spelcash

Spelcash.se är grundat av travexperten Albin och pokerproffset Johan. Tillsammans driver de också systersajten Travcash.se, som på kort tid blivit en av Sveriges största travsajter. På Spelcash får du dagliga, gratis speltips inom mängder av olika sporter såsom: fotboll, hockey, tennis och dart. Vi täcker de viktigaste och största matcherna – varje dag! Dessutom levererar vi gratis analyser till Topptipset, Europatipset och Stryktipset. Därutöver guidar vi dig också till nätets bästa oddsbonusar. Här får du alltid mer Spelcash än någon annanstans.

”Vårt mål är att vi ska göra spel roligare, mer lättbegripligt och mer lyckosamt för dig som läsare”

Teamet

För att leverera tips och guider i toppklass har vi satt samman ett team av professionella spelare som guidar dig till bättre spel.

Oliver Pihlström

Oliver Pihlström är en av de som syns mest frekvent med speltips på sidan. Oliver har en karriär som hockeyspelare bakom sig, och valde därefter att satsa helhjärtat på betting. Efter att ha levt på spelandet ett par år började Oliver sakna kollegor och det sociala med att ha en arbetsplats. Därför valde han att ansluta sig till oss, vilket vi är väldigt glada för.

Axel Andersson

Axel Andersson föddes i princip med en stryktipskupong i handen och en Newcastle-tröja på magen. Senaste sex åren har han levt på spel – främst genom spel på fotboll, tennis och dart. Här på Spelcash.se bjuder han på speltips varje vecka till dessa spelformer, samt andelsspel. Han har redan under sin tid på Spelcash.se hunnit spela in vinster i hundratusen kronors-klassen på sina andelar till Stryktipset.

Dan Olsson

Dan Olsson jobbar till vardags med sälj, men är också en ruggigt dedikerad Premier League-räv med Manchester United närmast hjärtat. Dan har år efter år levererat storvinster på Stryktipset genom sitt Premier League-kunnande. Dan skriver speltips här, främst till just engelsk fotboll. Dessutom gör han omåttligt populära andelssystem.

Betting via mobil på en fotbollsmatch

Betting där alla förstår

Betting är inte exklusivt för några få, det är tillgängligt för alla. Det kan handla om vadslagning om vännerna, gemensamt stryktipsspel eller att hitta ett lönsamt överodds. På Spelcash delar vi vår expertis för att skapa en rolig upplevelse tillsammans. Vårt mål är att erbjuda den bästa spelupplevelsen på ett lättbegripligt sätt, där vi alla kan ha kul och vinna tillsammans.

Lär dig spela med vår spelskola:

Varför ska jag spela på odds?

Till guide

Hur väljer jag rätt spelbolag?

Till guide

Hur gör man för att vinna på betting?

Till guide

Läs alla våra artiklar i spelskolan.

Vänner spelar tillsammans och är glada över vinst

Hos oss är det roligt att spela tillsammans

Att betta och spela tillsammans är ett roligt sätt att dela spänningen och skapa gemensamma minnen. Oavsett om det är att höra vännernas skojiga händelser, slå vad tillsammans eller lägga stryktipsraden tillsammans, skapar det en unik samhörighet och glädje. Varför inte samlas och uppleva spänningen tillsammans – så står vi för expertisen.

Ta ditt spelande till nästa nivå

Vi tar ditt spelande till nästa nivå

Vi är här för att ta ditt spelande till nästa nivå genom att erbjuda expertis och insikter för att spela bättre och smartare. Oavsett om det handlar om odds, taktik eller spelstrategier, strävar vi efter att rusta dig med den kunskap som krävs för en framgångsrik spelupplevelse. Låt oss guida dig mot en underhållande och lyckosam spelresa!

Kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med oss, fyll i bara kontaktformuläret nedan. Vi söker alltid skickliga skribenter/rekare och är öppna för spännande samarbeten. Hör gärna av dig!

Genom att klicka på skicka accepterar du behandling av dina uppgifter. Läs vår sekretesspolicy här.