Bästa pokersidorna 2023 | Top 10 pokersajter i Sverige

Vill du spela poker online men vet inte vilken sida du ska välja? Då har du kommit rätt! Här presenterar vi de bästa pokersidorna i Sverige, rankade efter kvalitet och popularitet. Låt oss hjälpa dig hitta den perfekta pokersajten för just dig!

Topplista med bästa pokersidorna

PAF poker

5/5
 • + Mycket fisk (dåliga motståndare)
 • + Snabba uttag
 • + Svensk support
5/5

Partypoker

5/5
 • + Stort utbud av turnerningar och cashgames
 • + Sjysst välkomstbonus
 • + Snabba uttag
5/5

Pokerstars

5/5
 • + Världens största pokersajt
 • + Största utbudet av turneringar
 • + Bra support
5/5

888 poker

5/5
 • + Sjysst välkomstbonus
 • + Svensk licens
 • + Snabba uttag
5/5

Unibet

5/5
 • + Snabba uttag
 • + Svensk support
 • + Bra livestreams
 • Inget poolspel
5/5

Vanliga frågor och svar om pokersidor

Är det lagligt att spela poker online i Sverige?

Ja, det är lagligt att spela poker online i Sverige så länge man spelar på en pokersajt som har en svensk licens från Spelinspektionen.

Kan man spela på flera pokersidor samtidigt?

Ja, det är möjligt att spela på flera pokersidor samtidigt. Många pokerspelare väljer att göra detta för att öka sina chanser att vinna och för att ta del av olika bonusar och kampanjer på olika pokersajter.

Hur fungerar turneringar på pokersidor?

På en pokersajt fungerar turneringar oftast på följande sätt: En turnering har ett fast antal platser och en fast insats. Spelarna betalar insatsen för att delta och får ett visst antal marker. De spelar sedan mot varandra och försöker bygga upp sin stack av marker genom att vinna potter. När en spelare förlorar alla sina marker så är de utslagna från turneringen. Turneringen fortsätter på detta sätt tills det bara finns en spelare kvar, som vinner prispengarna.

Vad är rakeback och hur fungerar det?

Rakeback är en form av bonus som vissa pokersajter erbjuder sina spelare. Rakeback är en del av den avgift som pokersajten tar ut från varje pott (kallad ”rake”) som delas ut i en cash game. Istället för att behålla hela summan själv, ger pokersajten en del av denna rake tillbaka till spelaren i form av rakeback. Rakeback kan vara ett sätt för pokerspelare att öka sin totala vinst och det kan variera mellan olika pokersajter hur mycket rakeback som erbjuds och hur det beräknas. Rakeback får dock inte betalas ut av pokersidor med svensk licens.

 • Pokersidor med svensk licens!

Vad är en pokersajt?

Pokersidor är spelsajter där spelare kan spela olika varianter av poker, som Texas Hold’em, Omaha, Seven Card Stud och mer, antingen för skojs skull eller med riktiga pengar. Dessa sidor erbjuder följande:

 1. Spelvarianter: Många pokersidor erbjuder en mängd olika speltyper och turneringsformat, inklusive cash games, sit-and-go’s och multi-table-turneringar.
 2. Bonusar och kampanjer: För att locka och behålla spelare, erbjuder pokersidor ofta välkomstbonusar, insättningsbonusar, lojalitetsprogram och regelbundna kampanjer.
 3. Utbildningsmaterial: Många sidor erbjuder pokerstrategiartiklar, videor och träningssessioner för att hjälpa spelare förbättra sina färdigheter.
 4. Säkerhet och reglering: Seriösa pokersidor har strikta säkerhetsåtgärder och är licensierade av respektive spelmyndigheter för att garantera rättvist spel och skydda spelarnas pengar.
 5. Kundsupport: God kundservice är viktigt för pokersidor och inkluderar ofta flera kanaler som e-post, telefon och livechatt för att snabbt lösa eventuella problem eller frågor.
 6. Mjukvara och användarvänlighet: Pokersidor erbjuder användarvänlig mjukvara för olika enheter (datorer, surfplattor och smartphones) och operativsystem (Windows, macOS, Android, iOS) för att göra det enkelt att spela poker online.

