Nyhet!

Europatipset 6/1

Vi tar revansch denna vecka! Jag tror det kan bli hög utdelning denna torsdag. Mina tankar finns nedan, häng med!

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Vi går igenom matcherna direkt denna fina onsdagsomgång.

1. Arsenal – Liverpool (1)

En cupmatch där Arsenal tar emot Liverpool på hemmaplan, Arsenal som gjorde i mitt tycke en bra match mot City, där man tyvärr förlorar med 1-2 i slutet. Liverpool har gått lite knackigt senaste tiden, man har 2-2 borta mot Tottenham, 2-2 borta mot Chelsea, vinst i förlängning mot Leicester och sedan en torsk mot Leicester i ligan. Skadeläget för Arsenal är ingenting att skriva om, däremot i Liverpool så saknas Alisson, Firmino, Matip, Thiago, Phillips plus att det ryktas om Covid i laget. Jag bankar in kupongens första spik till runt 34%. Dock bör man vara medveten om att Liverpool ansökt om att få skjuta upp denna match, så kan lottas.

2. Milan – Roma (1X2)

Milano tar emot huvudstaden, 2an möter 6an. Ett hett möte att vänta. Senaste två mötena har slutat med uddamålsvinst till Milan. Milans form däremot är något frågande, ett Milan som bara vunnit 2 matcher senaste 5. Roma har betydligt bättre form lämnar för att spela AFCON. Jag väljer att måla på denna match, värdet finns från höger.

3. Juventus – Napoli (1)

Detta Juventus har börjat tugga igång rejält, 5 segrar och 1 oavgjord dom senaste 6. Tar emot ett Napoli som kommer från en tung 0-1 förlust hemma mot Spezia. Napoli har en enorm frånvarolista, man saknar just nu 10 spelare. Jag tycker att detta är en fin spik att luta sig emot, 52% just nu.

4. Atalanta – Torino (1X2)

Mål i massor att vänta i detta möte? Jag tror det. Trots att Torino saknar Belotti & Atalanta saknar Zapata. Jag kommer helgardera denna matchen och jobba skrällen.

5. Fiorentina – Udinese (1 2)

Fina fina Fiorentina, man tar emot ett just nu formstarkt Udinese, som har två raka 4-0 segrar i bagaget. Fiorentina är inte dåliga dock, 4 vinster & 2 oavgjorda senaste 6. Blir intressant se vad Dusan Vlahovic kan göra. Jag har ettan som rätt trolig vinnare, däremot tycker jag det finns värde att gardera.

6. Sassuolo – Genoa (1X)

Ett möte mellan två rätt formsvaga lag. Dom har vunnit varsin match senaste 5 matcherna. Ryktas om att gästerna saknar upp emot 10 spelare inför detta möte.

Sassuolo har löst denna gardering vid 4 senaste tillfällen mot Genoa. 1an är just nu streckad till 74%, vilket är för högt. Jag väljer att ta med 17% på kryss för att försöka rensa.

7. Salernitana – Venezia (1X2)

Uppskjuten match pga covid. Jag väljer att helgardera, lotterna just nu 27-28-45.

8. Lazio – Empoli (1X2)

Lazio kommer med två raka segrar i ryggen, Empoli förlorade mot Milan senast med 2-4. Här tycker jag ettan är överstreckad, men väljer ändå att ha med den. Jag helar och hoppas att Empoli sprattlar till och visar sitt fina spel. 10% på tvåan smakar mumma.

9. Spezia – Hellas Verona (2)

Trevligt möte mellan 17e placerade Spezia & 12e placerade Verona. Ett möte där jag tror Verona kommer dra det längsta strået, man har betydligt bättre kvalité i laget jämfört med nykomlingen. Hemmalaget har en lång frånvarolista. Jag utser detta till omgångens bästa spik, just nu 43%.

10. Zaragoza – Sevilla (X2)

Förväntar mig att Sevilla roterar denna match, man har haft rätt tufft matchande senaste då man mött både Barcelona & Atletico Madrid, tror även dom försöker fokusera på ligan då man bara är 5 poäng bakom Real Madrid som ligger etta. Jag garderar upp denna tvåa med ett kryss.

11. Sporting Gijon – Villarreal (1X2)

Villarreal kommer till denna match med en grymt bra form, man har 6 raka segrar & har fullkomligt krossat lagen man mött. Däremot tror jag ligan ligger i fokus här för den gula ubåten.

Rejält överstreckat bortalag. Den djärve plockar bort 2an direkt. Jag väljer att helgardera.

12. Almeria – Elche (1X)

Ett Elche som senaste matchen hade 6 spelare borta med covid. Almeria huserar i Segundan, men toppar den. Almeria är dominanta på hemmaplan i ligan, och jag tror även dom kommer kunna störa Elche rejält. Jag väljer att slopa 2an. Går hårt på 1X istället.

13. Girona – Osasuna (1X2)

Även här så har bortalaget det tufft formmässigt, samtidigt som hemmalaget inte förlorat på 6 matcher. Här väljer jag dock att helgardera, tycker värdet finns från vänster.

Tack för att ni tog er tid att läsa / Tobias

Nedan hittar ni vårat andelslag, där det finns andelar i alla prisklasser, välkomna!

Till andelslsaget!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 16/1
Denna helg har en fin blandning av matcher, vi får se North London Derby, toppmatch i Serie A samt Spanska Cupen final. Här nedan kommer mina tankar kring denna spännande omgång. Tottenham – Arsenal (1) Här tror jag vi har en bra inledande spik att börja kupongen med. Tottenham saknar förvisso Son, vilket är ett […]
Topptipset 15/1 med 500000kr extra
Fin helg som kommer med jackpot på stryktipset och extra pengar på topptipset. Börja med föra helgen så blev det 10 rätt i ramen på stryket, men ser man till matcherna jag missa så va det inte långt i från. X2 på Blackburn va lite tråkigt att missa för 8 rätt på topptipset, mål i […]
Europatipset 9/1
Spelcash Europatipsanalys 9/1 inför söndagens omgång.
Stryktipsanalysen 8/1
Spelcash stryktipsanalys inför FA-cupomgången 8/1.
Super helg med en massa jackpottar
Önska alla gott nytt år. Vilken helg vi har, Jackpott på travet i dag och Stryktipset i morgon obs den är en 2 dagars. Och sen har vi en Jackpott på Söndag på EU tipset. Och sen får vi inte glömma jackpott på Big9. Hur har då spelet gått sen jag började som spelläggare? Det […]
Stryktipsanalysen 1/1
Spelcash Stryktipsanalys inför nyårsdagen.