Nyhet!

Speltips: West Ham – Everton (Premier League)

Det är en intressant ligamatch som ska spelas under söndagskvällen. Två bra lag ställs mot varandra, som dessutom har relativt breda trupper. Det är två målglada lag och det får mig att se en målrik match framför mig.

Match: Everton – West Ham
Speltips: 
Över 2.5 mål
Odds:
1.91
Spelbolag: 
Bethard
Units: 
1

Everton hade ett väldigt intressant transferfönster där de tog in vädligt bra spelare. De har fortfarande chans på Europa League men då behöver de vinna denna matchen. Hittils har det blivit 2.64 mål i ligamatcherna denna säsongen. En statistik som tyder på att man gör mycket mål men också släpper till en del. Flera offensiva spelare som ständigt skapar lägen som Richarlison, James och Calvert-Lewin.

West Ham har gått bättre än Everton då de ligger på femteplats i ligan. Men för att nå Champions League så behövde de vinna denna matchen också. Och det ser faktiskt bra ut spelmässigt till skillnad från förgående säsong. Hur som helst så har man ett snitt på 2.91 mål per match i de man spelat. Vilket också är högt med tanke på att de ligger i toppen. För de släpper in en del mål för att hännga med de allra bästa lagen. Men gör också en hel del.

Det är en match som båda lagen vill vinna för att lagen ska nå sina mål. Det gör att det inte är någon match som slutar oavgjort då inga av lagen gynnas av det. Det målar upp för en fartfylld matchbild med flera mål.

Jag spelar över 2.5 mål

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]