Nyhet!

Europatipset 16/1

Denna helg har en fin blandning av matcher, vi får se North London Derby, toppmatch i Serie A samt Spanska Cupen final.

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Här nedan kommer mina tankar kring denna spännande omgång.

  1. Tottenham – Arsenal (1)

Här tror jag vi har en bra inledande spik att börja kupongen med. Tottenham saknar förvisso Son, vilket är ett avbräck i offensiven. Men dom har dock en stor fördel sett till vad Arsenal saknar, det ryktas om att Arsenal saknar upp emot 11 spelare denna match. Dessutom hade man en väldigt jobbig match mot Liverpool senast, där man fick spela med en man mindre i 66 minuter. 46% på denna i skrivande stund är väldigt fin.

2. Liverpool – Brentford (1)

En tuff match för Brentford att vänta, Liverpool spelade match mot Arsenal som jag skrev tidigare, och lyckades inte få hål på dom trots en man mer i 66 minuter. Brentford hade en jobbig match mot Soton senast, man förlorade 4-1 och var väl inte i närheten prestationsmässigt, kanske vi får se det riktiga Brentford nu? Till denna match kommer man med en ganska tung skadelista också. Liverpool saknar förvisso folk på AFCON, men med deras bredd bör dom ta 3 poäng här.

3. West Ham – Leeds (1X2)

Att West Ham ska stå så högt som 73% i skrivande stund köper jag inte. Leeds har gått väldigt krampaktigt senaste tiden, men här finns det potential att ta poäng. Bägge lagen saknar spelare, Bamford är tveksam till start. Jag hoppas Leeds kan stå upp bra mot ett West Ham i form.

4. Atalanta – Inter (1 2)

Atalanta har senaste tiden spelat väldigt bra fotboll. Gasperini har lyckats ta upp dom på en fin CL-plats. Jag tycker dock Inter har den bättre truppen, trots att man fick spela förlängning mot Juventus i cupen. Jag garderar upp denna match med en 1a, min utgång däremot är Inter.

5. Roma – Cagliari (1X)

Cagliari har väckt liv i truppen och tagit två väldigt viktiga segrar senaste matcherna, truppläget för gästerna är dock inte optimalt, då bland annat Strootman, Baldé & Nandez är borta. Däremot är det ju inte så roligt lita på Mourinhos mannar till 83%, här tar jag med krysset å försöker jobba in ett kryss till fina 13%.

6. Venezia – Empoli (1X2)

Venezia som nyss värvat Nani ska ta emot Empoli som gjort en väldigt bra första halva. Formen på dessa två lag är väldigt dålig, hemmalaget är det tecken som lockar mig mest, där jag tror värdet finns. Däremot så litar jag inte på Venezia, jag väljer att hela och gå vidare.

7. Real Madrid – Athletic Bilbao (1X2)

Mitt lag Real Madrid tar emot Bilbao från baskien i Spanska Cupen final, matchen spelas i Saudiarabien. Jag tycker inte Madrid ska vara såhär stora favoriter, man spelade en full förlängning för att slå ut Barcelona. Marcelinos mannar vände matchen mot Atletico Madrid i sin semifinal, en match där jag var inne på Bilbao. Jag tycker värdet finns från mitten & sedan ut mot höger, jag väljer dock att helgardera.

8. Marseille – Lille (1X2)

Här är en väldigt spännande match som vi bjuds på från Stade Vélodrome. 3an Marseille tar emot 10an Lille, en match där Marseille ligger över 50% på strecken. Jag tror vi får en jämn tillställning, värdet ligger på högersida i denna tillställning. Jag väljer att helgardera.

9. Strasbourg – Montpellier (1)

Strasbourg har jag jagat ett tag, tycker det är ett spännande lag, samtidigt som jag inte alls gillar bortalaget. Dock har ju bortalaget 6 raka bortasegrar i ryggen. Deras bortaspel däremot är inte så bländande, 3 segrar på 9 bortamatcher är ingenting som skrämmer. Ligger detta Strasbourg under 50% på tipset så är det ett väldigt bra singelstreck.

10. Troyes – Lyon (1X2)

Lyon gjorde en väldigt bra match mot PSG senast, och man är väldigt mycket bättre än vad tabellen visar. Däremot så är bortaspelet allt annat än godkänt, man har inte vunnit på nästan två månader på bortaplan. Bägge lagen saknar spelare både på AFCON och skador, jag tycker dock det är mycket värt ha med alla tecken här då ettan står i fina 7%.

11. Lorient – Angers (1)

Påtal om att sakna spelare så är Angers hårt drabbad av AFCON, man saknar spelare som Bahoken, Boufal, Ebosse & Ounahi. Senaste matchen Lorient spelade var mot PSG, där man tog en fin poäng. Angers å andra sidan har totalt rasat i tabellen, då man inte vunnit sedan 5/12. Man förlorade till & med cupmatchen mot Linas-Montlhery. Ettan bankar jag in till 47%.

12. Augsburg – Eintracht Frankfurt (1X2)

Väldigt öppen match, Augsburg har plockat in Ricardo Pepi för att rädda kontraktet i Bundesliga, vilket jag tror att man gör. Varken Augsburg eller Frankfurt är att lita på, även inbördes med dessa så vinner dom varannan gång. Jag garderar brett här och hoppas Augsburg vinner denna. Tycker värdet finns från vänster.

13. Bielefeld – Greuther Furth (1X2)

Vi avslutar denna kupong med ett möte mellan Bielefeld och Furth, en match där hemmalaget är stor favorit sett till tecknena på tipset. Däremot så är dom inte riktigt så stora favoriter på oddset. Man bör väl ligga kring 50%. Jag väljer att gardera denna match också och hoppas att Furth vaknat på rätt sida och kan störa Bielefeld.

Tack för att ni tog er tid och läsa.

Jag har lagt upp ett andelssystem med denna analys som tecken. 25 andelar där varje andel kostar 385kr. Du hittar detta system under länken nedan, namnet på systemet är Tobbes Mega 4-spikar, vill även nämna mitt Stora EU som är populärt och hade 13 rätt den 29/12 och vann 78.000kr.

Till andelslsaget!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Topptipset 15/1 med 500000kr extra
Fin helg som kommer med jackpot på stryktipset och extra pengar på topptipset. Börja med föra helgen så blev det 10 rätt i ramen på stryket, men ser man till matcherna jag missa så va det inte långt i från. X2 på Blackburn va lite tråkigt att missa för 8 rätt på topptipset, mål i […]
Europatipset 9/1
Spelcash Europatipsanalys 9/1 inför söndagens omgång.
Stryktipsanalysen 8/1
Spelcash stryktipsanalys inför FA-cupomgången 8/1.
Europatipset 6/1
Vi tar revansch denna vecka! Jag tror det kan bli hög utdelning denna torsdag. Mina tankar finns nedan, häng med! Vi går igenom matcherna direkt denna fina onsdagsomgång. 1. Arsenal – Liverpool (1) En cupmatch där Arsenal tar emot Liverpool på hemmaplan, Arsenal som gjorde i mitt tycke en bra match mot City, där man […]
Super helg med en massa jackpottar
Önska alla gott nytt år. Vilken helg vi har, Jackpott på travet i dag och Stryktipset i morgon obs den är en 2 dagars. Och sen har vi en Jackpott på Söndag på EU tipset. Och sen får vi inte glömma jackpott på Big9. Hur har då spelet gått sen jag började som spelläggare? Det […]
Stryktipsanalysen 1/1
Spelcash Stryktipsanalys inför nyårsdagen.