Vad ska man tänka på för att hitta en bra pokersida?

Detta behöver du tänka på innan du väljer vilken pokersida du ska sätta in pengar hos och spela på.

 1. Licens och reglering: Se till att pokersidan är licensierad av Spelinspektionen, som är den svenska spelmyndigheten. Detta garanterar att sidan följer lagar och regler, samt att den erbjuder rättvist spel och säkerhet för spelarnas pengar.
 2. Spelutbud: Välj en sida som erbjuder de pokervarianter och turneringsformat du föredrar. Om du gillar att spela olika spel, kan det vara bra att leta efter en sida med ett brett utbud av alternativ.
 3. Bonusar och kampanjer: Jämför välkomstbonusar, insättningsbonusar och lojalitetsprogram mellan olika sidor. Det kan vara värt att leta efter en sida som erbjuder generösa bonusar och regelbundna kampanjer för att maximera ditt värde.
 4. Säkerhet och integritet: Undersök pokersidans säkerhetsåtgärder, som kryptering av användardata och transaktioner. Se också till att sidan har en tydlig integritetspolicy som förklarar hur de hanterar din personliga information.
 5. Kundsupport: Bra kundservice är viktigt för att lösa eventuella problem eller frågor snabbt. Se till att pokersidan har flera kundtjänstkanaler (e-post, telefon, livechatt) och att de har ett bra rykte för att erbjuda hjälp och support.
 6. Mjukvara och användarvänlighet: Testa pokersidans mjukvara för att se om den är användarvänlig och fungerar bra på din enhet och ditt operativsystem. Du vill ha en stabil och smidig spelupplevelse oavsett om du spelar på en dator, surfplatta eller smartphone.
 7. Uttag och insättningar: Kontrollera att pokersidan erbjuder smidiga och säkra metoder för insättningar och uttag som passar dina behov. Tänk också på eventuella avgifter och hur snabbt uttagen behandlas.
 8. Community och spelarbas: Försök att få en uppfattning om pokersidans community och spelarbas. Det kan vara trevligt att spela på en sida med en aktiv svensk community och spelare på din egen nivå.
 9. Utbildningsmaterial: Om du vill förbättra dina pokerfärdigheter kan det vara bra att välja en pokersida som erbjuder strategiartiklar, videor och träning

 • Pokersidorna är recenserade och rankade av våra experter!

Topplista med 3 bästa pokersajterna i Sverige

1

888 poker

888 Poker
2

Pokerstars

Till Pokerstars
3

Partypoker

Till Partypoker

Pokersidor med svensk licens

Här är samtliga pokersidor som har svensk licens 2023.

 • PokerStars
 • 888poker
 • Unibet poker
 • Betsson
 • Partypoker
 • Betsafe
 • NordicBet
 • Paf
 • Coolbet poker

Bästa pokersidorna med svensk licens

Så vilka pokersajter rankas då som bäst i Sverige? Här följer vår topplista.

Pokerstars

PokerStars är en av världens största onlinepokersajter med över 100 miljoner spelare i över 100 länder. Sajten erbjuder ett brett utbud av pokerspel, inklusive Texas Hold’em, Omaha, Stud och mer, och har turneringar och kampanjer som pågår dygnet runt. PokerStars är känt för sin säkerhet, pålitlighet och spelarorienterade inställning, och erbjuder en mängd olika betalningsalternativ och kundsupportalternativ. Sajten ägs och drivs av The Stars Group Inc., ett ledande online-spelföretag.

888poker

888 Poker är en annan stor online pokersajt med över 10 miljoner registrerade användare över hela världen. Sajten erbjuder ett brett utbud av pokerspel, inklusive Texas Hold’em, Omaha, Stud och mer, och har turneringar och kampanjer som pågår dygnet runt. 888 Poker är känt för att erbjuda en användarvänlig plattform med många olika funktioner och alternativ för att anpassa din spelupplevelse. Sajten erbjuder också en mängd olika betalningsalternativ och kundsupportalternativ och är licensierad och reglerad av flera spelmyndigheter runt om i världen. 888 Poker är en del av 888 Holdings, ett ledande online-spelföretag.

