Spela Tillsammans med Spelcash

Spela Tillsammans med Spelcash tipsexperter. Välkommen att vara med på våra andelsspel hos Svenska Spel.

Spela Tillsammans med Spelcash på Svenska Spel

Vill du Spela Tillsammans med Spelcash? På denna sida listar vi andelsspel med våra tipsexperter på Spelcash.se. Spelen du kan Spela Tillsammans med oss är Stryktipset, Europatipset, Topptipset, Powerplay, Bomben och såklart nytillskottet Fullträff där det gäller att tippa rätt antal mål i 13 matcher.

Denna sida presenteras i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB. Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Spelcash tipsexperter på Spela Tillsammans

Här är Spelcash tipsexperter på Spela Tillsammans. Varmt välkommen att rygga din favorit!

Albin Kjellberg
Spelcash, och vår systersida Travcash, grundare. Albin har vunnit flera storvinster både på travet och inom fotbollen. På Spela Tillsammans spelar han främst Stryktipset, Europatipset och Fullträff.

Albins Lilla Fullträff

50 kr / andel

Till andelen!

Albins Stora Fullträff

150 kr / andel

Till andelen!
Albin ”Referenten” Engdahl
Albin ”Referenten” Engdahl är tipsexpert på Travcash och Spelcash. På Spela Tillsamamans bjuder han på andelar till Challenge, Fullträff, Stryktipset och Europatipset.
Stryktipset tips från Spelcash

Reffens Raka Rör

50 kr / andel

Till andelen!

Reffens Fullträff

100 kr / andel

Till andelen!
Johan Sunnanängs
Pokerspelare, nationalekonom och grundare till Travcash och Spelcash. Med oddsen på sin sida går han ofta emot spelarkollektivet och spelar för miljonerna.
Stryktipset tips från Spelcash

Johans Rensare

89 kr / andel

Till andelen!

Johans Fullträff

50 kr / andelen

Johans Rensare
Dan Olsson
Dan Olsson är en av de mest rutinerade rekarna på Spelcash och har varit med från starten redan för flera år sedan. Totalt har han spelat in flera miljoner till laget och nästa storvinst ser alltid ut att vänta alltid runt hörnet när det gäller denna man.
Stryktipset tips från Spelcash

Olssons Stryktips

200 kr / andel

Olssons Stryktips

Olssons Fullträff

100 kr / andel

Olssons Fullträff
Oliver Pihlström
Spelanalytiker som levt på spel de senaste åren kombinerat med eget idrottande. Grym på både hockey och fotboll med goda kontakter i de stora ligorna!
Stryktipset tips från Spelcash

Oliver Pihlström

70 kr / andel

Olivers Stryktips

Olivers Fullträff

100 kr / andel

Till andelen!
Axel Andersson
Tipsexpert som lagt tusentals timmar på att se och studera engelsk fotboll. Expert på oddsspel och även riktigt vass på att bygga slagkraftiga system till poolspelen på Spela Tillsammans. Stryktipset är såklart en given favorit!
Stryktipset tips från Spelcash

Axels Stryktips

70 kr / andel

Axels Stryktips

Axels Fullträff!

50 kr / andel

Säkra din andel!

Vanliga frågor om Spela Tillsammans på Svenska Spel

Vad är Spela Tillsammans?

Att spela tillsammans är en spelform där du spelar i lag tillsammans med dina vänner. Alla går in med samma insats och ni delar lika på en eventuell vinst. Det är roligt att vinna tillsammans!

Vad är fördelen med att Spela Tillsammans?

Den  största fördelen med att Spela andelspel tillsammans är att ni delar på risken och insatsen per person blir lägre. Ni kan alltså spela ett större system och få större chans till vinst än om ni gjort systemet helt själva.

Vad är nackdelen med Spela Tillsammans

Genom att spela tillsammans med andra delar du både insats och eventuell vinst med andra. Det innebär såklart att när systemet väl sitter kommer din vinst att bli lägre då du delar den med andra personer. Men som man säger, delad glädje är dubbel glädje.