Om oss

Vilka är Spelcash.se?

Om Spelcash

Spelcash.se är grundat av travexperten Albin och pokerproffset Johan. Tillsammans driver de också systersajten Travcash.se, som på kort tid blivit en av Sveriges största travsajter. På Spelcash får du dagliga, gratis speltips inom mängder av olika sporter såsom: fotboll, hockey, tennis och dart. Vi täcker de viktigaste och största matcherna – varje dag! Dessutom levererar vi gratis analyser till Topptipset, Europatipset och Stryktipset. Därutöver guidar vi dig också till nätets bästa oddsbonusar. Här får du alltid mer Spelcash än någon annanstans.

Vårt mål är att vi ska göra spel roligare, mer lättbegripligt och mer lyckosamt för dig som läsare.

Teamet

För att leverera tips och guider i toppklass har vi satt samman ett team av professionella spelare som guidar dig till bättre spel.

Oliver Pihlström är en av de som syns mest frekvent med speltips på sidan. Oliver har en karriär som hockeyspelare bakom sig, och valde därefter att satsa helhjärtat på betting. Efter att ha levt på spelandet ett par år började Oliver sakna kollegor och det sociala med att ha en arbetsplats. Därför valde han att ansluta sig till oss, vilket vi är väldigt glada för.

Dan Olsson jobbar till vardags med sälj, men är också en ruggigt dedikerad Premier League-räv med Manchester United närmast hjärtat. Dan har år efter år levererat storvinster på Stryktipset genom sitt Premier League-kunnande. Dan skriver speltips här, främst till just engelsk fotboll. Dessutom gör han omåttligt populära andelssystem.

Axel Andersson föddes i princip med en stryktipskupong i handen och en Newcastle-tröja på magen. Senaste sex åren har han levt på spel: främst genom spel på fotboll, tennis och dart. Här på Spelcash.se kommer han att bjuda på speltips varje vecka till dessa spelformer, samt andelsspel. Han har redan under sin korta tid på Spelcash.se (anslöt 2022) hunnit spela in vinster i hundratusen kronors-klassen på sina andelar till Strkytipset.

Kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med oss, fyll i bara kontaktformuläret nedan. Vi söker alltid skickliga skribenter/rekare och är öppna för spännande samarbeten. Hör gärna av dig!

Genom att klicka på skicka accepterar du behandling av dina uppgifter. Läs vår sekretesspolicy här.