Unibet poker

Unibet Poker är en online pokersajt som ingår i Unibet Group, en stor speloperatör som erbjuder en mängd olika spelprodukter. Unibet Poker har ett stort utbud av pokerspel, inklusive Texas Hold’em, Omaha, Stud och mer, och har turneringar och kampanjer som pågår dygnet runt. Sajten är känd för sin användarvänliga plattform och fokus på underhållning snarare än bara poker. Unibet Poker erbjuder också en mängd olika betalningsalternativ och kundsupportalternativ och är licensierad och reglerad av flera spelmyndigheter runt om i världen. Unibet Poker är en del av Kindred Group, en annan stor speloperatör som erbjuder ett brett utbud av spelprodukter.

Betsson poker

Betsson Poker är en online pokersajt som ingår i Betsson Group, en stor speloperatör som erbjuder en mängd olika spelprodukter. Sajten erbjuder ett brett utbud av pokerspel, inklusive Texas Hold’em, Omaha, Stud och mer, och har turneringar och kampanjer som pågår dygnet runt. Betsson Poker har en användarvänlig plattform och fokuserar på att erbjuda en rolig och spännande spelupplevelse. Sajten erbjuder också en mängd olika betalningsalternativ och kundsupportalternativ och är licensierad och reglerad av flera spelmyndigheter runt om i världen. Betsson Poker är en del av Betsson Group, som är en av Europas ledande speloperatörer. Precis som Coolbet, PAF, Nordicbet, Bet365 och Betsafe tillhör Betsson poker pokernätverket Ipoker.

Partypoker 

PartyPoker är en online pokersajt som grundades 2001 och är en del av PartyGaming, en stor speloperatör som erbjuder en mängd olika spelprodukter. Sajten erbjuder ett brett utbud av pokerspel, inklusive Texas Hold’em, Omaha, Stud och mer, och har turneringar och kampanjer som pågår dygnet runt. PartyPoker har en användarvänlig plattform med många funktioner och alternativ för att anpassa din spelupplevelse. Sajten erbjuder också en mängd olika betalningsalternativ och kundsupportalternativ och är licensierad och reglerad av flera spelmyndigheter runt om i världen. PartyPoker har också varit värd för några av de mest prestigefyllda pokerserierna i världen, inklusive World Series of Poker (WSOP) och World Poker Tour (WPT).

Betsafe poker

En pokersajt med ett brett utbud av pokerspel och turneringar, med enkel navigering och en välkomstbonus för nya spelare. Väldigt lik Betsson och Nordicbet som har samma ägare och drivs på samma pokerplattform.

NordicBet poker

En pokersajt med ett brett utbud av pokerspel och turneringar, med enkel navigering och en välkomstbonus för nya spelare. Väldigt lik Betsson och Betsafe som har samma ägare och drivs på samma pokerplattform.

Paf poker

En av de speciella sakerna med Paf Poker är att det är en del av Ålands Penningautomatförening (Paf), en ideell organisation som grundades för att samla in pengar till välgörenhet. Paf är baserat på Åland, en självstyrd region i Finland, och all vinst från Paf Poker och andra Paf-spel går tillbaka till samhället och stöder olika välgörenhetsprojekt.

Paf Poker har också en annan unik egenskap, nämligen att sajten främjar en ”mjukare” pokerspelupplevelse genom att försöka begränsa antalet professionella pokerspelare och istället välkomna mer avslappnade och rekreationella spelare. Sajten erbjuder också en mängd olika pokerspel, inklusive Texas Hold’em, Omaha, Stud och mer, och har turneringar och kampanjer som pågår dygnet runt. Paf Poker har också en modern plattform och erbjuder ett brett utbud av betalningsalternativ och kundsupportalternativ.

