• torsdag
  • 24/11

Speltips Uruguay – Sydkorea


Oliver Pihlström
Oliver Pihlström

Vi välkomnar Uruguay och Sydkorea in i mästerskapet under Torsdagsförmiddagen då lagen drabbar samman på Education City Stadium i Al Rayyan. Lagen ingår i H tillsammans med Ghana och Portugal.

Uruguay

Jag tycker Uruguay har en spännande trupp som reser till Qatar, man har rutin så det räcker och blir över i Cavani och Suarez för att sedan ha fina spelare i bra ålder som Nunez, Valverde, Bentancur och Miramontes där samtliga tillhör topplag ute i Europa och är även startspelare i sina klubblag. Fin generation att ta över efter gubbarna!

Är ett rätt komplett lag som jag tror kan överraska i detta mästerskap och faktiskt störa någon av toppnationerna om de skulle ha en lite sämre dag.

Sydkorea

Här har vi kanske den enskilt viktigaste spelaren för sitt lag i hela mästerskapet? Framförallt när Mané som var en av konkurrenterna missar turneringen. Nämnligen Tottenham spelaren Son som bär detta landslag på sina axlar och verkar vara helt otroligt populär i hemlandet. Bakom honom tycker jag det är väldigt, väldigt glest. Man har Hwang som tillhör Olympiacos och gjort lite mål i Bordeaux tidigare i karriären men inga siffror som skrämmer i detta mästerskap direkt.

Speltips

Uruguay – Sydkorea (1) @ 1,78 MrGreen

Hämta 500kr freebet här!

Jag gillar verkligen Uruguay och tycker man har en sjukt spännande trupp och att man ska städa av Sydkorea direkt i premiären ser jag som självklart och 1,78 är ett helt klart godkänt odds!

Mvh, Oliver

 

Rygga spelet här!

Publicerad 23/11 2022 kl 07:02