Nyhet!

Speltips: Liverpool – Aston Villa (Premier League)

Efter Champions League i veckan så återgår vi till Premier League. Där en intressant match ska spelas eftersom just Champions League påverkar denna match. Det är två målfarliga lag som lär hota varandras försvar en hel del.

Match: Liverpool – Aston Villa
Speltips: 
Båda lagen gör mål
Odds: 
1.74
SpelbolagBethard
Units: 1

Liverpool har det tungt just nu. I tisdagens kvartsfinal mot Real Madrid så förlorade det rödklädda laget med 3-1. Samtidigt som laget endast ligger på sjunde plats i ligan. Och redan på onsdag så är det dags för returmötet mot Real, vilket gör att några spelare lär stå över mot Villa. Som mest påverkar försvaret eftersom det är bakåt som problemen har varit säsongen igenom. Dessutom finns det goda ersättare på de offensiva positionerna vilket inte kommer störa målskyttet framåt. Med en målskillnad på 51:36 efter 30 omgångar så säger det en hel del.

Aston Villa startade säsongen helt otroligt bra men har sakta men säkert tappat i tabellen. Vilket självklart har med skadan på den stora stjärnan tillika lagkaptenen Jack Grealish att göra. Men hur som helst så snittar man med god marginal ett mål framåt per match, närmare bestämt 1.45. Och när Birmingham laget nu möter Liverpool så bör man lösa minst ett mål med spelare som Watkins och Trezeguet.

Det är lag som har sina styrkor i offensiven, vilket talar för mål åt båda hållen. Hemmalaget Liverpool har en viktig Champions League kvart att fokusera på, som i sin tur gör att denna matchen kan bli lidande. Jag tror att lagen löser minst ett mål vardera!

Båda lagen gör mål

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]