Coolbet poker

Coolbet Poker är en online pokersajt som grundades 2016 och är en del av Coolbet Group, en speloperatör som erbjuder en mängd olika spelprodukter. En av de främsta sakerna som särskiljer Coolbet Poker är deras innovativa och moderna plattform, som är utformad för att ge spelare en unik och spännande spelupplevelse. Sajten har också en mobilvänlig plattform som gör det enkelt att spela poker på språng.

Coolbet Poker erbjuder ett brett utbud av pokerspel, inklusive Texas Hold’em, Omaha, Stud och mer, och har turneringar och kampanjer som pågår dygnet runt. Sajten har också en dedikerad sektion för esportbetting och erbjuder ett brett utbud av andra spelmöjligheter.

Coolbet Poker är också känt för sitt fokus på säkerhet och rättvist spel. Sajten är licensierad och reglerad av flera spelmyndigheter runt om i världen och erbjuder en mängd olika betalningsalternativ och kundsupportalternativ. Coolbet Poker är en relativt ny pokersajt men har snabbt blivit populär bland spelare på grund av sin innovativa plattform och fokus på säkerhet och rättvist spel.

Skattefritt på pokersidor med svensk licens

Pokersajter med svensk licens är baserade inom EU och du betalar därmed ingen skatt på vinster.

Metoder för insättningar och uttag hos pokersidor

Det finns flera olika betalningsmetoder som vanligtvis erbjuds för insättningar och uttag hos pokersidor med svensk licens. Här är en lista över de vanligaste metoderna:

 1. Banköverföring: Detta är en av de mest grundläggande metoderna för att göra insättningar och uttag hos pokersidor. Det innebär att du överför pengar från ditt bankkonto till pokersidan och vice versa.
 2. Kreditkort: De flesta pokersidor accepterar kreditkort, såsom Visa och Mastercard, som betalningsmetod. Du behöver bara fylla i dina kortuppgifter på pokersidan och pengarna överförs direkt till ditt konto.
 3. E-plånböcker: E-plånböcker, som Skrill och Neteller, är populära betalningsmetoder för pokerspelare. Du behöver bara skapa ett konto hos en e-plånbokstjänst och koppla ditt konto till pokersidan.
 4. Förbetalda kort: Vissa pokersidor accepterar förbetalda kort, såsom Paysafecard, som betalningsmetod. Du kan köpa dessa kort online eller i butiker och sedan använda dem för att göra insättningar på pokersidan.
 5. Mobilbetalning: En annan vanlig betalningsmetod är mobilbetalning. Du kan använda tjänster som Swish eller Zimpler för att göra insättningar och uttag på pokersidor via din mobiltelefon.
 6. Kryptovaluta: Vissa pokersidor accepterar kryptovaluta, såsom Bitcoin, som betalningsmetod. Detta är en säker och snabb betalningsmetod som blir allt mer populär bland pokerspelare.

Det är viktigt att komma ihåg att betalningsmetoderna kan variera mellan olika pokersidor och det kan finnas avgifter eller andra restriktioner beroende på vilken metod du väljer. Det är alltid bäst att läsa igenom villkoren noggrant och kontrollera med pokersidan om du har några frågor eller funderingar.

 

Poker är en av de mest populära spelen i världen och online poker har blivit alltmer populärt i Sverige. Idag finns det ett stort antal pokersidor online som erbjuder spelare en rad olika spel och turneringar. 

För att spela på en säker och laglig pokersajt i Sverige är det viktigt att välja en som har en svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen. Bland de pokersajter som har svensk licens och erbjuder en trygg och säker spelmiljö hittar vi bland annat PokerStars, 888poker, Unibet poker, Betsson, Nordicbet, Betsafe och partypoker.

Sammanfattning

Här är de viktigaste sakerna att tänka på innan du väljer en pokersida.

