• torsdag
  • 24/11

Speltips Portugal – Ghana


Oliver Pihlström
Oliver Pihlström

Ronaldos sista dans i mästerskapssammanhang och slutet på en epok med han och Messi stundar! Första matchen för Ronaldo och hans kära Portugal blir mot Ghana i grupp H.

Portugal

Jag tror på allvar att Portugal kan utmana om VM guldet detta mästerskap, man har en ruggig trupp med en Ronaldo som förmodligen är hungrigare än nånsin, han vill både tysta alla kritiker samt leverera på topp i sitt sista mästerskap. Håll i er! Han är dock inte ensam i detta stjärnspäckade Portugal då man har fördetta (Ronaldo precis lämnat United) klubbkompisen Fernandes, man har Citys Bernardo Silva och spelare som Leao, Felix och Pepe bara för att nämna några i listan över otroliga spelare. En het outsider till guldet!

Ghana

Inte lika stjärnfyllt på Ghanas håll, man har Partey från Arsenal som klart lysande stjärna. Han styr innermittfältet i Arsenal och blir givetvis otroligt viktig för detta Ghana men bakom honom känns det riktigt tunt. Bröderna Ayew har man men dessa herrar börjar bli till åren och håller inte samma kvalité man gjorde för några år sedan. Defensivt har man dock lite fina spelare i Salisu (Southampton) Lamptey (Brighton) och fördetta Djurgårdsspelaren Amartey som numera håller till i Premier League och Leicester.

Speltips

Portugal -1,5 @ 2,24 Pinnacle

Rygga spelet här!

Jag gillar som sagt detta Portugal och tror man kommer visa klassen direkt i premiären. Ronaldo kommer vara ett monster där ute och sätter Ghana för hårt fokus på honom så finns det i princip 10 andra spelare som kan avgöra matchen för portugiserna, så bra lag har man. Har inte varit så stora vinster hittills i mästerskapet men jag är inne på att Portugal vinner med minst två bollar till riktigt fint odds.

Mvh, Oliver

Rygga spelet här!

Publicerad 23/11 2022 kl 14:16