• lördag
  • 26/11

Speltips Argentina – Mexico


Oliver Pihlström
Oliver Pihlström

Argentina stod för turneringens största flopp hittills när man förlorade premiären mot Saudiarabien med 2-1 efter att Messi gett laget ledningen på straff i första halvlek. México kommer från en 0-0 premiären mot Polen och grupp C är minst sagt vidöppen!

Argentina

Floppade minst sagt ordentligt när man förlorade mot Saudiarabien som är ett lag man ska städa av i sömnen 7 dagar i veckan. Borde ha lett första halvlek med 3-4 bollar då Saudi stod otroligt högt med backlinjen och vart frilägen gång på gång. Hade ett gäng mål bortdömda för offside och jag kunde inte i min vildaste fantasti tro att man skulle tappa detta när vi gick till halvtidsvila. Andra halvlek var rätt uddlöst och dålig defensiv, som vi pratat om innan så är det Argentinas största akilleshäl just defensiven då man är ett enormt framtungt lag och rätt svaga bakåt.

Mexico

Var bättre än Polen i sin premiär och har ett enormt stöd av sin publik på plats i Qatar, lät i princip som att vi var i México när man mötte Polen. häftigt! Man har ett fartfyllt, spännande och aggresivt lag där Lozano från Napoli drar ett stort lass i offensiven och är hypergiftig från sin kant. Mittfältet med Herrera, Alvarez & Chaves imponerade också samtidigt som Vega visade härlig inställning även om han kanske har lite dålig blick och skjuter på allt.

Speltips

Båda lagen gör mål @ 2,16 Expekt

Rygga spelet här och hämta ett freebet på 1500kr! 

Vi såg redan i första matchen att Argentinas defensiv är inte bra och México förtjänade att göra mål mot Polen. Argentina kommer styra spelet och förmodligen vinna matchen men jag tycker att México har betydligt större chans att näta än vad oddsen säger och jag tycker det ska vara favorit att båda lagen gör mål här vilket absolut inte är fallet så givet att hugga det spelet till fina 2,16!

Jobbar vi mål i mängder!

Mvh, Oliver

Rygga spelet här!

Publicerad 24/11 2022 kl 06:52