Europatipset – Onsdagens höjdpunkt!

Spela Europatipset här!
Senegal -0,75
Oliver Pihlström
Publicerad: 24/11 2022 kl 06:38

Speltips Qatar – Senegal

Då kliver vi in på löningsfredag och även första svängen för andra gruppmatcherna och först ut är hemmanationen Qatar som tar emot Senegal! Två lag som förlorade sina premiärer med 2-0 vardera. Ska första vinsten komma nu?

Qatar

Svårt att hitta något positivt kring Qatars premiär, håller dom som turneringens sämsta lag ihop med Iran och även Australien kan kvala in där beroende på smak. Man var helt uddlösa mot Ecuador och är rätt säker på att det blir en enkelbiljett ur gruppen här. Det som kanske var lite positivt är att man släpper till rätt lite farliga lägen generellt, Ecuador hade 1,09 i XG och innan turneringen hade man hållit nollan  i tre av fyra matcher.

Senegal

Kommer från en stark premiär trots att man förlorade med 2-0 mot Nederländerna, man hade 0-0 väldigt länge innan Nederländerna tog ledningen i 84e minuten. Tycker matchen var väldigt jämn och framförallt i första halvlek så visade Senegal upp en riktigt fin potential och jag håller dem som favoriter att plocka den andra slutspelsplatsen i gruppen. Man har ett riktigt starkt mittfält med Gueye & Mendy och mittbackslåset Koulibaly tillsammans med Chelsea keepern Mendy håller högnivå i mästerskapet.

Speltips

Senegal – 0,75 @ 1,85 Bet365

Rygga spelet här!

Jag är inne på att Senegal bara kör över Qatar här, håller dem som ett bättre lag en Ecuador och där hade Qatar enorma problem. Tror man bara stänger ner Qatar sen använder man sin fart i offensiven med Dia, Sarr & Diatta och då kommer inte hemmanationen hänga med alls är känslan.

Adios, Qatar! 

Mvh, Oliver

Rygga spelet här!

Bästa bonusarna till sommarspelen 2024 i Paris