Nyhet!

Europatipset 15/9

Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan:

Till andelslsaget!

Omgångens hetaste match – 1. Liverpool – Milan

Det är en salig blandning på denna kupong, 6 CL-matcher, 6 från brittiska andraligan och avslutningsvis en match från andra sidan atlanten. På förhand känns det som att inledande matchen, Liverpool – Milan kommer få mest bevakning och med all rätt. Båda lagen ligger varmt om många svenskars hjärtan och kommer Zlatan Ibrahimovic att få starta? Många frågor, svaren får vi ikväll.

Omgångens överstreckade match – 2. Inter – Real Madrid

I söndags rankade jag Real Madrid som kupongens överstreckade men fick se de vinna rättvist med 4-2. Jag är trots debaclet villig att ranka de som kupongens mest överstreckade igen – men den här gången har jag även matematiken på min sida! Spelbolagen värderar Inter på hemmaplan knappa vinnare i denna batalj medan strecken visar det motsatta. Värde på Inter eller kryss med andra ord.

Omgångens spik – 6. Club Brugge – PSG

En trist spik förvisso, men hur ska ett PSG bestående av världsstjärnor som Messi, Neymar och Mbappe för att nämna några förlora detta. Vi spikar och hoppas på skrällar i de andra matcherna.

Omgångens skräll – 12. Stoke – Barnsley

Championship måste vara en av de mest ovissaste ligorna att förutspå, en sak är säker – ingen favorit är någonsin given. När Stoke, förvisso ett lag för toppstriden i år, streckas uppåt mot 70% ryggar jag till. Vi får fint värde på att Barnsley ska skrälla här och därför tas alla streck med. Detta är ett av nyckelmatcherna för en miljonutdelning.

Till Europatipset hos Svenska Spel!Detta var allt för idag, lycka till vid spel och rygg.

Med vänliga hälsningar,
Alexander

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]