• torsdag
  • 24/11

Speltips Schweiz – Kamerun


Oliver Pihlström
Oliver Pihlström

Schweiz – Kamerun på menyn och det är två av lagen som slåss om slutspelsplatsen bakom Brasilien i Grupp G som jag även håller som den jämnaste gruppen.

Schweiz

Schweiz har en rätt stark och fin trupp med Sommar bak i kassen som enbart syns när det är mästerskap är känslan. Riktigt häftig landslagskeeper som allt som oftast är otroligt bra när han får dra på sig den röda landslagströjan. Xhaka, mittfältsmotorn i Arsenal blir givetvis hyperviktig med sin rutin, bolltrygghet och en enorm attityd. Shaqiri ska det också bli spännande att se, tillhör numera Chicago Fire där han är lagets lysande stjärna och produktionen under sin första säsong går knappast att klaga på med 7 mål + 12 assist på 29 matcher. Evigt unga anfallaren Breel Embolo som har varit med i 100 år känns det som, till vardags i Monaco där han levererar bra blir också viktig för Schweiz offensiv.

Kamerun

Kamerun blir ett tight lag att ta sig ann detta mästerskap, förväntar mig ingen publikfriande fotboll utan mer ett hårt, kompakt och systematiskt lag som kommer kriga sig till några poäng. Choupo- Moting som spelar i Bayern Munchen blir enormt viktig, går mot sin bästa säsong i Bayern och får en nyckelroll i detta Kamerun. Aboubakar, fördetta Porto spelaren blir också ihop med Ekambi som huserar i Lyon 2 nyckelspelare i truppen.

Speltips

Kamerun +0,75 @ 1,91 Bet365

Rygga spelet här!

Jag gillar Kamerun sidan, förväntas bli lite mål (stor favorit på under 2,5) och jag tror på en riktigt, riktigt tight match och att Kamerun försvarar sig till minst 1 poäng. 0-0 känns faktiskt väldigt aktuellt här.

Mvh, Oliver

Rygga spelet här!

Publicerad 23/11 2022 kl 13:58