 1. Rykte: Välj en pokersida med ett gott rykte. Läs recensioner och fråga andra spelare om deras erfarenheter.
 2. Säkerhet: Se till att pokersidan är säker och skyddar din personliga och finansiella information.
 3. Spelvariation: Välj en pokersida som erbjuder ett brett utbud av spelvarianter och insatsnivåer.
 4. Bonusar och kampanjer: Kontrollera vilka bonusar och kampanjer som erbjuds för nya och befintliga spelare.
 5. Betalningsmetoder: Se till att pokersidan erbjuder betalningsmetoder som du känner dig bekväm med att använda.
 6. Kundsupport: Kontrollera att pokersidan erbjuder tillförlitlig och snabb kundsupport för att hjälpa dig med eventuella problem eller frågor.
 7. Tillgänglighet: Se till att pokersidan är tillgänglig i det land där du befinner dig.

Vill du lära dig mer om online poker?

Om du vill lära dig mer om poker så finns det många bra guider både i Sverige och internationellt. När det gäller svenskt pokerutbildningsmaterial rekommenderar vi Pokercoach.se.

Öppna ett konto hos en pokersida [steg-för-steg]

1.

Välj en pokersajt:

Först och främst måste du välja vilken pokersajt du vill spela på. Se till att välja en som är tillgänglig i ditt land och som har en svensk licens om du befinner dig i Sverige.

2.

Gå till registreringssidan:

När du har valt en pokersajt, gå till deras hemsida och leta efter en knapp eller länk som säger ”Registrera dig” eller liknande.

3.

Fyll i dina personuppgifter:

För att skapa ett konto behöver du fylla i dina personuppgifter, såsom ditt namn, födelsedatum, e-postadress och telefonnummer. Du kommer också att behöva välja ett användarnamn och ett lösenord.

4.

Verifiera ditt konto: 

På pokersidor med svensk licens kan du verifiera din identitet med BankID. 

5.

Gör en insättning:

För att spela på pokersajten måste du göra en insättning. Gå till kassan och välj din föredragna betalningsmetod, såsom banköverföring, kreditkort eller e-plånbok. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra insättningen.

6.

Börja spela:

När du har gjort en insättning kan du börja spela på pokersajten. Gå till lobbyn och välj vilket pokerspel eller vilken turnering du vill delta i.

 

Det är viktigt att komma ihåg att stegen för att öppna ett konto kan variera något mellan olika pokersajter. Det är alltid bäst att följa instruktionerna på skärmen och läsa igenom villkoren noggrant innan du skapar ett konto och gör en insättning.

Metoder för insättningar och uttag hos pokersidor

Det finns flera olika betalningsmetoder som vanligtvis erbjuds för insättningar och uttag hos pokersidor med svensk licens. Här är en lista över de vanligaste metoderna:

 1. Banköverföring: Detta är en av de mest grundläggande metoderna för att göra insättningar och uttag hos pokersidor. Det innebär att du överför pengar från ditt bankkonto till pokersidan och vice versa.
 2. Kreditkort: De flesta pokersidor accepterar kreditkort, såsom Visa och Mastercard, som betalningsmetod. Du behöver bara fylla i dina kortuppgifter på pokersidan och pengarna överförs direkt till ditt konto.
 3. E-plånböcker: E-plånböcker, som Skrill och Neteller, är populära betalningsmetoder för pokerspelare. Du behöver bara skapa ett konto hos en e-plånbokstjänst och koppla ditt konto till pokersidan.
 4. Förbetalda kort: Vissa pokersidor accepterar förbetalda kort, såsom Paysafecard, som betalningsmetod. Du kan köpa dessa kort online eller i butiker och sedan använda dem för att göra insättningar på pokersidan.
 5. Mobilbetalning: En annan vanlig betalningsmetod är mobilbetalning. Du kan använda tjänster som Swish eller Zimpler för att göra insättningar och uttag på pokersidor via din mobiltelefon.
 6. Kryptovaluta: Vissa pokersidor accepterar kryptovaluta, såsom Bitcoin, som betalningsmetod. Detta är en säker och snabb betalningsmetod som blir allt mer populär bland pokerspelare.

Det är viktigt att komma ihåg att betalningsmetoderna kan variera mellan olika pokersidor och det kan finnas avgifter eller andra restriktioner beroende på vilken metod du väljer. Det är alltid bäst att läsa igenom villkoren noggrant och kontrollera med pokersidan om du har några frågor eller funderingar.